Sari la conținut

Ture pe Amckart - Bucuresti

Kata San
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator george05

Logic, curbele lente te fac sa bagi mana in gaz pe iesire si hopa high-sideul. Acum multi ani cand frecventam AMCK-ul, in fata mea un tip voinic tragea de gaz bine de tot. Pana in ultimele minute si la iesirea de pe curba de stanga inaintea liniei drepte "din spatele circuitului" unde a fost prea hotarat si a facut un HS urat. Asemenea lui @legnakrad(dragos, scuze ca te dau exemplu dar al tau HS a fost si filmat si haios) doar ca mai putin norocos. :) Echipament cat mai full, nu stii niciodata unde e Michiduta. :D

Editat de george05
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Salut, intentionez sa ajung si eu in curand si in cursul saptamanii pe Amckart cu moto din semnatura, sunt la prima oara pe vreun circuit.

De la ce ora imi recomandati sa ma duc ca sa nu astept foarte mult pana intru?

Pot face intrari consecutive?

E ceva care e bine de stiut dinainte sau ma duc si ma dau cat ma tine poignet-ul? Fiind un circuit de viteza redusa din cate am citit, cum rezista temperatura uleiului, creste prea mult sau ramane constanta?

Mersi!

Editat de BigBigger
Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Intrari consecutive doar in sensul ca e posibil sa nu se intercaleze nimeni intre intrarile tale ,dar fara un pic de pauza nu te lasa.Si e mai bine asa.

Deschid la 10...de la 10:30 -11 probabil ca deja a dat o raza de soare pe asfalt ca sa fie ok.

» Post actualizat in 28 Jun 2018 08:09

Nu exista mers pe circuit in ritm rapid fara sa-l cunosti extrem de bine...care inseamna foarte multe ture.La inceput usurel si doar cu scopul de a invata ordinea curbelor si mers linistit.

Link spre comentariu

As mai adauga ca nu te tine fizicul sa faci intrari consecutive. Deci acorda-ti rabdare, nu te chinui sa rupi norma din prima zi ca dai motoreta pe jos si dupa aia stai pe bara aiurea.
Nu ai treaba cu uleiul ca nu apuci sa ii dai rosu. Bagi a 2-a si asa te dai toata intrarea. Trebuie sa te concentrezi pe curbe. Bafta!

Link spre comentariu

Si sa nu mearga cu treapta intiia deloc, plus sa evite cit posibil sa frineze cu spatele, daca o face, ii topaie roata spate si i lungeste perioada de frinare.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Si eu as vrea sa merg, tot pt prima data. M-am uitat pe site’ul lor si nu era trecut nimic legat de moto, dar o sa merg si o sa intreb peste o sapt-doua. Au ceva limita de timp/sezon(in limita iernii, banuiesc)?

Link spre comentariu

• 2 months later...

Din octombrie am inteles ca au facut un soi de reparatie la circuit si citez  "Turnata o solutie pentru crapaturi si nu este safe pentru motociclisti 30 zile" am revenit acum cateva zile la telefon (dupa 30 zile) si am intrebat daca pot sa vin si eu sa fac 2 intrari... mi s-a zis ca e rece asfaltul chiar daca sunt 24 grade afara. Nu s-a raspuns nici ca da nici ca nu :) 

Deci concluzie ...nu stiu daca mai avem voie sau nu pe amckart cu motoreta ...vedem in primavara

Link spre comentariu

• 3 months later...

Am fost astăzi la Amkart, am ajuns pe la 4 fără ceva după amiaza, lejer, câțiva pakistanezi care plătiseră ceva sesiuni și 3 puști cu karturi de competiție prezenți. 

Am mai fost cu 2 persoane. Ne-am dus la recepție, ne-am exprimat dorința, ni s-a verificat echipamentul, protecții umeri-coate-spate-genunchi, mănuși, ghete peste gleznă și căști (a mers si flip-up).

Am completat hârtia, am făcut plata (25 lei 10 minute) și ne am aștept randul (20 minute mai exact).

Azi a fost o zi plăcută, suficient de cald afară, suprafața circuitului mulțumitoare, nu denivelat, nu aluneca. 

Am participat cu un cbr 600 rr '07 încălțat cu Michelin Power RS.🤷🏻‍♂️

Mie mi-a plăcut. Atașez și urmările zilei de azi aici.

Link spre comentariu

Acum 52 minute, hypnotech24 a spus:

Inca sunt serpisorii aia de smoala? 

Se mai vedeau pe ici pe colo, dar destul de subțiri și nederanjanți. Mai mult mă îngrijorau unele umbre care-mi păreau alunecoase.

Am testat fiecare porțiune în parte și nu am simțit diferențe semnificative. Rămâne de văzut cum se prezintă la +30°. 

Un coleg a dat cu motorul de pământ cu o zi înainte încă din turul 2. Probabil a forțat ieșirea din viraj sau i-a fugit fața. 

Link spre comentariu