florinelu07 Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Musai sa il vad....il am pe lista de vreo 3-4 saptamani » Post actualizat in 30 Aug 2017 19:45 Fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 L-am notat..o sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Ar fi interesant daca ati lasa recenzii mai detaliate ... decat fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Te risti la un teaser.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Te risti la un teaser.... Un tip cu o viata normala ajunge in inchisoare, unde ori te bagi in joc, ori esti mancat. Mai multe nu se pot zice, ca o dam in spoilere la greu. Ce e fain la film nu e numai subiectul in sine, ci felul in care a fost filmat, scenariul si actorii, in special fostul/actualul Lannister. Am vazut recent si The Dark Tower, o prostie de film ... pacat de actorii principali, care nu au jucat rau, dar scenariul a fost sub orice critica. Nu am citit cartile, care am auzit ca sunt super, insa filmul e un clasic Hollywood crap, adica pew pew, boom, boom si ... cam atat. Nu recomand nici fanilor inraiti ai lui S. King. Asa au ''distrus'' ai alte capodopere, exemplu : Death Note, Old Boy, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 (editat) Ar fi interesant daca ati lasa recenzii mai detaliate ... decat fain. Ai dreptate. Sa zic eu: un om era contabil sau ceva de genu si a baut si el la o cumatrie dupe care s-a dus acasa cu masina proprietate personala pa persoana fizica. A facut un acident care s-a soldat cu urmarire penala care s-a dat cu ezecutare ca la americani justitiea functioneza. El a primit un sfat ca gen la puscarie ori esti smardoi ori (cuvant urat) (puli). Drept pt. care el a sarit la baiate din prima si i-a rupt mufa la o cioara in puscarie (citise pe internet o prezentare TED cum sa bati oameni daca esti contabil). Apoi a fost remarcat de niste eses (acuma o sa fur o gluma cica un ese e un barbat mexican si copii lui se chiama paragrafe) si il iaq sub aripa lor si sint preteni. Dar iel e totusi un om care are ramas in sufletul lui ceva bunatate si isi face un plan, fii atent: dupa ce iese de la bulau se preface ca e preten cu tovarasi lui din puscarie si de fapt le trage o teapa la o combinatie cu niste mitralere. Dupa care il omoara pe sefu la nasoi ca el e cumva simbolu la ce l-a tras pe el in jos. SPOILER ALERT edit: forumu ma cenzurat, cuvat urat = s-u-g-i p-u-l-a, sa nu fie confuzii Editat Septembrie 2, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Ai dreptate. Sa zic eu: un om era contabil sau ceva de genu si a baut si el la o cumatrie dupe care s-a dus acasa cu masina proprietate personala pa persoana fizica. A facut un acident care s-a soldat cu urmarire penala care s-a dat cu ezecutare ca la americani justitiea functioneza. El a primit un sfat ca gen la puscarie ori esti smardoi ori (cuvant urat) (puli). Drept pt. care el a sarit la baiate din prima si i-a rupt mufa la o cioara in puscarie (citise pe internet o prezentare TED cum sa bati oameni daca esti contabil). Apoi a fost remarcat de niste eses (acuma o sa fur o gluma cica un ese e un barbat mexican si copii lui se chiama paragrafe) si il iaq sub aripa lor si sint preteni. Dar iel e totusi un om care are ramas in sufletul lui ceva bunatate si isi face un plan, fii atent: dupa ce iese de la bulau se preface ca e preten cu tovarasi lui din puscarie si de fapt le trage o teapa la o combinatie cu niste mitralere. Dupa care il omoara pe sefu la nasoi ca el e cumva simbolu la ce l-a tras pe el in jos. SPOILER ALERT edit: forumu ma cenzurat, cuvat urat = s-u-g-i p-u-l-a, sa nu fie confuzii ))) Puteai posta linistit pe topicul de Fun. Review-ul tau confirma ce am vazut in trailer, asa ca il mai lasam asa, acolo, undeva dupa locul 10, adica genul de poate nici nu o sa il vad vreoadata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
player81 Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 ))) Puteai posta linistit pe topicul de Fun. Review-ul tau confirma ce am vazut in trailer, asa ca il mai lasam asa, acolo, undeva dupa locul 10, adica genul de poate nici nu o sa il vad vreoadata . Trailerul a fost mult mai reusit decat filmul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Este si normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 Acuma faza interesanta e ca regizorul asta mai are un film mai vechi fix pe aceeasi tema, Felon. Ba chiar reutilizeaza niste replici. Mie Felon mi se pare mai bun, doar ca e cu buget mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Mi se parea mie c-am mai vazut filmul..Si da,este chiar mai reusit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Mai eu nu mai am rabdare sa vad un film... mai ruleaza ceva de genul bridge of spies, inception sau lupul de pe wallstreet? La astea am ramas ultima data si parca m-ar tenta sa vad ceva de tipul asta daca aveti recomandari. Gracias! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Sa ruleze unde? pe filelist poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 La cinema in prezent? Sau pe net ca si acolo pot vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 8, 2017 Admin Share Postat Septembrie 8, 2017 Sunt titluri vechi, gasesti doar pe net, torrenti sau filme online. Daca ti.a placut podul spionilor poti incerca tinker, taylor, soldier, spy, mie mi.a placut extrem de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Irreversible - un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 (editat) Sunt titluri vechi, gasesti doar pe net, torrenti sau filme online. Daca ti.a placut podul spionilor poti incerca tinker, taylor, soldier, spy, mie mi.a placut extrem de mult. +1 Extraordinar filmul Editat Septembrie 8, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Asta sa fie pentru weekend! Merci ! Sunt titluri vechi, gasesti doar pe net, torrenti sau filme online. Daca ti.a placut podul spionilor poti incerca tinker, taylor, soldier, spy, mie mi.a placut extrem de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 e foarte bun si serialul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Anul asta cam slabe filme. Noroc cu serialele. Poate Blade Runner sa rezolve ecuatia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Anul asta cam slabe filme. Noroc cu serialele. Poate Blade Runner sa rezolve ecuatia.. Avind in vedere ca nu-i regizat de Ridley Scott mai e o speranta. Is curios cum e Wind River asta, dupa Sicario si Hell on High Water ma astept sa fie digerabil dar neremarcabil (adica ok dupa standardele mele). Editat Septembrie 11, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Irreversible - un pic Doar pe stomacul gol... "Timpul strică tot." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 The Hitman's Bodyguard De mult nu am ras asa bine la un film. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 (editat) The Hitman's Bodyguard De mult nu am ras asa bine la un film. Recomand. Subscriu. Film de popcorn, dar fain bine. Oricum peste medie. Editat Septembrie 18, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 (editat) In seara asta ma uit la Blade Runner, sa imi dau un ''refresh'' inainte de a vedea la cinema Blade Runner 2049. Intre timp au iesit trei filmulete din universul Blade Runner : Editat Septembrie 29, 2017 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate