Sari la conținut

Asta e sfarsitul comunistelor?(zic faceti la fel!)


-WERNER-
 Share

Care este cea mai buna solutie pentru toate comunistele?  

131 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Am incercat sa o vand, dar am gasit numai neseriosi care vroiau "hops si eu pun curu pe ea, si ma doare in p.. de acte si de impozit"!

Am gasit mistocari de la Iasi, Bucuresti,Baia Mare, "new zealand" atasez email!

Mentionez stau in Timisoara...

 

"paul adam" <pauladam0002@dbzmail.com>

To: "Nagy Arpad" <nagy_arpad@email.ro>

Date: Thu, 23 Jun 2005 16:55:53 +0800

Subject: Re: MST MOBRA SUPER 50 - 70 EURO

"thank you for the response,am serious about purchasing your motocycle.am a business man based in new zealand.i will make arrangement with a shipping company that will be able to transport and deliever the motocycle down to my location.try and send some fotos to me and your last price."

 

:( Alegerea mea a fost ...Predare la schrot!!! :baldy:

:crack: Am primit pe Mobra 1.500.000 lei si o adeverinta sa pot sa o radiez.

Radierea ma costat 500.000 lei..final am ramas cu 1.000.000 lei, si fara probleme!!! :laugh:

 

ps. Motoreta era in stare buna de functionare, vopsea originala

Am fost pe ea si la Budapesta, 2 persoane + bagaj 350 km,in 11 ore!

 

Astept pareri ! Sunt curios de rezultatul sondajului ! Si cred ca si voi !

 

Drum bun fara evenimente !!! :drink:

post-5301-1120670327_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 89
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator stress_L&P

la fier vechi! mai ales ca e o mobra! s-o pui la punct cu tot cu acte te ajunge la 5 mil pe putin, asta cand o mobra te costa 1... si oricum e mobra!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau de tot fiindca ti-am dat un pm sambata seara in care te intrebam daca o mai ai si daca pot veni sa o iau cu o dubita miercuri, adica azi!!!Daca cumva doar ...te gandeai sa faci asa...da-mi de stire si-ti trimit banii prin mandat!!!!

Vreau sa iau o Mobra si s-o pun la conservare pentru urmasii urmasilor urmasilor mei!!!!!! :drink: :laugh: :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau de tot fiindca ti-am dat un pm sambata seara in care te intrebam daca o mai ai si daca pot veni sa o iau cu o dubita miercuri, adica azi!!!Daca cumva doar ...te gandeai sa faci asa...da-mi de stire si-ti trimit banii prin mandat!!!!

Vreau sa iau o Mobra si s-o pun la conservare pentru urmasii urmasilor urmasilor mei!!!!!! :drink:  :laugh:  :(

197399[/snapback]

 

idem :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va dati sema ce nasol m-am simtit cand am predat la cei doi "noi proprietari" de la schrot!!! Dar nu am avut de ales..nu am mai circulat cu saraca mobra de aproape un an, ocupa locul la socru in garaj...Am mers pe ea pana la schrot, mergea saraca destul de bine...

Apropo daca mai aveti si voi poze cu comuniste predate la fiervechi bagatile aici.. Poate mai prind si altii curaj, si scapam de motocicletele astea uzate, pe care ne chinuim sa le tinem in functiune cu ori ce pret chit ca ne lasa in drum cand e lumea cea mai draga...

:drink:

post-5301-1120682689_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat de ea :crack: Sunt multi care isi doresc motor si nu-si permit nici macar o mobra, eu stiu ca am fost in situatia aia in studentie.

Pe de alta parte, nimeni nu vrea sa se lege la cap cu o motocicleta oricat de ieftina daca are actele vechi sau imbarligate. :laugh: Asa am facut eu la inceput din lipsa de bani si am ajuns dupa 5 luni sa bag tot atatia bani cat facea una gata buna si cu acte , plus munca mea din care am castigat numai experinta. In curand am sa vand Jawa :drink: ca ma incurc de ea prin curte , numai ca o dau cu actele la zi si functionala, poate oricand pleca la mare sa ajunga si inapoi :( Macar sa ajunga pe mana unuia care chiar sa se bucure de ea. Bineinteles ca nici nu ma gandesc sa o dau unuia " neserios", pleaca de la mine numai radiata. Si nu o sa-mi scot din vanzare toti bani bagati, asta e :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca o tineai in garaj nu te costa decat impozitul care la capacitatea ei cilindrica cred ca este fix cat doua beri.Daca ai procedat bine?Tu stii mai bine!Dar cu un milion ce faci?Si spatiu din garaj?Ca doar nu era camion.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am avut si eu mobra nu ma lasat in drum nicodata,e destul de fiabila mai ales in orasi ebuna de mers la servici cu ea consum mic te strecori usor nu ai probleme cu incarcatu,nu caleaza,buna petru incepatori mai sfiosi degaba le blameaza uni pt ca nu le cunosc si nu se pricep la mai nimic :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si scapam de motocicletele astea uzate, pe care ne chinuim sa le tinem in functiune cu ori ce pret chit ca ne lasa in drum cand e lumea cea mai draga...

corect, dar cat costa un motor nou si cati isi permit? :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

regretabil....

chiar zilele trecute ma intalnisem cu un nene trecut de 50 de ani care ingrijea o mobra de mult tare. omu' spunea cat de fiabila si cat de usor mai poate inca gasi piesele pentru motocicleta lui.

 

sunt de acord ca are doar 50 cc, dar se catara si duce greutate.

puteai evantual sa faci ca deja legendarul misu_canisu care de aproape un an se tot chinuie sa dea doua minskuri......

 

daca mai lasai acolo in garaj ceva vreme mobra nu cerea de mancare, si sunt convins ca pana la urma venea la tine cineva care stie sa o aprecieze...

 

curand o sa ajungem sa le vedem ft rar pe strada si cand copii nostri ne vor intreba ce e aia tati, o sa spunem cu un nod in gat ca e singura motocicleta romaneasca care s- facut.

 

in plus multi mai cauta asa moto, persoane care sunt dispuse inca sa mai investeasca in ele.

ai dreptate cand te referai la faptul ca trebuie sa mai evoluam, dar nu sunt de acord sa arunci la fier vechi o motocicleta buna. pacat.... :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca inainte de a da un raspuns te uiti mai intai in buzunar !...si daca bugetul iti ajunge sa-ti ei una noua sau generatie mai noua atunci poti sa te gandesti la :ori o dai unuia care isi doreste sa fie pe 2 roti dar n-are bani (asta daca crezi ca se poate tine pe linia de plutire) sau o dai altora care cauta inebuniti pise de schimb(am pe cineva care cauta piese de schimb pt o mobra) , sau pur si simplu o duci la fier vechi ! ar mai fi varianta cu impachetata si tinuta ca amintire (sunt destui care desi au moto f f bune cauta mobre , simsonuri ...doar ca sa le restaureze si a se bucure de ele ...asa fara pretentii tehnice) !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mine era o problema ... Am circulat cu ea 5 ani de zile, peste 25000 km, am folosit destul.. Ma credeti ca nu am gasit pe nimeni carea mai vrea sa mearga pe mobra, sincer o dadeam si gratis la unul care ar fi vrut sa circule cu ea!!!

Dar nimeni nu a venit sa negocieze ... Si nimeni nu a fost dispus sa dea 2-3 mil pe trascriere!!

Iar ca sa o tin in circulatie ma costa inca 575000 asigurare, si nu stiu cat e anul acesta verificarea dar si aia mai este 400.000 lei cel putin..

Plus mai ar fi fost de lucru putin la el, facut butonul de faza lunga/faza scurta nu facea contact bine..Mai intervenea cam 5 ore de bibilit ca sa treaca verificarea...

Pentru ce?? Nu circul cu el.... Iar nu o dau la nimeni sa circule pe numele meu, care nu este in stare macar sa o transcrie...

De descomletat s-a mai oferit unul, vroia doar motorul, dar nici acela nu a fost serios...

Si acum ma doare sufletul unde a ajuns, dar trebuia sa fac acet pas, ca sa pot sa trec la urmatorul pas..un motor mult mai adevarat decat ETZ-ul... ceva in 4 pistoane..si ABS...carenaj...injectie..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fac maaaari eforturi sa nu pun :crack: dupa fiecare cuvant.

NU pot sa intzeleg cu ce incurca o motoreta intr-o curte shi cred ca nici macar un boschetar nu sta intr-un impozit de f'o 35.000 pei vechi. Eu am 2 Mobre, una e la moshie cu nr. vechi, nu mai circul cu ea ca mi-e tarsha sa cheltuiesc cu nr. noi, dar ma dau cu ea pe acolo...

De ce atata entuziasm in tocarea comunistelor???!?? :bounce: De ce lipseshte din chestionarul de vot varianta "dau anuntz shi o vand ieftinutz unuia care sa plateasca el facutul cartzii de identitate"?????

Nu intzeleg cum mama dracu' tzi-a dat pe ea la fiare vechi 1,5 mil. cand eu am dus azi o caroserie de 240 kg. shi mi-a dat pe ea 1100 lei/kg :nono: . Shi nu pricep cum te-a costat radierea 500.000, cand nu tre' decat sa batzi la mashina un contr. de vz/cump completat doar jos, la "certif. de radiere"

In fine... oricum, parerea pe care mi-am facut-o despre tine ma face sa caut daca exista optziunea "ignore user" shi sa te trec acolo cap de lista :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cine te intelege ma Arpad?

Te lauzi cu zile fericite pe Mobra, te-a dus unde a vrut iinima ta...

Acum iti pare rau...

Cum poti sa duci un lucru functional cu vopsea, motor bun la fiare vechi?

Nu te gandesti ca in 30 de ani o Mobra ar putea fi o bijuterie de colectionar? Ca toataq lumea le arunca acum dar mai tarziu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc foarte mult pentru poza aceea !!! Si acum imi aduc aminte cum a fost in clipa in care a fost facuta poza!!! :crack: A fost o idee super din partea ta!!! bb915/Bogdan :bounce:

 

 

 

(pt. mihaiachi: acest forum are un scop, si ma abtin sa raspund la provocarile tale!

Iti dau cateva indicii:nu am curte, stau la bloc; poza ta te reprezinta; cu mobra se mai circula acolo in schrot, fara numere caci le-am predat.. circulat cu numere vechi pe drumurile publice cum faci tu = infractiune; contractul tau vanzare cumaprare inseamna fals in acte!! )

 

Uite anuntul mai jos (linkul) :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

circulat cu numere vechi pe drumurile publice cum faci tu = infractiune; contractul tau vanzare cumaprare inseamna fals in acte!!

Daca are nr vechi inseamna ca e inscrisa in circulatie => nu e infractiune sa te plimbi cu ea (eventual platesti amenzi pt, revizie, asigurare etc)

Chestia cu radiatu nu inteleg de ce ai platit 500000,da asta o sa aflu si eu in curand daca trebuie sau nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte simplu.. nu am timp.. m-am dus cu numarul, cu cartea de identitate. cu talonul, cu adeverinta de predare la fier vechi la o firma de inmatriculari auto..Taxa de radiere este de 500.000 lei (vechi)

Am incercat mai demult sa fac o trascriere a unei motociclete singur, fara firma, si m-am saturat de birocratie, si de stat la rand, si devazut smecheri cu se baga in fata...apropo.. contractul de vanzare cumparare este valabil cateva luni, dupa aceea ori platesti amenda la primarie, ori refaci contractul..asa ca tot prin firma am facut pana la urma ca a fost imposibil sa caut inca odata proprietarul sa refac contractul, sau sa platesc amenda de 1.000.000 lei la primarie..\

 

Mai doresc sa ascult parerile altora care au procedat ca si mine, si au predat deja o motocicleta la fier vechi, sau nimeni nu al luat tzapa cu cumparatori "neseriosi"??

Sau chiar nu va deranjeaza ca rugineste o motocicleta in curte???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chiar nu va deranjeaza ca rugineste  o motocicleta in curte???

198501[/snapback]

Parca ziceai ca stai la bloc :bounce: Oricum a fost o vreme cand tzineam ambele Mobre pe balcon- pe vremea aia stateam intr-o garsoniera la et. 3 shi le urcam toamna tarziu pe scara, cu motorul pornit :crack: (bine, eu mergeam pe-alaturi shi o tzineam) shi in vit. 1.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(pt. mihaiachi: acest forum are un scop, si ma abtin sa raspund la provocarile tale!

Iti dau cateva indicii:nu am curte, stau la bloc; poza ta te reprezinta; cu mobra se mai circula acolo in schrot, fara numere caci le-am predat.. circulat cu numere vechi pe drumurile publice cum faci tu = infractiune; contractul tau vanzare cumaprare inseamna fals in acte!! )

 

Uite anuntul  mai jos (linkul)  :bounce:

198415[/snapback]

Circulatul cu nr vechi nu e infractziune, doar itzi ia talonul ca sa te duci sa-l preschimbi shi eventual te amendeaza. Prin Bucureshti mai circula inca mashini cu nr. vechi. Partea buna e ca acolo unde ma plimb eu cu motoru' nu prea are cine sa-mi ia talonul, care oricum e acasa la Buc. :crack: , shi de altfel mai sunt f'o 10 mashini shi motoare care nu mai au nici macar gaurile in care odata demult era prins numarul.

Daca te-ai fi dus tu la politzie s-o radiezi ai fi vazut ca procedura e f. simpla, iei un "Contract de vz/cump pt. un vehicul folosit" care costa 3 RON, il batzi la mashina, iar partea de jos a lui este "certificat de radiere". Ca tu ai dat 50 RON e treaba ta, tre' sa traiasca shi intermediarii, nu? :crack:

P.S. Shi avatarul tau te reprezinta! :nono:

Editat de mihaiachi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai nene zau ca nu te intaleg , nu ai si bunici la tara sa o fi dusa la ei in sura , grajdi, sopron, beci , si eu am doua mobre si le tin la bunici ,da nu renunt la ele dor in eventualitatea in care o sa le dau la nepotii mei si asta mostenire dupa ce mor , nu cred ca tu stateai in milionu ala iar mobra aia nu cerea mancare , eventual o radiai sa nu mai platesti impozit. zau ca ai probleme :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...