Sari la conținut

cum facem fratilor?


bodixxl511
 Share

Postări Recomandate

am deschis acest topic pentru cei care nu au inca un motor, sau au deja unul si vor sa-l schimbe si nu stiu cum sa faca rost de bani....rog aici toate persoanele sa puna cate o metoda de a castiga, strange bani ....si poate niste oferte interesante de leasing

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 62
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

la noi o aprilia RS125 buna costa vreo 2500-3000

da in germania e la 1000-2000 max

cum se fac bani ? imprumut la banca  :bounce:

203971[/snapback]

 

doar atat? pai....cu taxele cum stam?la cat se ajunge total?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

muca si abstinenta...sa speram ca vara viitoare o sa pot veni si eu cu un motor frumos la o intrunire......comunistele nu ma pasioneaza pentru ca: nu am cunostinte in mecanica, si stau in slobozia, si aici nu prea sunt care sa se priceapa la motoare...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Munca si abstinenta(dar nici chiar abstinenta totala, ca dauneaza grav sanatatii :bounce:)....Uite eu luni ma duc sa-mi fac analizele(mi-au cerut cei de la firma la care ma angajez carnet de sanatate) si apoi o sa munces cam cat mai este din vara, pana incep ultimul an de liceu.

Din pacate tata se opune total sa-mi cumpar motor, de aceea nu primesc de la el nici un ban, iar pentru banii care mi da pentru scoala vrea chitante,deci....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator AndreiRN

Bani curati se fac prin munca. Acum ce faci cu ei va decide daca o sa ai sau nu. Nu tu bere, nu tu tigari si la femei doar arati bani nu si sa-i cheltuiesti. Daca pui deoparte 30% din venit se vor aduna acolo ceva. Sau al doilea job ca sa se inmulteasca si mai repede.

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bani curati se fac prin munca. Acum ce faci cu ei va decide daca o sa ai sau nu. Nu tu bere, nu tu tigari si la femei doar arati bani nu si sa-i cheltuiesti. Daca pui deoparte 30% din venit se vor aduna acolo ceva. Sau al doilea job ca sa se inmulteasca si mai repede.

:crack:

214055[/snapback]

 

Mare dreptate. Sau al treilea job, as adauga eu. Fara gluma. Am inceput cu nebunia asta in februarie si la inceputul lui iulie aveam motorul (cel din semnatura, rulat 11K km) in curte. De "abstinut" nu pot sa zic ca mi-am rupt de la gura dar in mod clar am redus cheltuielile ca sa reusesc in ce mi-am propus. Am luat-o ca pe o provocare, la fel si examenul de A, pe care cu onor l-am picat prima data, si in cele din urma am reusit. Good luck all.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum sa faci rost de bani? pai metode curate: lucrezi, cheltuiesti cat mai putin in discoteci mergi numa cand ii intrare libera, si nu consumi nimik de acol, numa ce ai luat de afar, de la vro alimentara undei mmmm mai ieftin, iti vinzi calculatoru, bicicletele, telefonu, mergi sa donezi sange, mergi la vreun studiu clinic(se platesc fff bine io am primit 3,5 mil pe 2 zile, pacat ca numa odata in 3 luni poty sa mergi), nu mai iesi la suc cu prietenata numa dak plateste ea :crack: (ce nesimtit is), apoi dak te pricepi la ceva (electronica , mecanica, PC-uri ) mai poty sa aduni linistit bani. io am facut toate astea ca sami iau motoru :crack: si acum adun iar bani pt piese (actele mi-o rezolvat parinti, la fel si casca in rest nam primit nici un ajutor)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...

Munca si hotarare. Plecand de la 0, pas cu pas . Primul meu motor a costat fix 100$ ...asta era tot ce imi permiteam atunci. Dupa aia , an de an, toate economiiile mele s-au dus intr-un singur sens: in motor . Mai carpeam bocancii odata cu prenadez si imi mai luam o piesa... veneau astia cu somatie ca imi taie gazele si eu tot in motor bagam ultimul ban... in casa investitii minime, de toale noi ce sa mai zic, adio computer,teveu si alte prostii, cui pana mea ii trebuie ultimul model de telefon mobil, ....MOTOR , ATAT ! si benzina in rezervor...si bere, of course :crack: In prezent pot sa spun ca singura mea "avere" materiala e motorul...si tocmai e pe cale sa creasca inca o data :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si cu mincarea las-o mai usor . Nu maninci ce ai pofti ci maninci ce e ieftin si mult . Vezi cite scaune ai pe zi , si apoi reduci numarul de mese .

Trebuie sa maninci ca sa traiesti , nu traiesti sa maninci .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1.Iti cauti un alt job daca cu asta care il ai vezi ca nu-i dai inainte.

2. Te muti la camin daca chiria e prea mare.

3. Vinzi lucrurile nefolositoare din casa.

4. Prestezi mici comisioane diferitelor persoane.

5. Cauti un extra job.

6. Joci la bursa (pt asta iti trebuie bani)

7. Iti iei pretena/sotie cu bani.

8. Mergi fara bilet pe RATB.

9. Schimbi vitezele la turatia optima pt a reduce consumul (asta in cazul in care ai masina)

10. Daca sunt fraeri carora poti sa le iei banii, ia-le!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fumezi tigari mai proaste....sau le lasi de tot!

Lasi berea si bei apa curata de la chiuveta!

Toalele le mai carpesti....altele noi--no way!

Internet.....mai apelezi la cate un prieten!

Am noroc, ca imi mai cumpara prietena cate un tricou...din cand in cand, i se mai face mila de mine.... :crack:

Cred ca pt. o pasiune trebuie sa faci eforturi mari ca sa o intretii......asta in cazul in care nu primesti bani de la "mami" si de la "tati"

Metoda de a face bani? Pune "osul" la munca!!!!!

 

 

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista un singur raspuns(care o sa te ajute pana o sa mori):

 

 

MUNCA...MUNCA...MUNCA

 

 

P.S. Cel care a deschis topicul am vazut ca are 17-18 ani!

 

Sfat: termina scoala nene si dup-aia gandeste-te cum sa faci bani de motor :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stephon aici te contrazic......haidetzi sa va zic cum am reusit eu sa fac rost de 1000 de euro pt motor la numai 16 ani :ok:

 

acum vreo 2 ani si jumatate un vecin(prieten de`al meu...pe vremea aia aveam 13 14 ani)si luat un scuter pe care il bazaia toata ziua pe strada....va dati seama....toata ziua era dupa el mai mi`o dadea si mie cate o tura odata la nush cat timp....ceea ce m`a facut sa plang de suparare ca nu am si eu unul :blbl: tata nu avea sa imi dea 1000 de euro sa imi iau un scuter frumos asa ca mi-a luat de ziua mea un cadavru de piaggio si care nu pornea nu mai avea far,pedale,saua era rupta,stopul pe spate lipsea,era vopsita cu antifon,rezervorul spart.....va dati seama.....o catastrofa.....acum daca il vad cred ca l`as duce direct la fiare vechi....in cateva saptamani am reusit sa il scot din "coma" l`am vopsit i-am tapitat saua i-am adaptat un far am pust eu niste chestii asea care sa il faca oarecum interesant....l`am tinut o vara dupa care l`am vandut cu 300$.....sooper afacere avand in vedere ca tata a dat 50 de euro pe el.....am pastrat banii si in primavara care a urmat iar eram innebunit sa imi iau scuter.....am intampinat aceasi problema....banii...nu mi-au ajuns banii de scoter asa ca mi-am luat un alt moped.....dar intr`o stare mult mai buna....am dat pe el 200 de euro....dupa ce l`am forjat o vara intreaga am reusit sa il vand cu 320 euro :ok: ....zic eu ca am facut afacere....asta s`a intamplat acum vreo 2 luni.....si uite asa m`am trezit eu ca am 500 de euro(banii d p ultimul moped+economiile mele)am zis eu ca avand in vedere ca urma sa fac 16 ani ar fii timpu sa imi iau o motocicleta de 125 sau un scuter.....tata daca a vazut ca am reusit ca din "nimic" sa fac 500 de euro a considerat ca e cazu sa ma ajute si el si astfel mi-am cumpartat prima mea motocicleta....un tdr 125r 1992...motocicleta care m`a fascinat in momentul in care am vazut`o.....acum invatz pt examenul moto....va urez bafta :crack: si stati linistiti ca exista si motocicleta voastra undeva :crack: ...cu cat te chinui mai mult sa iti iei asa ceva cu atat satisfactia este mai mare.....parerea mea :D

post-8585-1142545694_thumb.jpg

post-8585-1142545782_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stephon aici te contrazic......haidetzi sa va zic cum am reusit eu sa fac rost de 1000 de euro pt motor la numai 16 ani :ok:

 

acum vreo 2 ani si jumatate un vecin(prieten de`al meu...pe vremea aia aveam 13 14 ani)si luat un scuter pe care il bazaia toata ziua pe strada....va dati seama....toata ziua era dupa el mai mi`o dadea si mie cate o tura odata la nush cat timp....ceea ce m`a facut sa plang de suparare ca nu am si eu unul :ok: tata nu avea sa imi dea 1000 de euro sa imi iau un scuter frumos asa ca mi-a luat de ziua mea un cadavru de piaggio si care nu pornea nu mai avea far,pedale,saua era rupta,stopul pe spate lipsea,era vopsita cu antifon,rezervorul spart.....va dati seama.....o catastrofa.....acum daca il vad cred ca l`as duce direct la fiare vechi....in cateva saptamani am reusit sa il scot din "coma" l`am vopsit i-am tapitat saua i-am adaptat un far am pust eu niste chestii asea care sa il faca oarecum interesant....l`am tinut o vara dupa care l`am vandut cu 300$.....sooper afacere avand in vedere ca tata a dat 50 de euro pe el.....am pastrat banii si in primavara care a urmat iar eram innebunit sa imi iau scuter.....am intampinat aceasi problema....banii...nu mi-au ajuns banii de scoter asa ca mi-am luat un alt moped.....dar intr`o stare mult mai buna....am dat pe el 200 de euro....dupa ce l`am forjat o vara intreaga am reusit sa il vand cu 320 euro :P ....zic eu ca am facut afacere....asta s`a intamplat acum vreo 2 luni.....si uite asa m`am trezit eu ca am 500 de euro(banii d p ultimul moped+economiile mele)am zis eu ca avand in vedere ca urma sa fac 16 ani ar fii timpu sa imi iau o motocicleta de 125 sau un scuter.....tata daca a vazut ca am reusit ca din "nimic" sa fac 500 de euro a considerat ca e cazu sa ma ajute si el si astfel mi-am cumpartat prima mea motocicleta....un tdr 125r 1992...motocicleta care m`a fascinat in momentul in care am vazut`o.....acum invatz pt examenul moto....va urez bafta :blbl: si stati linistiti ca exista si motocicleta voastra undeva :D ...cu cat te chinui mai mult sa iti iei asa ceva cu atat satisfactia este mai mare.....parerea mea :ok:

 

 

respect! asha ceva mai rar! :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...