IceCube Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Excursie la muntele de sare de la Lopatari, jud. Buzau: Foarte tare, ai dat-o p-o roata macar pe sarea aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Foarte tare, ai dat-o p-o roata macar pe sarea aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 dezmembrez YAMAHA virago 535 din 1994 cu 32000kmm rulati probleme [ la cilindrul din spate sa rupt o cama de la supapa de admisie si supapa este indoita] in rest este ok , detalii pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 am nevoie de un ornament cilindru spate-dreapta ( ala de acopera fisa de bujie ) cu tot cu suruburi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 dezmembrez YAMAHA virago 535 din 1994 cu 32000kmm rulati probleme [ la cilindrul din spate sa rupt o cama de la supapa de admisie si supapa este indoita] in rest este ok , detalii pm Salut , m-ar intereseaza urmatoarelepiese daca le detii si daca preturile sunt ok(pret pt fiecare): -crashbar ; -prelungire roata spate (fustita de plastic cu catadioptru /aparatoare de noroi); -tobele(nu ma intereseaza in ce stagiu sunt); -capacele laterale la motor daca sunt comate(nu alea slefuite si lacuite); -cricul daca este cromat(model laba de gasca); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 La locul meu de relaxare preferat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Domnilor,stie cineva care este/era pretul de catalog(de noua) la o virago 535 din 1995? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elmann Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Poze cu Viraga mea Am sa uploadez in curand si poze din drumetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Poze cu Viraga mea Am sa uploadez in curand si poze din drumetii scoate-i chestia aia lunga de la cheie (aia portocalie de pus la gat). iti vei agata piciorul in ea si n-o sa fie prea placut. In rest arata bine. Cauciucul spate e destul de uzat, dar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VictorM Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 dezmembrez YAMAHA virago 535 din 1994 cu 32000kmm rulati probleme [ la cilindrul din spate sa rupt o cama de la supapa de admisie si supapa este indoita] in rest este ok , detalii pm M-ar interesa carburatoarele. Un preț? dezmembrez YAMAHA virago 535 din 1994 cu 32000kmm rulati probleme [ la cilindrul din spate sa rupt o cama de la supapa de admisie si supapa este indoita] in rest este ok , detalii pm M-ar interesa carburatoarele. Un preț? salutare revin si eu cu problema.... am mai vorbit in stinga si'n dreapta, am mai citit prin carte (clymer) sint mari sanse sa fie din aprindere, din TCI acuma intreb si eu ca Pacala...e cineva dispus sa ma ajute, sa punem TCI'ul lui (bunului samaritean) pe'a mea si sa vad daca face la fel sau nu??? ar fi o treaba de 1 ora maxim, macar atunci stiu sigur daca e din el sau nu, sa nu'l cumpar degeaba... bafta mare Ai rezolvat problema? Dacă nu, mă ofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Poze cu Viraga mea Am sa uploadez in curand si poze din drumetii Frumoasa sa o stapanesti sanatos si cat mai multe drumetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 sal ! am un virago 535 '94. Vreau sa masor voltajul si rezistentele firelor de la alternator! unde gasesc conectorul acelor fire? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Patineaza ambreiajul. Mecanicosul spunea ca nu e uzat. Uleiul e Motul 5100, schimbat de curand. Ideile pe care le am eu is cam asa: schimbat ulei (cu alt tip), schimbat ambreiaj (complet sau numa ce traba) sau ... bibilit pe la suruburile de reglaj poate iese. Alte pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elmann Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 scoate-i chestia aia lunga de la cheie (aia portocalie de pus la gat). iti vei agata piciorul in ea si n-o sa fie prea placut. In rest arata bine. Cauciucul spate e destul de uzat, dar merge Aia nu sta acolo de obicei. Nu sunt nebun sa umblu cu ea. Merge careva la mare pe 8-10 iunie pentru https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/531295_360431810685404_272386022823317_1069811_1261858921_n.jpg ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 eu merg , eu merg , care se mai combina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) Patineaza ambreiajul. Mecanicosul spunea ca nu e uzat. Uleiul e Motul 5100, schimbat de curand. Ideile pe care le am eu is cam asa: schimbat ulei (cu alt tip), schimbat ambreiaj (complet sau numa ce traba) sau ... bibilit pe la suruburile de reglaj poate iese. Alte pareri? mai slabeste-l din cablu si schimba uleiul. nu mai pune motul, pune altceva. eu am texaco 10w 40 si merge ok Editat Mai 15, 2012 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Patineaza ambreiajul. Mecanicosul spunea ca nu e uzat. Uleiul e Motul 5100, schimbat de curand. Ideile pe care le am eu is cam asa: schimbat ulei (cu alt tip), schimbat ambreiaj (complet sau numa ce traba) sau ... bibilit pe la suruburile de reglaj poate iese. Alte pareri? Ai schimbat cablul de curand?,Unde ''tine'' ambreiajul la inceputul cursei manetei?,Ai 1-1,5mm joc la maneta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Nu am schimbat nimic la ambreiaj, nici cablu, nici altceva. Ambreiajul tine pana ma infig in gaz, moment in care are simptomele clasice de patinaj: turatia creste, viteza ba. Daca accelerez usor, totul e OK. Joc la maneta am insa nu as putea sa spun exact unde incepe sa prinda. Ma gandesc ca prinde unde trebuie ca nu mi se pare nimic anormal acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipu08 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) dezmembrez YAMAHA virago 535 din 1994 cu 32000kmm rulati probleme [ la cilindrul din spate sa rupt o cama de la supapa de admisie si supapa este indoita] in rest este ok , detalii pm si eu sint interesat de carburatoare, daca nu le vrea VictorM, el s'a interesat primul de ele, as mai vrea si TCI'u capacele cromate de sub rezervor releul de incarcare capacul din stinga al motorului(cel care are bobina statorului) pompa de benzina niste preturi? sal ! am un virago 535 '94. Vreau sa masor voltajul si rezistentele firelor de la alternator! unde gasesc conectorul acelor fire? ms uite ce zice cartea...vezi atasamentul Nu am schimbat nimic la ambreiaj, nici cablu, nici altceva. Ambreiajul tine pana ma infig in gaz, moment in care are simptomele clasice de patinaj: turatia creste, viteza ba. Daca accelerez usor, totul e OK. Joc la maneta am insa nu as putea sa spun exact unde incepe sa prinda. Ma gandesc ca prinde unde trebuie ca nu mi se pare nimic anormal acolo. dupa cum descrii simptomele eu tind sa cred ca intra'devar sint discurile uzate, dar nu strica sa incerci totul pina sa te'apuci sa desfaci motorul, mai ales acum la inceput de sezon bafta Ai rezolvat problema? Dacă nu, mă ofer. inca nu, ideea e ca vreau sa verific toata instalatia si sa mai elimin din variabile iti trimit pm mersi, bafta Editat Mai 16, 2012 de chipu08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Naseara tuturor... am si eu nevoie de un sfat ... am un virago de 250 xv ... as vrea sa ii schimb semnalele cu ceva mai mic( circumferinta lampilor ma refer)...credeti ca o sa arate nasol? si stiu eu ...daca aveti careva ceva semnale de dat ( vandut) va rog un semn mi-ar prinde foarte bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Naseara tuturor... am si eu nevoie de un sfat ... am un virago de 250 xv ... as vrea sa ii schimb semnalele cu ceva mai mic( circumferinta lampilor ma refer)...credeti ca o sa arate nasol? si stiu eu ...daca aveti careva ceva semnale de dat ( vandut) va rog un semn mi-ar prinde foarte bine ... sfatul meu e sa lasi semnalele originale, se vad mult mai bine in trafic pentru ca sunt mari. am mai auzit de motociclisti care pun niste semnale minuscule si ascunse pe sub coburi si apoi se plang ca nu sunt vazuti in trafic. japonezu' ala nu era idiot cand le-a facut asa mari. poate stia el ceva cand le-a desenat asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Naseara tuturor... am si eu nevoie de un sfat ... am un virago de 250 xv ... as vrea sa ii schimb semnalele cu ceva mai mic( circumferinta lampilor ma refer)...credeti ca o sa arate nasol? si stiu eu ...daca aveti careva ceva semnale de dat ( vandut) va rog un semn mi-ar prinde foarte bine ... Eu am semnale mai micute pe led cu tot cu instalatie (asa au fost pe ea) dar daca e soare afara sunt ca si inexistente! Te sfatuiesc sa le pastrezi pe cele care le ai sau chiar unele mai mari! Eu le-as schimba dar trebuie schimbata toata instalatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Multumesc de sfaturi ...am sa le pastrez asa cum sunt atunci ....multumesc inca odata si numai de bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Naseara tuturor... am si eu nevoie de un sfat ... am un virago de 250 xv ... as vrea sa ii schimb semnalele cu ceva mai mic( circumferinta lampilor ma refer)...credeti ca o sa arate nasol? si eu le-am schimbat, uite cum arata la a mea: http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2011/11/01/vand-motocicleta-yamaha-virago-xv-250/ - le-am luat de la kronau, au fost 100 ron / buc si desi micutze, sunt vizibile. sunt cu bec halogen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 baieti , va salut din mers cu farul , eu am parasit clasa 535 , si de ciopere in general , asa ca pana oi strange bani de intruder m1800r sau ultimul v-max o sa mai dureze cativa ani . anul asta sper sa bifez pe langa categoria A si categoria nave comerciale . va doresc la toti spor la bani si asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate