Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Razvan shi mai cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Noi (eu, ipman shi poate shi Don L.) ne intalnim in fatza la urgentza la 18:00. Cine mai vine? Nr. meu de telefon 0722.74.90.34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brotac Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Deci va rog insistent nu mai mergeti la el... E destul de distrus si niciunul dintre voi nu stiti cum sa-l luati!!! Toata lumea vine si-l intreaba cum s-a intamplat,e prea devreme pt asa ceva. Puteti sa-l ajutati doar rugandu-va pt sanatatea lui. Va rog insistent nu va duceti pe la el momentan,de luni puteti sa va duceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 (editat) Am fost si eu ieri la Razvan si la sugestia doamnei ( prietena , sotia ) am plecat repede . NU am intrebat nimic de accident , l-am intrebat doar cum se simte , daca pot sa il ajut cumva , cum a decurs operatia , dar imediat razvan a inceput sa povesteasca despre accident . Banuiesc ca orice intalnire cu un motociclist ii readuce aminte de intamplare . Am incercat sa intru aseara si sa scriu pe forum rugamintea doamnei care a fost cea relatata de " brotac " dar forumul era cazut . Insanatosire grabnica iti doresc Razvane si fii tare . Editat Iulie 1, 2005 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Nu veniti dupa ora 17 ca sunt cretinii aia de la Bronec si nu va lasa. Am fost eu aseara cu Matei si de-abia insotiti de o asistenta ne-a lasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Deci cum se simte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Se simte bine, in ciuda operatiei lungi la care a fost supus. Dar inca nu a trecut emotional peste soc. Sa avem rabdare si sa respectam rugamintea familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Cu kktu ala din x5 ce se mai aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Tocmai ca nu se mai aude nimic. S-a pierdut in ceatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Deci va rog insistent nu mai mergeti la el...E destul de distrus si niciunul dintre voi nu stiti cum sa-l luati!!! Toata lumea vine si-l intreaba cum s-a intamplat,e prea devreme pt asa ceva. Puteti sa-l ajutati doar rugandu-va pt sanatatea lui. Va rog insistent nu va duceti pe la el momentan,de luni puteti sa va duceti. Inteleg perfect situatia, am fost si eu de curand accidentat (inca sunt cu piciorul in ghips). In primele zile te doare lovitura, te doare operatia, te dor toate, dormi prost, ca nu esti in pozitia ta din patul tau de acasa, ca nu poti sa te misti in pat, ca vecinii sforaie, ca tot vine cate o asistenta sa-ti faca tie sau la altul cate o injectie, din cauza asta esti obosit, n-ai chef de nimic, vrei sa dormi si nu prea poti. Pe deasupra nu poti sa te speli, in camera e cald si din cauza asta mirosi urat, mersul la buda e un chin... Mobilul suna la fiecare juma' de ora, exact cand apuci sa adormi, toata lumea e bine intentionata, dar din pacate te priveaza exact de ceea ce tu ai cea mai mare nevoie, anume odihna. Si nu poti sa le zici nimic... E foarte frumos sa afli ca o gramada de oameni sunt cu gandul alaturi de tine, dar sa ai tot timpul in jurul patului tot felul de necunoscuti care tin sa-ti arate personal asta, devine usor deranjant. Am vrut mai demult sa spun chestia asta pe forum, dar m-am autocenzurat ca sa nu supar pe nimeni. Are dreptate familia lui Razvan, lasati-l fratilor in pace, macar prima saptamana dupa accident/operatie; omul deocamdata are MARE NEVOIE DE ODIHNA. Abia dupa o saptamana-doua, incepi sa te simti mai bine, sa te plictisesti in pat si sa ai nevoie de oameni in jurul tau. Cred ca treaba asta este valabila si pentru ceilalti accidentati "de pe forum". In ceea ce ma priveste, sunt si eu cu gandul alaturi de Razvan, si sper din tot sufletul SA SE FACA BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 sectia 5 (cea din Bucurestii Noi) este pt accidente usoare, fara vatamare corporala. Hector, fruntea sus! o sa fie ok! Daca are nevoie de ceva, spuneti si voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 mie unul mi-a prins bine ca am fost vizitat de bajetzi la greu dupa operatie... ajunsesem dreq vedeta prin spital, au venit minim 20 oameni/zi timp de 1 saptamana... Mi-a prins bine la moral, dar ma apucau spumele cand auzeam motoarele turate pe-afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 si eu sunt de parere ca trebuie lasat un timp in pace mai ales dupa socul pe care l-a avut! in schimb stiu eu un Bratu cu numere de Anglia parca, este vecinul unor prieteni de ai mei, mie insa nu gresesc, nu mai tin minte daca avea x5 sau altceva, oricum merita incercat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 2, 2005 Autor Share Postat Iulie 2, 2005 PM la mine cu ce stii si verific eu daca e ala sau nu. Am fost acolo si l-am vazut la fata. M-am uitat atent la el, sa-l recunosc dup-aia! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 sunt de parere ca merita ceva nasol bratu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 in ce stare mai este baiatul cu intruder-ul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Ce mai stiti de copilul asta? Are nevoie de ceva? Cum se simte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 in ce stare mai este?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Ce mai face Razvan ?!!?! Chiar gata s-a uitat de incidentul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Nu s-a uitat, cred ca toti asteptam vesti bune sper eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Ideea era ca Razvan trebuia sa sufere 3 operatii la picior ,iar la prima chiar nu au fost multumiti medicii de ce a iesit ..pana acum nu s-a mai intamplat nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Hai noroc!Razvan sunt(Hector) ce sa va spun?multumesc mult pentru gandurile si cuvintele voastre,m-am bucurat f mult acum cand am citit mi-a adus un prieten un laptop si telefon la spital sa pot intra putin pe net io mai stau vreo 3 sapt p-aici,dupa aia ma externeaza,dar prin septembrie cand se va reface pielea piciorului si va fi operabil din nou vin iar la taiere intre timp m-am operat si la umar(vreo 3 ore,20 cm si 2 suruburi) la picior,ce sa zic,era muci,absolut strivit dar am avut noroc de doctori adevarati care mi-au zis zilele astea ca dupa cum evolueaza nu voi ramane cu sechele pe viata(sper) cat despre accident...mi-e f greata cand imi aduc aminte,dar oricum acum sunt mai bine,pt ca la inceput eram cazut rau de tot pe scurt,mergeam dinspre perla spre piata dorobanti(ma duceam la arc),tocmai depasesc o masina de politie,mergeam cu maxim 50/h,cand din dreapta,de pe o straduta apare botul gipului,il vad ca incetineste,se uita in stanga la mine(nu mai era nici omasina pe langa mine) normal,cand am vazut ca se uita la mine mi-am continuat drumul linistit si cand am ajuns in dreptul lui a accelerat brusc,vrand sa faca stanga spre stefan cel mare,a intrat direct in piciorul meu drept(d-aia s-a mucificat asa grav piciorul) si m-a aruncat 14 metri(a masurat politia) pana m-am oprit in masinile parcate pe partea cealalta zicea un mihai viteazu' pe alt site ca ii poti evita tu pe tampiti aveti cuvantul meu ca am evitat o mare gramada de tampiti(am permis din 93) si am anticipat multe miscari de cacao ale masinilor in trafic,nu ma asteptam sa circule toti ca la carte,DAR CUM POTI ANTICIPA CA UN BETIV CU 1.22 LA MIE SE UITA IN OCHII TAI,SI IN MOMENTUL IN CARE AJUNGI IN DREPTUL LUI DEMAREAZA PESTE TINE??? oricum,va spun ca daca aveam viteza mai mare eram pa si bine ca a fost politia acolo in primul rand pt ca cetateanul fugise si pt ca au vazut accidentul la 10 m in fata lor daca mai auzeam la tv ceva cu viteza infernala cred ca inebuneam va multumesc si vorbim peste 3 sapt cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Hector, acel sofer nu vedea nici un Airbus in fata lui la cit era de beat. Stiu ca e socanta imaginea si ca tii minte, dar crede-ma ... nu s-a uitat la tine, s-a uitat prin tine. Cind i-au facut testul de alcoolemie nu nimerea fiola in gura ... nu mai zic nimic mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Hectore, să te faci bine mai repede, că vreau să văd ce are demaraju mai maire--Intruderu sau Vulkanu! Hai mai repede să bem o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Hai noroc!Razvan sunt(Hector)... 204093[/snapback] Insanatosire grabnica si fara sechele! Ce bine e cand vedem accidentatii ca revin pe forum cu vesti bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate