ady_viteza Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 @ adi: cand vii la buc? si sambata si duminica? Daca nu ploua vin duminica dimineata sa ma pot da cat mai mult.Ne auzim la telefon.Ciao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 am auzit ca la bacau pe circuitul lor de kart costa 1 ora 20ron , si este si putin mai mare .. la noi de ce costa 20 ron 10 min? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 ( apropo, dă Âşi tu un id de messenger, că mesageria o ai închisă ) man, te-am adaugat in mess cu id-ul de-l ai la profil dar e still pending de aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motul Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 se anunta ceva week`endu asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Se anunta ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 ploua in draci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business ploua doar dupa-amiaza se pare. Se schimba norocul nostru ne dam, ne dam. azi ati vazut ca a inceput de cacao iar la pranz era un soareee... am dat fuga la pista si am bagat 2 serii rapid sorry, nu am apucat sa anunt aici, eram deja in oras. pe duminica la 10.00, asadar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 am auzit ca la bacau pe circuitul lor de kart costa 1 ora 20ron , si este si putin mai mare .. la noi de ce costa 20 ron 10 min? asa e in Bucuresti frate noi daca tragem o pista in tara asta nenorocita ..o sa coste mai mult ca in italia sa te dai salvarea noastra sunt ungurii si grecii, unde cu 50-90e pe zi te dai pana nu mai poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) ce n-as da sa fiu aproape de unguri ca voi...... ....dar din bucuresti, pana ies din tara innebunesc, ma las pagubas! :baldy:in alta ordine de idei, nu mi se pare chiar asa scump pe amckart...totusi clienti sunt oameni care au dat niste mii de euro pe motoare SS si SBK si alte sute bune de euro pe echipamente..... E drept si ca afara, de banii platiti te dai pe super-circuite........... ata ete........... Later edit: Pe weather.com zice ca maine va fi soare la Bucuresti. Aviz amatorilor de ture! Eu duminica dimineata la 10 sunt la pista. Editat Iulie 26, 2008 de Kata San Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Ieri, simbata, nu a plouat pe Amck. Doar citeva picaturi, s-au uscat in 15min.Plus ca i-a alungat pe amatorii de kart si pista a ramas la dispozitia motoarelor,destul de putine. Care vii azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Acum trag cizmele in picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 m-am dat de 5 ori n-a prea fost aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ha.. ce topic ciudat pentru forumul asta.. credeam ca e pierdut forever.. ha ha. nah ca mai e si soare dinc and in cand. Dragilor.. dupa mult amar si chin, si dat pe motoarele altora, ca al meu era in piuneze.. iacata.. DUCATI IS BACK IN BUSINESS. Asadar.. daca am timp de terminat treburile de finete pana sambata (din motive de job) ne vedem acolo. Oricum is pilaf.. dupa o iesire ies pe farash.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 in sfarsit si mie imi lipseste conditia fizica am observat ieri tre sa ma pregatesc putin ca sa rezist la ziua intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ha.. ce topic ciudat pentru forumul asta.. credeam ca e pierdut forever.. ha ha.nah ca mai e si soare dinc and in cand. Dragilor.. dupa mult amar si chin, si dat pe motoarele altora, ca al meu era in piuneze.. iacata.. DUCATI IS BACK IN BUSINESS. Asadar.. daca am timp de terminat treburile de finete pana sambata (din motive de job) ne vedem acolo. Oricum is pilaf.. dupa o iesire ies pe farash.. Heheee, domnu' Sinner, asa te vreau! Tre sa ne dam amandoi, sa-ti arat cum am mai progresat si sa-mi mai arati si mie una-alta... P.S. Ducati Rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 topic ciudat, ai?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 topic ciudat, ai?!? Nu e ciudat deloc, cand mai mergeti de preferinta in weekend anuntati si voi ! Sper sa ne vedem si weekendul urmator ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 topic ciudat, ai?!? Ti-a placut alergatura de duminica dupa cate am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Ti-a placut alergatura de duminica dupa cate am vazut Telefon te-ai facut........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Ti-a placut alergatura de duminica dupa cate am vazut Ce, aveam pupila dilatata?!? was I glowing? placut, cum dreak sa nu-mi placa ?!? Cel mai mult mi-a placut insa ca suntem, parca, tot mai multi de la o zi la alta. Era full pista, la un moment dat cred ca eram 10 intr-o serie. E de bineeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Telefon te-ai facut........... Tu te bronzai la mare pe plaja la ora aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Tu te bronzai la mare pe plaja la ora aia Pe dreq...sambata seara la 7 eram in Bucuresti...asta dupa o ploaie torentiala pe jumatate din A2. DMW-ule, retrag tot ce-am spus rau despre stopul tau ! Mai cunoastem noi niste cazuri,( nu spunem cine, Adi ) care mergeau cu 280 pe Soarelui de 1 mai pe grindina, de frica sa franeze Editat Iulie 29, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Care ai cazut azi? Moto cu carene tzipla facuta fata praf, a ratat curba din fata terasei. Intreb motociclistii cu carene stock care vin sa se dea la Amc: Nu ti-e frica ca ramii fara ele? Raspuns: N-am ce face ,eu merg si pe strada, nu cad ....bla, bla. Dupa ce cadeti si faceti muci carene, far, oglinzi,semnale, ghidoane, scarite, mai puteti a doua zi sa mergeti cu ele pe strada? Aveti noroc daca gasiti piese in 2 saptamini,si dati pt urgentare dublu. Spuneam ca 1.17 cam e timpul la care va ginditi serios sa va protejati investitia,90% cadeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 haidi, bai, jagi, cum sa nu stii cine a cazut azi? am auzit ca la bacau pe circuitul lor de kart costa 1 ora 20ron , si este si putin mai mare .. la noi de ce costa 20 ron 10 min? de la cine ai auzit? unde scrie? ca din primul salariu dau o fuga pana acolo (reducere la transport ) si ma dau pana ametesc (am rude in bc). si da-mi si o harta ca sigur vara-mea habarnare unde e pista. aaaaaaaa, stai, tu vorbeai de o ora de dat cu moto? si o ora de dat cu kartul (daca exista asa plan tarifar )? asta ma intereseaza pe mine. De curiozitate, cat costa sa te duci cu propriul motor la Amkart ca la carturi este 80 RON pt 10 min? cu propriul motor (au si motoare de inchiriat? n-am vazut) e 20 de ron 10 minute. iar la karturi, tot 10 minute, preturile sunt: cart de 6,5 cp = 45 ron cart de 13 cp = 80 ron la karting exista happy hours de luni pana vineri de la 12 la 17 si preturile sunt 35/65 ron. poate de acum nu mai intreaba nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Care ai cazut azi? Moto cu carene tzipla facuta fata praf, a ratat curba din fata terasei. Intreb motociclistii cu carene stock care vin sa se dea la Amc: Nu ti-e frica ca ramii fara ele? Raspuns: N-am ce face ,eu merg si pe strada, nu cad ....bla, bla. Dupa ce cadeti si faceti muci carene, far, oglinzi,semnale, ghidoane, scarite, mai puteti a doua zi sa mergeti cu ele pe strada? Aveti noroc daca gasiti piese in 2 saptamini,si dati pt urgentare dublu. Spuneam ca 1.17 cam e timpul la care va ginditi serios sa va protejati investitia,90% cadeti. Asa te intreb si eu cum poti sa mergi (daca mai mergi) pe strada fara oglinzi, far, semnale, cu slickuri si scarite race, nu te imcomodeaza ? Din pacate e greu financiar sa ai o motocicleta numai pt circuit, si de aia vezi 99% mobre carenate de strada pe AMK, iar la faza cu timpul ai dreptate cu cat scoti timp mai bun inseamna ca mergi mai tare si mai devreme sau mai tarziu tot o scapi pe un viraj... Editat Iulie 30, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate