Abaddon Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 @ Orvo : mai ai cumva ghidonul vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Am toate piesele originale, inclusiv ghidonul cu toate comenzile, pentru ca dupa cum am scris, acum am comenzi de Suzuki V-Strom. Dar le tin toate, in caz de ceva, s-o pot aduce la starea OEM. Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 @ Orvo : mai ai cumva ghidonul vechi? Daca vrei ghidon, am eu unul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Daca vrei ghidon, am eu unul..... imi faci un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Si eu caut un ghidon,mai inalt...cine are de vanzare..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Si eu caut un ghidon,mai inalt...cine are de vanzare..?? Am io de vanzare. E 1700 euro. Asta fiindca e cu tot cu motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Am io de vanzare.E 1700 euro. Asta fiindca e cu tot cu motocicleta! Aha !! si cum se monteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Aha !! si cum se monteaza? Cu maaaare grija! De altfel, exista si un avantaj : poti sa nu-l montezi, ci sa-l folosesti direct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Si eu caut un ghidon,mai inalt...cine are de vanzare..?? Am eu ghidonul original....100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Asa mi-ar placea sa pot cumpara motorul tau, Divizia! Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Daca chiar esti interesat, vii, vezi, negociem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Si eu caut un ghidon,mai inalt...cine are de vanzare..?? Ahoi! Asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 ? Misto de tot ! De la ghidon pana la esapament ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Asta prea e ghidon de .....RASTIGNIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Asta prea e ghidon de .....RASTIGNIT Ce sa mai zici de asta atunci: ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Am eu ghidonul original....100 ron O poza te rog!.. Mesaj completat Ahoi!Asa ? La cat de "mare" sunt eu, cred ca trebuie sa stau in picioare pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Salutare tuturor, Numele meu este Vlad si cu toate ca sunt un multumit posesor de V-Strom, am si un Virago 535 din 1993 de care m-am atasat foarte mult si imi este tare draga. Va urmaresc de ceva timp topicul si imi place ce scrieti dar si cum va arate mobrele. Acum a venit timpul sa pun ceva accesorii pe ea, motiv pentru care apelez la voi daca aveti de vanzare un sissy-bar, parbriz sau coburi. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Azi am dus la sablat si vopsit electrostatic (powdercoating) cadrul, bascula spate, rezervorul intern si alte cateva maruntisuri: Dupa cum se vede, cadrul l-am dus gata decapat, mai trebuie sablat doar in partea de jos unde are cateva pete mai profunde de rugina. Dupa indelungi scremeri de creier, am ajuns la concluzia ca totul va fi facut negru mat, in contrast cu negrul sidef de pe aripi, rezervor si capace. Cineva era curios de preturi (sablat + vopsit in camp electrostatic) - cadru: 50 euro (cu reducere, pentru ca l-am dus gata decapat) - rezervor intern: 25 euro - bascula spate: 20 euro - alte maruntisuri (cric, prinderi motor, etc): 25 euro Sunt curios de rezultat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 @Orvo Multumesc de compliment, oricum ar mai fii mult de munca la ea ca sa o aduc in stadiul pe care o vreau dar momentan imi bag banii in Dragstar! @Divizia De acord cu tine, dar mie personal imi place ca ai simtit ca ai calarit ceva mai ales dupa ce faci intr-o zi si 300-400 km de aia ii chopper, oricum la Dragstar ii pun un ape mai mare, de 16" numa deocamdata sunt limitat de buget! Mesaj completat O poza te rog!..Mesaj completat La cat de "mare" sunt eu, cred ca trebuie sa stau in picioare pe motor... Ahoi! La Dragstar imi pun mai mare ape-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 (editat) ...am ajuns la concluzia ca totul va fi facut negru mat... Negru mat? Exista vopsea semilucioasa! Daca sta in casa merge, pe strada se pateaza, e greu de scos praful din locurile greu accesibile(mai ales la cadru)... parerea mea Editat Martie 1, 2011 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Negru mat? Exista vopsea semilucioasa! Daca sta in casa merge, pe strada se pateaza, e greu de scos praful din locurile greu accesibile(mai ales la cadru)... parerea mea Salut Cristi ! Negru mat va fi doar cadrul, bascula de spate, rezervorul intern si maruntisurile din poza de mai sus. Restul (aripile, rezervorul, capacele, etc) sunt deja vopsite (la cabina) in negru metalizat sidef. In orice caz, am ales culoare dupa paletar de tabla, si negrul acela mat de care zic eu nu este chiar asa de mat ca la o vopsea clasica lichida. Este acelasi negru mat cu care sunt vopsite de exemplu si elementele de directie la masina ... Acum ramane de vazut cum o sa iasa in realitate ... Eu sper ca am facut alegerea corecta ... Am cochetat si cu ideea de visiniu metalizat inchis pentru cadru, dar nu puteam fi sigur de rezultat pentru ca paletarul pentru aceste culori era pe hartie si nu pe tabla, de aceea am zis negru mat simplu si gata ... Om trai si-om vedea ... Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Haideti ca e frumoasa foc si vine primavara Virago 535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 ...Om trai si-om vedea ... Sefu', n-am dorit sa te descurajez! Ma gandeam sa-ti protejez munca! Vopseaua mata are suprafata lipsita de luciu, este usor poroasa, pori in care intra particule de praf. Dupa spalare, in general petele se sterg usor cu o carpa moale si uscata(pe o vopsea lucioasa). Vopseaua mata se sterge mai anevoios, apoi cadrul are zeci de suprafete greu accesibile... In final, vorba ta: ..om vedea... bafta si mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 @cristi: probabil ai dreptate, dar faptul e consumat. Sper sa nu fie asa rau cum zici ... Am dat jos capacele de pe motor/cutie, pentru a le infrumuseta cumva ... Ori decapate/polishate ori sablate/vopsite ... Ramane de vazut si de hotarat ... Intrebarea mea de unde pot comanda setul de garnituri pentru aceste capace ? Pe motomike n-am vazut ... Toate cele bune ! PS: Mai am o idee nastrusnica, dar nu stiu cat e de aplicabila ... sa vopsesc electrostatic in negru tot motorul si sa-i polishez lamelele de racire Oare e realizabil ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Motomike nu e singurul sit de pe lumea asta. Vezi si la Romi-Moto, vezi la Louis, vezi si la reprezentanta LiFan din Bucuresti (LiFan == Virago chinezesc, 90% din piese se potrivesc). Daca nu si nu, atunci fa ca la mobra: ia un caiet studentesc vechi, deseneaza conturul capacului pe el, decupeaza si fa-ti garnitura. Evident, inainte de montaj, imbib-o in cel mai gros ulei pe care il gasesti prin atelier. @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate