ovi_ice Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Multumesc tuturor pt raspunsuri. @LimpTA: am mai fost doar pe Adancata (chiar de curand), dar la curs organizat, se mergea cu simt de raspundere, depasiri doar pe liniile drepte indiferent de nivelul fiecaruia, etc. Mi-a placut tare mult (desi dupa o zi intreaga si ~25 tururi eram rupt de oboseala ) si as vrea sa mai exersez aici daca tot e aproape. Pe Amc sincer nu mi-e frica ca o dau eu pe jos, dar mai mult ca vine vreun nebun si ma ia pe sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) Au fost vremuri in care pretentiile si fitele fata de cei care se prezentau acolo ,erau exagerate si pe latura moto si la cart.Cu timpul au realizat ca pierd prea multi clienti si s-au mai relaxat...pana au cazut in extrema opusa.Este adevarat ca-i cam doare la basca daca iti lipseste o parte din echipament dar daca te lipesti de asfalt te doare pe tine ,nu pe ei...asa ca echipamentul este sfant chiar daca nu te controleaza. Consider ca regimul de acum este mai de bun simt decat pe la inceputuri.Acum admosfera este atat de relaxata ca pur si simplu nu mai exista nici o scuza sa nu incerci . Nu iti place , asta e ...dar macar poti incerca fara probleme . Si eu am vazut acum cca doua saptamani, pe circuitul din Arad ,pe cineva fara casca...Asta nu inseamna ca este un fenomen raspandit sau exemplu de urmat. Editat Iunie 6, 2018 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) Pana la urma urmei echipamentul corespunzator este pentru rider nu pentru organizator, indiferent daca este pe strada sau circuit, nu? Editat Iunie 6, 2018 de alzayr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Nu prea o sa vezi nebuni asa la Amckart care sa intre in tine and shit. Si daca sunt, ii vezi destul de rapid dupa cum merg si dupa atitudine. De cand merg la Amckart nu am vazut decat un singur accident, si mai stiu de 2 oameni care au cazut pentru ca mergeau prea tare pentru skill-ul/anveloplele lor. Oricum, nu strica niciodata sa ai echipament full, chiar daca e de strada (ghete moto de strada, geaca textila, manusi, genunchiere/blugi textili) sau combinezon full race. O sa ajute. Si la Amckart nu sunt viteze chiar asa de mari incat sa zici ca blugii textili nu ajuta, in afara de linia drepta unde poti sa prinzi 120+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) @LimpTA: am mai fost doar pe Adancata (chiar de curand), dar la curs organizat, se mergea cu simt de raspundere, depasiri doar pe liniile drepte indiferent de nivelul fiecaruia, etc. Mi-a placut tare mult (desi dupa o zi intreaga si ~25 tururi eram rupt de oboseala ) si as vrea sa mai exersez aici daca tot e aproape. Pe Amc sincer nu mi-e frica ca o dau eu pe jos, dar mai mult ca vine vreun nebun si ma ia pe sus Da-i cu incredere pe AMC ca asa faci conditie fizica. Nu stiu daca ai citit pe la paginile din urma dar ai grija la serpisorii de smoala. In mod normal nu sunt pe trasele de moto dar oricum cauta sa nu te largesti prea mult pe trase ca dai de ei si s-ar putea sa-ti dea palpitatii daca esti inclinat. Pe AMC nu sunt late apex ca pe Adancata asa ca tine cat mai langa vibrator cu trase ascutite si o sa fii ok. O sa vezi despre ce vorbesc cand ajungi acolo. Spor! Editat Iunie 6, 2018 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Poate nu stiati, statistic, cele mai multe clavicule le-a frint pista Amckart. Mai putine pe Serres, Adancata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) Logic, curbele lente te fac sa bagi mana in gaz pe iesire si hopa high-sideul. Acum multi ani cand frecventam AMCK-ul, in fata mea un tip voinic tragea de gaz bine de tot. Pana in ultimele minute si la iesirea de pe curba de stanga inaintea liniei drepte "din spatele circuitului" unde a fost prea hotarat si a facut un HS urat. Asemenea lui @legnakrad(dragos, scuze ca te dau exemplu dar al tau HS a fost si filmat si haios) doar ca mai putin norocos. Echipament cat mai full, nu stii niciodata unde e Michiduta. Editat Iunie 6, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 ohooo, multe HS uri facute pe curba aia, multe cu KO de citeva minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Vine cineva pe amck duminica dimineata de la 10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 Eu si cu inca un prieten. Ne gasim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Salut, intentionez sa ajung si eu in curand si in cursul saptamanii pe Amckart cu moto din semnatura, sunt la prima oara pe vreun circuit. De la ce ora imi recomandati sa ma duc ca sa nu astept foarte mult pana intru? Pot face intrari consecutive? E ceva care e bine de stiut dinainte sau ma duc si ma dau cat ma tine poignet-ul? Fiind un circuit de viteza redusa din cate am citit, cum rezista temperatura uleiului, creste prea mult sau ramane constanta? Mersi! Editat Iunie 28, 2018 de BigBigger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Intrari consecutive doar in sensul ca e posibil sa nu se intercaleze nimeni intre intrarile tale ,dar fara un pic de pauza nu te lasa.Si e mai bine asa. Deschid la 10...de la 10:30 -11 probabil ca deja a dat o raza de soare pe asfalt ca sa fie ok. » Post actualizat in 28 Jun 2018 08:09 Nu exista mers pe circuit in ritm rapid fara sa-l cunosti extrem de bine...care inseamna foarte multe ture.La inceput usurel si doar cu scopul de a invata ordinea curbelor si mers linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 As mai adauga ca nu te tine fizicul sa faci intrari consecutive. Deci acorda-ti rabdare, nu te chinui sa rupi norma din prima zi ca dai motoreta pe jos si dupa aia stai pe bara aiurea. Nu ai treaba cu uleiul ca nu apuci sa ii dai rosu. Bagi a 2-a si asa te dai toata intrarea. Trebuie sa te concentrezi pe curbe. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Si sa nu mearga cu treapta intiia deloc, plus sa evite cit posibil sa frineze cu spatele, daca o face, ii topaie roata spate si i lungeste perioada de frinare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Multumesc tuturor! Revin cu impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Maine la 10 amckart careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eloi Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 Vine careva pe amck vineri? Eu voi fi acolo de la 10. » Post actualizat in 03 Aug 2018 17:49https://www.youtube.com/watch?v=ryvZFeunZ7c » Post actualizat in 11 Aug 2018 12:08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 A mai fost cineva recent pe Amckart? Sau toata lumea buna se da pe Adancata cu baietii mari?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 Eu nu am fost niciodata. Cum se procedeaza daca vrei sa te dai cu moto ? Am vazut ca pe site nu scrie nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 in timpul saptamanii sau sambata la ora 10, mergi la receptie si zici ca vrei sa intri cu moto se uita la echipament si te anunta cand intri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Si-ti cer echipament complet de protectie, inclusiv incaltari peste glezna. Am vazut si cateva costume de touring, dar in general se vine cu combinezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Am inteles, deci nu e foarte complicat ! Va multumesc. As vrea sa dau o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Si eu as vrea sa merg, tot pt prima data. M-am uitat pe site’ul lor si nu era trecut nimic legat de moto, dar o sa merg si o sa intreb peste o sapt-doua. Au ceva limita de timp/sezon(in limita iernii, banuiesc)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Din octombrie am inteles ca au facut un soi de reparatie la circuit si citez "Turnata o solutie pentru crapaturi si nu este safe pentru motociclisti 30 zile" am revenit acum cateva zile la telefon (dupa 30 zile) si am intrebat daca pot sa vin si eu sa fac 2 intrari... mi s-a zis ca e rece asfaltul chiar daca sunt 24 grade afara. Nu s-a raspuns nici ca da nici ca nu Deci concluzie ...nu stiu daca mai avem voie sau nu pe amckart cu motoreta ...vedem in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate