VladSpeed Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 maine pe la un 1 ne strangem si mergem cativa...daca ami sunt amatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 parca pe 25 au nu stiu ce eveniment ............ mai bine verificati ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) parca pe 25 au nu stiu ce eveniment ............ mai bine verificati ...... Este test drive de la 10 la 17 timp in care pista este inchisa. Editat Aprilie 24, 2009 de Judas Iscariot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business mai si ploo....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Maine e rezervata pista.. /index.php?showtopic=348682 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 eu ziceam de azi am postat aiurea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) He he...de cand gasca veche a renuntat la Amckart ai ramas jupan acolo maestre Sinner nu am mai dat pe acolo nici eu de multe luni de zile.. mai exact cred ca de prin august anul trecut. Si la ce basina de timpi scoteam eu.. numai jupan nu is.. nu-mi place sa fiu lup la oi, mai bine caine printre lupi.. te inraiesti dupa ei h ehea Editat Aprilie 24, 2009 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_leko2004 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 eu ziceam de azi am postat aiurea ) e bine ma...........)) ...a fost misto ieri p amckart..... vlad the best, valentiono rossi e mic copil:))) ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 e bine ma...........)) ...a fost misto ieri p amckart..... vlad the best, valentiono rossi e mic copil:))) ....... taci mah din gura ... nu mai posta tampenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Astazi, cineva? Eu ma duc ca e liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 si eu merg azi pe la 3-4...daca e cineva amator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 si eu merg azi pe la 3-4...daca e cineva amator Vezi ma ca numai mergi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Ce tarife au cei de la amckart pt cazul in care vrei sa te dai cu motorul propriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Ce tarife au cei de la amckart pt cazul in care vrei sa te dai cu motorul propriu? S-a mai scris.... e 20 RON/ 10 minute. Dupa 10 min esti obosit oricum, nu iti treb mai mult timp timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 S-a mai scris.... e 20 RON/ 10 minute. Dupa 10 min esti obosit oricum, nu iti treb mai mult timp timp. Tu cand te duci mah sa te antrenezi? ...ca la Serres acum cu mobra asta nu mai ai voie sa ramai in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 si eu merg azi pe la 3-4...daca e cineva amator Domnu, mai mergi azi? Ca nu mai am numarul tau de telefon sa te sun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Pai nu exista decat varianta cu motorul propriu!! 20 ron - 10 min! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Tu cand te duci mah sa te antrenezi? ...ca la Serres acum cu mobra asta nu mai ai voie sa ramai in urma Ma antrenez fizic si psihic , cu mobra ma acomodez repede , insa binenteles o sa imi ia ceva timp sa o cunosc perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 merge cineva maine la circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 M-am hotarat, vin si eu cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Azi pe la 4-5 cineva? Am mai fost singur si ma plictisesc pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 get a job! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Bad idea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 in cursul saptamanii care vine e interesat cineva sa facem un amckart... ? sa ne strangem mai multisori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 in cursul saptamanii care vine e interesat cineva sa facem un amckart... ? sa ne strangem mai multisori... Spre exemplu maine pe la 4:30-5 eu sunt prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate