frigider Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 am intrebat 1000 de oameni pana acum, o fac si a o mia una oara: Cauciucul meu spate e la semn pe mijloc, ma lasa sa intru? Dotul pe fata cred, repet, cred ca e trecut de 4 ani. Mi s-a spus ca spatele ar fi ok. Bafta! ps oricum nu visez la genunchi jos Vreau sa merg progresiv, cu siguranta ca pot taia curbele fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 am intrebat 1000 de oameni pana acum, o fac si a o mia una oara: Cauciucul meu spate e la semn pe mijloc, ma lasa sa intru? Dotul pe fata cred, repet, cred ca e trecut de 4 ani. Mi s-a spus ca spatele ar fi ok. Bafta! ps oricum nu visez la genunchi jos Vreau sa merg progresiv, cu siguranta ca pot taia curbele fara probleme Nu-ti verifica nimeni gumele, insa nu stiu cat de sanatos e pt tine sa te dai cu gumele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Nu-ti verifica nimeni gumele, insa nu stiu cat de sanatos e pt tine sa te dai cu gumele alea e la semn pe mijloc inspre margine e OK intentionez sa merg mai mult pe margini cel putin asta e planul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Primele dati cum a zis si Denis, sa nu ai asteptari foarte mari si important o sa fie sa mergi corect pana incepi sa te obisnuiesti si nu timpii. Ia-o usor si vezi ca gumele o sa trebuiasca schimbate. Nu ai zis totusi ce gume ai pe mobra acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 un bt 014 sau 16 pe fata si un qualyfier pe spate. Numai la timpi nu ma gandesc eu Parc-am mai zis, vreau sa pot taia curbele fara sa-mi fac griji ca vine gogu cu masina si ma ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 vreau sa pot taia curbele fara sa-mi fac griji ca vine gogu cu masina si ma ia. +1 Distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 +1 Distractie placuta mersi mersi de cand a inceput sezonul asta tot bat campii ca ma duc, sapt asta e planificat marele eveniment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Schimba guma pe fata . Spatele e ok,dar fata e ebonita. Asa ca ,fa o investitie pt tine si rezolva beleaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Schimba guma pe fata . Spatele e ok,dar fata e ebonita. Asa ca ,fa o investitie pt tine si rezolva beleaua. Am un qualy rr ce asteapta sa fie pus poate-o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 uitati un filmulet de azi de pe amk sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 stie cineva intre ce limite sta viteza (min,max) pe amk de cineva care stie meserie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) uitati un filmulet de azi de pe amk sper sa va placa. 00:25 - "uite-l ba si pe ala cu capra" Conform inregistrarii mi-a iesit o medie de 1:20 pe tur. O fi bine, o fi rau? Cauciucurile sunt Conti Sport Attack cu presiunea 2.1 pe fata-spate. stie cineva intre ce limite sta viteza (min,max) pe amk de cineva care stie meserie? La mine e ceva de genul 20-115(poate 120)kmh dar nu stiu meserie. Editat Septembrie 12, 2011 de Thrill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 E un baiat fraier care nu prea se mai da pe strada , in ultimile luni a stat mai mult pe Amckart, luna trecuta deja ajunsese la 1.08. Pina aici, nimic deosebit. La ultima etapa din septembrie a ROSBK a fost si el prezent(la Brno). Uitativa pe www.rosbk.ro cam ce timpi scot romanii participanti. Baiatul a reusit performantza se scoata 2.15 si sa cistige la cursa de rookies. Nu a fost inscris oficial la GH-MOTO, organizatorul competitiei, timpii lui sint trecuti la Florin Calin. Pe strada era un viteaz, mers pe-o roata, liniutze, etc. Se pare ca si asta l-a ajutat la Brno, cei ce l-au vazut spun ca frina foarte tirziu, aproape ca Ionutz Mistode. Sint sigur ca in RO exista foarte multe talente native in ale motociclismului de competitie care inca habar nu au ce pot. Cei care experimentati Amck luatio in serios cu anvelopele, nu va mai dati cu opinci stradale, majoritatea veti cadea la un moment dat si asta va va face sa renuntzati prematur. Ca bani, recomand slick-urile second, astea aproape ca nu costa nimic, 10-20 euro, dar ofera aderentza infinita fatza de Conti, PP, Pure, etc. Faceti o investitie de 2-300 euro in carene de pista, montati lupe pt a fi vazuti si pe strada. E mai rentabil asa decit sa stati cu milogeala la asigurari (CASCO), pierdeti chiar un sezon intreg pina va intra banii in cont. Multi care sa dau cu cauciucuri neaderente spun ca ei nu trag periculos, merg safe, adevarat. Numai ca la un moment dat mai pot face o greseala de pilotaj si trebuie sa frineze mai tare( caz real ultima simbata cind cel cu R1 a cazut pe linia dreapta la frinare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Cateva pozne de duminica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 merge cineva maine? (e o sansa sa merg, astept alte vesti...daca nu iese combinatia aia, as veni la o tura pe amc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 (editat) Este o filmare din 28.08.2011 era si baiatul cu RR-ul repsol si baiatul cu K8 sau K9 negru vreau si eu filmarea daca se poate. Intre Gp racer si slikuri pentru amc ce recomandati?slikurile nu se incalzesc mai greu ?Nu imi permit sa vin cu moto pe platforma sau sa o las la amc deci nu cred ca e combinatie sa merg cu slikuri pe strada si pe urma sa intru pe amc.Ma poate ajuta cineva informativ momentan unde se fac carene de pista sau daca are careva second(r6 2003) nu ma intereseaza estetic ceva mai ieftin asa dar sa pot pune lupa si un stop pe spate. Editat Octombrie 18, 2011 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 (editat) Din cate imi aduc aminte pe 28 nu a filmat nimeni sau daca s-a facut nu a intrat mai nimeni in posesia filmuletului. Poti sa mergi pe GP Racer ,Sportmax GP ,Supercorsa....etc . Mai sunt si oameni care merg cu slick-uri pe strada printre care si eu dar nu e recomand pt ca nu mereu ai peste 20 de grade si asfalt uscat. In privinta carenelor ia de pista si le dai gaura pt far si stop si ai rezolvat problema. Spor la joaca la anul ca anul asta s-a cam terminat. P.S Oricum eu am mers foarte slab pe 28 deci nu m-a interesat filmuletul. Editat Octombrie 18, 2011 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 (editat) edit:gata am gasit cu suzuki negru. Am nevoie de niste sfaturi nu stiu unde se pot face carene dn fibra pentru pista vreau sa le modific sa pun lupa(daca ma opreste politia am probleme?)am carenaj original rezervor tot si nu vreau sa le tavalesc,se pot modifica cumva scaritele stock sa le pun mai sus?nu prea as da 200+ euro pe niste scarite.Pe strada nu merg doar la nevoie vreau sa renunt de tot nu ma pasioneaza mersul pe strada.Astept niste sfaturi tot odata ce modificari mai pot aduce motocicletei pentru imbunatatirea performantelor nu am prieteni in domeniu etc am inceput singur acum 2 ani m-am dus doar pe amc la anul vreau sa ajung si pe serres sa vedem ce bani am. Editat Octombrie 18, 2011 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 /index.php?/topic/537449-bucuresti-str-ing-pascal-cristian-nr4-service-general/page__st__180 Vezi in topicul de mai sus, Cesar iti regleaza si suspensia, iti face si ridicatoare din alea de scarite, iti mai zice cum e cu cauciucurile si alte aspecte legate de mersul pe circuit, am fost si eu acum in toamna la Serres cu ei. Face toate operatiunile de service si iti da si sfaturi pentru setarea motocicletei. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Salutari. Desi e toamna in toata regula, eu mai ies uneori pe amckart in timpul saptamanii dupa ora 14.00 in zilele cu peste 10 grade. Daca mai sunt curajosi care inca se mai dau pe vremea asta, n-ar strica sa va anuntati, poate ne strangem; sa te dai singur e mai putin antrenant.. Cheers update 4.11 -> ma duc sa dau cateva ture pe amc, e prea frumos afara; in caz ca mai vine cineva, pe la 15.30 voi fi acolo oricum. Editat Noiembrie 4, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_k1000_ Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 maine dim la 08.30 daca vine cineva sa se dea pe amckart, ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 A inceput sezonul de amckart. Eu maine dimineata sunt acolo. Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Si eu o sa incep sa vin pe la amc, probabil joi pe la 11-12 o sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Cum este aderenta la 16 grade ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 ce preturi mai sunt acum pe amkart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate