Katy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Offf, ce tragedie Condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L-I-V Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Primit pe email acum 2 minute http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Soc...-Bucuresti.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 .... Sincere condoleante Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Mi-au dat lacrimile cand am citit postul... si eu am o fetita de 2 ani........ Nu exista cuvinte sa-ti aline durerea la pierderea unui astfel de ingeras !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante! :rose: sunt lipsit de cuvinte.... Dumnezeu s-o odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu_guitarman Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cuvintele sunt de prisos... Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante. E foarte trist ce s-a intamplat, revoltator de trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) prea devreme Irina.. Editat Iunie 10, 2008 de ady2inkubus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere Condoleante :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante si putere de a depasi momentul greu Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Fara cuvinte,is deprisos...Condoleante...,fiti tari si Dumnezeu s-o aiba in paza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclist forumist nevorbaret Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante . Imi dau seama ce e in sufletul tau acum , D-zeu sa o odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra The Mighty Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 this is creepy...mureau motociclisti pana acum... acum mor si viitori motociclisti...e mai periculos decat credeam condoleante ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere Condoleante din inima si Dumnezeu sa o pazeasca acolo sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere Condoleante .... cuvintele sunt de prisos, si nimic in lumea asta nu va alina durerea parintilor in aceste momente. Ciudat este ca am vazut aseara la TV reportajul despre acest accident. Am dat o importata minora faptului, mi-am zis doar atat " cate drame se intampla in jurul nostru... cata neatentie, si unde poate duce... " Inca o data.. Condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiCodrut Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Am amutit ............ Condoleante.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Domnule Popescu, sincere condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddmkro Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Domnule Popescu, nu pot sa exprim decat "sincere condoleante" in care exprim toata compasiunea si durerea pe care o simt. Fiu-meu are un an si nu pot sa ma gandesc la asa ceva. Imi pare rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate