nike Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 John Doe: Vigilante mie unu mi-a placut mult: http://www.imdb.com/title/tt1418754/?ref_=nv_sr_1 Foarte misto, recomand. Am vazut mai demult un documentar despre nu stiu ce comic englez din anii 60, cica era extrem de depresiv. Acuma chiar fara sentimentalisme, da' avea o privire cam pierduta de felul lui. RW nu mi-a placut niciodata ca actor, intodeauna a parut a fi parintele adoptiv al lui Jim Carrey care in afara de atuul comic de maimutareala nu detine prea multe skilluri actoricesti. A avut unul sau doua roluri ok, dar cand depresia iti intra in oase, nu te mai scapa nimic pe aceasta lume. Pur si simplu ajungi un zombie care nu mai gaseste nicio placere in privinta vietii. Odihneasca-se in hohote de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Nu vad nici o asemanare cu JC. Poate a fost cam unidimensional (na, avea si fata aia de babuta, numa bun de Mrs. Doubtfire & Co) dar asemanarea cu JC chiar imi scapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 (editat) Am vazut mai demult un documentar despre nu stiu ce comic englez din anii 60, cica era extrem de depresiv. Acuma chiar fara sentimentalisme, da' avea o privire cam pierduta de felul lui. Oarecum pe tema asta este "The King Of Comedy" cu DeNiro și Jerry Lewis Editat August 12, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 (editat) E o tampenie moda asta cu tratarea depresiei si referirea la ea ca la o boala. Sunt un milion de motive diferite, si valide, pt a fi deprimat (ori chiar suicidal), si si mai multe feluri de oameni deprimati. Sa-i arunci pe toti la un loc si sa le spui ca sufera de depresie e o prostie. Mai degraba intri la banuieli cand vezi pe cineva ca da pe dinafara de bucurie, indiferent ce prostii scoate pe gura. Nu l-am prea apreciat in mod deosebit, dar e aiurea sa spui ca nu avea talente actoricesti. Mie mi se pare ca era cam slabut in sketch uri pe scena, dar isi folosea mult mai bine talentul in film. Avea o naturalete in a trece de la starea aia grava si absolut serioasa, la batshit crazy sau scene de looney toones si asta il facea mai imprezvizibil (in filmele bune). E greu pt un actor sa le lege intr-un mod credibil (Jim Carey nu reuseste deloc, ca tot il invoca cineva). The Fisher King, Awakenings, Insomnia si altele mai cunoscute, a jucat in destule filme memorabile dar si in foarte multe porcarii, iar What Dreams May Come e printre cele mai penibile. Editat August 12, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Depresia cred ca e in mare parte un cash cow american. Un articol mai vechi pe tema din ziarul imperialisto-mosieresc Hotnews: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14094592-suntem-din-mai-nebuni-biblia-psihiatrilor-tot-mai-groasa-iar-stiinta-din-dosul-cam-subtire.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 si una misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Depresia cred ca e in mare parte un cash cow american. Nu (numai) american, ca cei mai deprimati din lume cica ar fi francezii. Ca medicamente luate ma refer. Si brazilienii sint cam tot ca americanii, desi nu s-ar zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Insistent omul: „În momentul în care paramedicii au ajuns la casa actorului, domnul Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea in jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era prins între uşa închisă şi cadrul uşii”, a mai spus medicul-şef legist, Keith Boyd, la postul CNN. Anchetatorii au mai precizat că pe încheietura mâinii stângi a actorului au fost găsite mai multe tăieturi. De asemenea, un briceag se afla în apropierea corpului neînsufleţit, au mai adăugat surse din poliţie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Mare actor, Dumnezeu sa-l ierte. K-Pax, un film mai vechi insa foarte bun. Mi-a placut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 daca va plac filmele cu un twist acolo, Primal Fear 1996 http://www.imdb.com/title/tt0117381/?ref_=nv_sr_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 (editat) http://www.imdb.com/title/tt1686042/?ref_=nv_sr_1 un film f usor dar super de haios. merita de vazut cu prietena dar are si destule subtilitati ca sa-l vezi si de unul singur. Editat August 19, 2014 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 (editat) Michael J. Fox 'Stunned' By Robin Williams' Parkinson's Diagnosis Aly Weisman Aug. 15, 2014, 7:50 AM 28,977 3 Brad Barket/Getty Images Robin Williams, with his then-wife Marsha Garces, at the benefit evening in 2004 for the Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research. On Friday, Robin Williams' widow, Susan Schneider, revealed that the late actor had been suffering from the early stages of Parkinson's disease — a chronic and progressive movement disorder with symptoms that worsen over time.While Schneider said "he was not yet ready to share publicly" the news of his disease, actor Michael J. Fox has been very public with his Parkinson's, which he learned he had in 1991. Following Thursday's revelation about Williams' health, Fox tweeted to his nearly 1.2 million followers: Longtime pals, Fox also tweeted after news of Williams' death on Monday: Last year, Fox — who has become the de facto face of Parkinson's — even played a character who suffered from the disease on the short-lived NBC sitcom, “The Michael J. Fox Show." Jason Kempin/Getty Image Michael J. Fox has been battling Parkinson's disease since 1991. Parkinson's Disease affects nearly one million people in the U.S. The Parkinson's Disease Foundation notes that the cause of the disease "is unknown, and although there is presently no cure, there are treatment options such as medication and surgery to manage its symptoms." In Williams' wife's statement on Thursday, she said: "It is our hope in the wake of Robin's tragic passing, that others will find the strength to seek the care and support they need to treat whatever battles they are facing so they may feel less afraid." Editat August 20, 2014 de chubby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Sick people! Bun de vizionat in cuplu » Post actualizat in 22 Aug 2014 21:03 Bun, bun,bun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Pervert's guide to ideology E misto dar nu e un film ci un fel de curs, comentariu de film (si ideologie, evident). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Pervert's guide to ideology E misto dar nu e un film ci un fel de curs, comentariu de film (si ideologie, evident). mai sunt cateva de Zizek in aceiasi nota... genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 o comedie usoara, simpatica, dar care pentru unii poate parea de genul "e frumos da' nu prea" http://filmehd.net/in-a-world-2013-filme-online.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Aseara il vazui..Usurel,intr-adevar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 (editat) Am revazut cu placere: http://www.imdb.com/title/tt0453467/?ref_=nm_flmg_act_10 https://www.youtube.com/watch?v=li5u-SyyG-c Editat August 24, 2014 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 The Purge: Anarchy. Nici nu-s sigur daca e film. Pierdere totala de vreme. Sin City: A Dame to Kill For. In afara de sanii senzationali ai Evei Green .... plictisitor si copilaresc. Nu stiu de ce mi-a placut primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Documentar despre 'razboaiele' duse de americani in Asia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 drama, recomandata mai ales iubitorilor de animale/caini http://filmehd.net/wendy-and-lucy-2008-filme-online.html Documentar despre 'razboaiele' duse de americani in Asia.. vazut . acum depinde dpdv sau tabara privesti problema, ca niciuna din parti nu e usa de biserica/moschee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 cica-n Romania WWII @biker 33, nu sunt foarte convins de gender... poate e tranny (nume de fata/sex masculin) @Iulia boris, no offense » Post actualizat in 30 Aug 2014 22:03acum am terminat filmul. este varianta ''internationala'' a filmului ''Atunci I-am Condamnat Pe Toti La Moarte (1971)'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Parca avea mai mult farmec filmul original cu Amza Pelea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 (editat) http://filmehd.net/wendy-and-lucy-2008-filme-online.html vazut . acum depinde dpdv sau tabara privesti problema, ca niciuna din parti nu e usa de biserica/moschee. Absolut de acord.Aseara,pe Nat.Geo. era un documentar despre ceea ce a urmat tragediei din 11 septembrie,aici fiind vorba despre uciderea lui Bin Laden inclusiv a Imamului din filmul asta.Parerea mea personala este ca .in sinea lor,niciodata nu vor deveni altceva decat fundamentalisti.Cu tot cu cetateniile dobandite..Sunt doar niste acoperiri sub care isi ascund adevaratele intentii.. » Post actualizat in 31 Aug 2014 09:38 John Doe: Vigilante mie unu mi-a placut mult: http://www.imdb.com/title/tt1418754/?ref_=nv_sr_1 Grozav. Editat August 31, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate