sil3nt_control Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ...motoru il am de vreo 2 saptamani dar deabia azi am avut timp sa ma dau jos de pe el si sa ii fac poze, este o KAWA KLR 650 din 2004 cu vreo 3 mii km la bord, super ingrijita! in sfasit am gasit motocicleta care o cautam de mult, sunt foarte fericit ca mam dat jos de pe speed (NSR 125) si am descoperit ca pofta vine mancand! from now on for me RNDURO RULZZZZ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Sa o stapanesti sanatos! Incearca totusi sa nu mai mutilezi copacii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex27 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Misto motoreta ta, sa o stapanest sanatos. Pacat de tarania de pe copac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) ) .... nam mai iesit in natura de mult! simteam nevoie sa tai ceva! btw, eram pe parcela la batranu meu Editat Iulie 1, 2008 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 frate, lasa natura in pace.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Sa o stapanesti cu placere ! Frumoasa motocicleta ! P.S. - Ce cauciucuri are ? Ma intereseaza marca si modelul si cum se impaca cu strada, mai ales pe curbe. Editat Iulie 1, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ) .... nam mai iesit in natura de mult! simteam nevoie sa tai ceva! btw, eram pe parcela la batranu meu bai nici eu nu am mai fost in club de mult, dar cand ma duc nu simt nevoia sa tai "clubangii" sau "cluberitze" Motor frumos, atitudine naspeta. Sa-l stapanesti sanatos, cat mai multi km, si lasa copacii in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ...motoru il am de vreo 2 saptamani dar deabia azi am avut timp sa ma dau jos de pe el si sa ii fac poze, este o KAWA KLR 650 din 2004 cu vreo 3 mii km la bord, super ingrijita! in sfasit am gasit motocicleta care o cautam de mult, sunt foarte fericit ca mam dat jos de pe speed (NSR 125) si am descoperit ca pofta vine mancand! from now on for me RNDURO RULZZZZ! Foarte tare motorul!!! Sa-l stapanesti sanatos... Cred ca ai procedat f bine cand ai dat speedul pe enduro...(mai ales daca luam in vedere si stare soselelor din tara noastra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 numai scrie pe copacii copile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 bai nici eu nu am mai fost in club de mult, dar cand ma duc nu simt nevoia sa tai "clubangii" sau "cluberitze" Tree killer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Sa o stapanesti cu placere ! Frumoasa motocicleta ! P.S. - Ce cauciucuri are ? Ma intereseaza marca si modelul si cum se impaca cu strada, mai ales pe curbe. ma uit maine si iti spun, pe curbe se manevreaza fantastic, ma las mai cu incredere si mai tare decat pe speed, nu mai am morcovu ala in poponeata pe curbe can ma las! cat despre copaci, a fost o scapare! asai la varsta mea tre sa intelegeti ca si voi ati fost ca mine (aproape 18) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 frate da sunteti culmea, vedeti ca a zis unu de copac, toata turma dupa el.Toti protejeaza natura pe topicul asta, s-au strans ecologistii nene...sa nu mai iesiti cu motoarele prin paduri ca poluati natura, distrugeti fauna si flora si nu mai calcati iarba, daca omorati o furnica.... on topic: Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 frate da sunteti culmea, vedeti ca a zis unu de copac, toata turma dupa el.Toti protejeaza natura pe topicul asta, s-au strans ecologistii nene...sa nu mai iesiti cu motoarele prin paduri ca poluati natura, distrugeti fauna si flora si nu mai calcati iarba, daca omorati o furnica.... on topic: Sa o stapanesti sanatos ! omu meu ! .... toti sunt ecologisti, le sare in ochi mai tare copacu ala (care tot ii al meu) decat motoru in fine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ...motoru il am de vreo 2 saptamani dar deabia azi am avut timp sa ma dau jos de pe el si sa ii fac poze bravo! dar stiu ca te-a prins enduromania! lasa ca in timp reusesti sa faci poze direct de pe motor, fara sa fii nevoit sa te mai dai jos. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) .... m-a prins flama asta de endurist! astept sa inscriu motoru pe mine, sa i-au permisul: si vreau sa merg pe transalpina am vazut cateva poze si mi se pare ca e HEAVEN ON EARTH! Editat Iulie 1, 2008 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Sa te bucuri de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Sa te bucuri de el! merci la fel adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Faina drujba... Sa ai bafta la ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 frate da sunteti culmea, vedeti ca a zis unu de copac, toata turma dupa el.Toti protejeaza natura pe topicul asta, s-au strans ecologistii nene...sa nu mai iesiti cu motoarele prin paduri ca poluati natura, distrugeti fauna si flora si nu mai calcati iarba, daca omorati o furnica.... on topic: Sa o stapanesti sanatos ! Si inca unu lucru. Te rog lasa copacii in pace ca nu ti-au facut nimic. PS: Nu mai scrie copacii. PPS: Ce bine ma prinde postura de lup moralizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 hooligans! PS.glumesc. faina mobra, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 you're all a buch of tree huggin' hippie crap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Ce ciobanie faza cu copacu... si vreau sa merg pe transalpina am vazut cateva poze si mi se pare ca e HEAVEN ON EARTH! ... pana treci tu sau alti adevarati cu tendinte de eternizare pe acolo, si faceti in asa fel incat sa stie si sa nu uite lumea ca a trecut pe acolo un KLR. Sa ai parte de motoreta! Editat Iulie 22, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) ) .... nam mai iesit in natura de mult! simteam nevoie sa tai ceva! btw, eram pe parcela la batranu meu S-o stapanesti sanatos, e f frumoasa. PS: Chiar daca esti pe parcela batranului asta nu inseamna ca e normal sa tai/ciopartesti copacii, ba ar trebui sa fie un motiv in plus sa ai grija de ei. Editat Iulie 22, 2008 de lznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Ce speed e ala NSR??? Nu merge mai repede KLRul decat "speedul"? E frumoasa motoreta, s'o stapinesti sanatos si taie dracu' copacul ala ca sufera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 sau ii poti oferi un calmant . toarna-i doo trei galeti de ulei ars la radacina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate