Skrillex Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Pai, ca si Black hawk down, e un film "real" Black Hawk Down e un film de propaganda al armatei si asta se vede de la o posta, noroc cu coloana sonora semnara Hans Zimmer care-l face digerabil, altfel ca ne-sualez risti sa-ti provoace o criza de dezgust sentimentalismele alea patriotice de 2 bani, alaturi de The Thin Red Line, The Hurt Locker sau Rambo. Are si Captain Phillips eroii lui in uniforma, dar nu-s "miezul" actiunii, abia la final apar. Haliud are tendinta de a "adapta" realitatea pentru a o face "politically correct", aici n-am vazut asa ceva. Editat Noiembrie 2, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Hans Zimmer the best.. Un film 'pe repede inainte' cu buget redus.Hamerican. Cic-ar fi inspirat din caz real,despre o excursie a unui grup de rusnaci morti in conditii ciudate, doar ca pe final trebuia sa apara si ceva scary asa c-au inventat si niste zombie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 de curiozitate, l-ai trecut clasa? eu i-as da un 5,5 din 10. a primit 3 din partea mea Hans Zimmer the best.. Poster The Dyatlov Pass Incident (2013).jpg nașpa, chiar l-am băgat pe fast-forward Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 tocmai am vazut "The Last days on Mars" OMFG CE PORCARIE SINISTRA !!!!!!!!!!!!!!!!!! si mie imi plac filmele cu zombi sau alte flick-uri sf.. da asta provoaca greata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) La vie d'Adèle: o minora isi descopera latura lesbiana. Interzis minorilor. Film european. 180 minute. PS: interzis si femeilor "homofobe", doua au plecat din sala dupa prima scena "adulta". Editat Noiembrie 2, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 PS: interzis si femeilor "homofobe", doua au plecat din sala dupa prima scena "adulta". or fi plecat sa frece covoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sila Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Am vazut un film bun acum doua zile , dar ...CAM. RUSH 2013 http://www.imdb.com/title/tt1979320/, recomand daca nu aveti rabdare pentru o varianta mai buna si sunteti iubitori ai genului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 nașpa, chiar l-am băgat pe fast-forward+1, l-am incercat si eu aseara, FFWD + DEL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 4, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Captain Phillips - probabil cel mai bun pe anul asta, cel putin pe categoria lui. Scenariu ok, actori ok, regie excelenta, Tom Hanks joaca (din nou) excelent. Aproape 2 ore de suspans cu un final ... L-am vazut si eu ieri, intr-adevar film bun, realist, fara exagerari, facut cum trebuie. Mi-a placut mult cum a fost regizat, cu camera tremurand, filmari de-aproape pe chipurile personajelor, semiintuneric, toate astea au amplificat perfect senzatia de tensiune.. Filmul mi-a redeschis niste nelamuriri pe care le aveam mai demult vis-a-vis de aceste acte de piraterie, in primul rand ma gandeam cum naiba nu-i poate opri nimeni pe acesti pirati in ciuda tehnologiei, pina am aflat ca acea coasta a Somaliei se intinde pe aprox.3000 km iar zona ce trebuie patrulata este de aprox.7 milioane km patrati, mai mare de 7 ori decit Spania!! Pentru cine este curios despre motivatia piratilor somalezi, aici. Editat Noiembrie 4, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Black Hawk Down e un film de propaganda al armatei si asta se vede de la o posta, noroc cu coloana sonora semnara Hans Zimmer care-l face digerabil, altfel ca ne-sualez risti sa-ti provoace o criza de dezgust sentimentalismele alea patriotice de 2 bani, alaturi de The Thin Red Line, The Hurt Locker sau Rambo. Mie BHD mi se pare un film excelent facut, care urmareste, destul de fidel dar putin romantat, un eveniment real (un eveniment destul de bine investigat, despre care s-au scris carti intregi). Evident e film, nu documentar. Da, are o latura patriotica, si chiar una propagandista dar nu ca e "manipulat" ci ca e fix atita propaganda in el cit vrea spectatorul sa vada. Nu este cu nimic mai propagandist decit multe alte filme de razboi clasice. The Hurt Locker, desi e bazat pe niste experiente reale, nu e legat de nici un eveniment concret. Rambo n-are nici o treaba aici, nici macar ca idee. Eu inteleg ce spui tu, ca filmul nu are nici o nuanta de gri, nu pune nici o problema morala etc. Asa e, dar e relativ normal pentru genul asta de filme de razboi si de fapt pentru multe filme mai "simple". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 se cam leaga lumea de Rambo in ultima vreme, nu-mi place ce se intimpla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Pe mine,la timpul respectiv,Black Hawk Down m-a impresionat tare.Si mi-a ramas in memorie.Ceea ce nu pot spune despre multe filme. Dincolo de propaganda a fost realizat f bine ca sa nu mai spun de muzica,cum spunea p-aci cineva. Actori care se pliau bine pe roluri.Distributia mi s-a parut grozava.Scene care m-au tinut intr-un suspans tot filmu'.. Hurt Locker nu l-am putut vedea pana la final.N-a fost pe placul meu.. In fond sunt filme artistice.N-apar capodopere lunar pt ca este imposibil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) Pe mine,la timpul respectiv,Black Hawk Down m-a impresionat tare.Si mi-a ramas in memorie.Ceea ce nu pot spune despre multe filme. Dincolo de propaganda a fost realizat f bine ca sa nu mai spun de muzica,cum spunea p-aci cineva. Actori care se pliau bine pe roluri.Distributia mi s-a parut grozava.Scene care m-au tinut intr-un suspans tot filmu'.. Hurt Locker nu l-am putut vedea pana la final.N-a fost pe placul meu.. In fond sunt filme artistice.N-apar capodopere lunar pt ca este imposibil.. The Hurt Locker nu e un film neapărat rău, dar puteam să jur că a fost făcut la comandă și că tot la comandă va câștiga și Oscarul în defavoarea Avatarului care deși a fost supraevaluat cu mult înaintea lansării, a fost MULT mai bun decât Zi Hart Lacăr. De Zero Dark Thirty ce să mai zicem... Editat Noiembrie 5, 2013 de GeoNinoLino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Un film serios,ce recomandati? Your personal best is... ?si eu aleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Un film serios,ce recomandati? Your personal best is... ?si eu aleg Cel mai bun film al meu ar fi "Cântăreții anonimi și alcoolici", însă nu i-am dat drumu' căci încă mă mai gândesc la cine ar merita să joace în el. Acum serios, nu poți da drumu' la o asemenea discuție despre filme (cu personal best) fără să dai măcar câteva detalii, gen, an, poate și un actor preferat. Sună puțin și a trolling, oricum. Eu îți dau Zodiac (http://www.imdb.com/title/tt0443706/?ref_=nv_sr_1) , mă gândesc că ți-or plăcea astea cu criminali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Zodiac e ok (si zic EU, deci...). personal best la film serios? greu de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Un film cu serial killers cu un mic twist care mi-a placut: Suspect Zero. http://www.imdb.com/title/tt0324127/?ref_=nm_flmg_act_43 Nu stiu de ce are nota asa mica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) Mie 'Seven',ca tot veni vorba de killarit,mi-a ramas in memorie..Ala cu Morgan Freeman si Brad Pitt.. Cred ca cineva a vrut s-o razbune pe fosta madam Cameron de i-au dat ei Oscaru' si nu lu' fostu'..Desi nici Avataru' nu era vreo capodopera. Editat Noiembrie 5, 2013 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Personal best... am 2, la poli total diferiti: "Lord of War" si "Idiocracy". probabil pe 3 ar fi "Sin City" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) O,da,si Lord of War este apreciabil.. Sin City la fel.. Da' de animatie nu-i nimeni pasionat? Rango pt mine este the best.. Editat Noiembrie 5, 2013 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 recomand filmul 2guns. tocmai a aparut pe torenti shi chiar merita vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Corps bride ca animatie... bai, dar tot fu' haloweenul... niste filme horror mai noi si mai frumoase nu mai recomanda nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 La filme serioase eu recomand: The Usual Suspects http://www.imdb.com/title/tt0114814/ Vazut Lone ranger. Merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Un film cu serial killers cu un mic twist care mi-a placut: Suspect Zero. http://www.imdb.com/title/tt0324127/?ref_=nm_flmg_act_43 Nu stiu de ce are nota asa mica... Mă grăbeam să ajung acasă ca să văd dacă-i bun filmul ăsta. Revin în 2 ore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Nu mai tin mare lucru minte dint hurt lokeru asta, dar avatar e un rahat de film. Aproape imposibil sa fi fost mai bun. 0 dark 30 e si ala propaganda? ca parca e aceeasi cucoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate