gn77b Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) M-am apucat sa ma uit la Magnolia, tot de ala cu There Will Be Blood, dar n-am reusit sa-l termin intr-o tura (are 3+ ore). E ok. Nu mai stiu daca am zis, dar am (re?)vazut Blue Velvet de Lynch. Nu prea am priceput. Zic asa, ca fals cinefil sau hipster sau... Editat Ianuarie 21, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 "The best of me" Il recomand. Dupa mine, ar merita mai mult de 6.4, cat e rating pe imdb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Filme intresante fazute in ultima perioada: the equalizer, the imitation game.... a da si the theory of everything. Iar la capitolul comedie mi-a placut Babysitting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Vazui si io American Sniper,ca ma facurati curioasa,si dincolo de orice comentariu cel mai de rahat aspect este ala de a te intoarce viu de pe front,dupa 4 misiuni,si sa mori impuscat de un conational diliu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Before i go to sleep. Slab film. Parerea mea, evident Pierdere de vreme.. Vedeti un sf mai vechi, http://www.imdb.com/title/tt0480669/?ref_=nv_sr_1, am inteles ca se pun americanii sa il copie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Ce este de remarcat la Before ...este faptul ca Colin Firth e nenea rau..Nou pt el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Vazui si io American Sniper,ca ma facurati curioasa,si dincolo de orice comentariu cel mai de rahat aspect este ala de a te intoarce viu de pe front,dupa 4 misiuni,si sa mori impuscat de un conational diliu.. Spune-mi ca n-ai povestit sfarsitul filmului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 daca vreti o pauza de la stilul comercial: Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring (2003) 3-Iron (2004) ...si ceva rusesc - Ya ostayus (2007) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Spune-mi ca n-ai povestit sfarsitul filmului. Ups.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Haha... macar asta il stie toata lumea ca a fost la stiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Haha... macar asta il stie toata lumea ca a fost la stiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Cand ma gandesc la Enemy at the gates filmul asta nu are nici o treaba. Nu mi-a placut nimic la el. Editat Ianuarie 23, 2015 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2015 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2015 Pai ce sa-ti placa? Mi-a parut mai putin un film despre razboi si mai mult un mesaj subliminal despre dragostea marii majoritati a infantililor de americani pentru arme si impuscaturi in civilie.. Au televiziunile lor de unde sa traiasca pe seama imberbilor care intra cu un gun si impusca o scoala intreaga! Sa fie de capul lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Cand naiba apare Interstellar pe torenti in format DVDrip? De ce naiba le ia asa mult "hackerilor de filme" sa-l faca pe asta? Ce are asa special? Altele apar pe torenti inainte sa fie difuzate in cinema pt ca cineva chiar din staff-ul lor ciordeste o copie a screener-ului... sau imediat dupa si asta cred ca are 6 luni de la lansare si inca nu e disponibil pt noi, publicul larg si amarit. Sa nu credeti ca sunt chitros, ma duc la filme, insa chiar nu am chef sa le vad dublate intr-o limba pe care nu o cunosc bine, mai bine nu mai vad nici un film ever decat sa-l vad dublat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Nu te excita, asa am fost eu cu Prometheus. Am stat cu sufletul la gura asteptindu-l, cu toate ca mi s-a spus ca nu-i chiar 11/10, siiiiiii... fisssss. Privind mai la rece spre Interstellar, e un film slab. Cred ca am fost sub impresia momentului. E siropos si Matthew Conanustiuce incepe sa mi se para un baietel rasfatat al Hollywoodului care cam joaca acelasi rol in toate filmele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2015 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2015 Eu am spus de la inceput ca este slab, bine ca are note mari pe Cinemagia si alte siteuri unde nu auzi decit woow, capodopera, nemaivazut de la toti handicapatii! Matthew pare un actor slab, dar rolul pe care l-a facut in Dallas Buyers Club este de senzatie! Mi-a pacut de asemenea in The Lincoln Lawyer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Spune-mi ca n-ai povestit sfarsitul filmului. bo$$, e true story, a fost ditamai cazul in us acum 2 ani )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Spune-mi ca n-ai povestit sfarsitul filmului. ))))))))))) ba daaaaaaaaaaaaaaaaa......vizionare placuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Baaa' unii oameni aleg sa nu se uite la teveu ...ai dreaq devoratori de stiri )) » Post actualizat in 24 Jan 2015 20:38 Eu am spus de la inceput ca este slab, bine ca are note mari pe Cinemagia si alte siteuri unde nu auzi decit woow, capodopera, nemaivazut de la toti handicapatii! Matthew pare un actor slab, dar rolul pe care l-a facut in Dallas Buyers Club este de senzatie! Mi-a pacut de asemenea in The Lincoln Lawyer.. Mie mi s-a parut fantastic in True detective Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Eu am spus de la inceput ca este slab, bine ca are note mari pe Cinemagia si alte siteuri unde nu auzi decit woow, capodopera, nemaivazut de la toti handicapatii! Matthew pare un actor slab, dar rolul pe care l-a facut in Dallas Buyers Club este de senzatie! Mi-a pacut de asemenea in The Lincoln Lawyer.. De unde se trage concluzia ca nu-i prost actoru' ci scenariul impreuna cu,eventual,regizoru'..In The Paperboy mi-a placut..Si-n alea enumerate de tine.Interstellar este slab..True Detective bun.. Editat Ianuarie 24, 2015 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 http://www.cinemarx.ro/filme/Taegukgi-hwinalrimyeo-Fratia-razboiului-91007.html?pareri recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) Vazui si io American Sniper,ca ma facurati curioasa,si dincolo de orice comentariu cel mai de rahat aspect este ala de a te intoarce viu de pe front,dupa 4 misiuni,si sa mori impuscat de un conational diliu.. Si eu am vazut filmul, care e un pic propaganda. Se pare ca in realitate, duelul intre Chris si acel celebru lunetist Mustafa, nu a existat niciodata. Nici macar nu e pomenit in cartea sa. Referitor la conationalul diliu ... aici nu prea sunt de acord. Omul acela s-a "dilit" dupa ce a venit din razboi. Exista foarte multe cazuri in istorie de oameni care au plecat normali pe front si s-au intors nebuni. Dupa ce treci printr-un razboi nu poti ramane intrg la creier ... Deci eu zic ca nu omul s-a "dilit"ci razboiul l-a "dilit"! Editat Ianuarie 25, 2015 de viorel_dumitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 http://www.theguardian.com/film/2014/jan/10/unseen-alfred-hitchcock-holocaust-documentary-screening Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Am intrat in randul lumii schimband monitorul la pc, astfel ca de vreo 3-4 zile am tinut-o pe filme. Si am vazut, revazut: Fury Gangster Squad Wolf of Wall Street Constantine John Wick Parker Neighbors Now You See Me Lucy World War Z Hulk Iron Man(all) Avengers A Walk Among the Tombstones Law Abiding Citizen Percy Jackson & the Olympians Rise of the Guardians Equalizer Total Recall Si probabil mai sunt cateva care nu mi le amintesc acum. Recomand insa: Fury Gangster Squad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Recomand Amistad (1997) http://www.imdb.com/title/tt0118607/ Un film de Spielberg in care pledoaria lui Hopkins e fenomenala. Interpretarea lui Djimon Honsou mi se pare mult mai naturala si mai buna decat in Blood Diamond, dar na..nu sunt critic de film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate