IceLord Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 din ce ai spus, am vz tot, inclusiv toate serialele star trek singurul care nu l-am incercat e the core, care tocmai e pe download. ei, tot e bun eu iti recomand gattaca, daca nu ai vz. sau impostorul Am uitat de Battlestar Gallactica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 12 Angry Men ! Just..great! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 midnight meat train Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Finalmente fericit sa fi gasit o versiune cu mult peste medie (calitatea imaginii) si fara dubbing in rusa a filmului Max Payne. "opt-maxpayne-r5" pe DC++ si 733,833,216 bytes. Go for it, fiindca in filmul asta efectele fac cam 90 %. Urmeaza sa imi fac de cap zilele astea cu : - Rocknrolla Sa am oare norocul de a gasi inlocuitor pentru Layer Cake??? Who the f... knows? Pare un film f. interesant. Vom trai si ne vom bucura iar eu voi reveni cu barfa aferenta. - Monty Python`s Meaning of Life . Desi nu e genul meu - vechi, pe alocuri musical, subiectul se pare ca este mai mult decat inteligent (+ "umorul" englezesc cu care vine la pachet) - Ultimul 007 - The Quantum of Solace Da, da, stiu, sunt trase de par, dar am eu o atractie fata de seria asta. E un fel de "minte-ma, minte-ma frumos". Si, sincer, parca primul 007 cu Daniel Craig a fost mult mai ok decat ce vazusem pana atunci. - Am aruncat un ochi si pe Wristcutters (m-a facut curios rebela de Anka-14) si Zavet (fiindca apreciez ce spune mr. @violetbiker in materia de "filem") insa nu am cazut prea tare pe spate. Ok amandoua, dar nu m-au convins sa imi pierd noaptea pana la 4. O sa ma uit la ele cap-coada si voi emite o noua bula. Recomandarea serii ??? - Daca v-a placut "Baraka" (nu as pleca in desert fara el), daca va plac filmele in care predomina monologul si daca aveti si un minim de pasiune pentru ideea de fotografie de presa sau pentru filmele documentare si incercati sa intelegeti lumea in care traim (sau doar sa o priviti distant de pe margine) poate o sa va placa si site-ul acesta (nu am pierdut, ci am petrecut cu folos aproximativ o ora si jumatate din acesta noapte, privind si ascultand): http://mediastorm.org/projects/index.htm So strange and fucked up... Editat Noiembrie 22, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Am descoperit cea mai premiata actrita a noastra, cu cele mai multe productii la activ http://www.imdb.com/name/nm1483703/ (pe mine m-a lasat masca lista de filme si numele acestora) Lista premii Editat Noiembrie 23, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (pe mine m-a lasat masca lista de filme si numele acestora) Din lista: The Big in the Beautiful Bitchcraft Evil Pink Licensed to Blow The Neighbors (asta chiar nu era nici o conotatie ) The American Ream Cash & Carey Out Numbered (zici ca e titlu de film de razboi) Big Toys No Boys (asta apropo de topicul "Motocicleta sau barbatul pe primul loc" ) 2 + Me = 3 I'll Do Anything for You (este e romantic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 http://mediastorm.org/projects/index.htm So strange and fucked up... Sunt extraordinare si cutremuratoare povestile oamenilor astora. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Am vazut aseara Max Payne si Hitman. Frumusel Max Payne dar parca nu prea are legatura cu jocul, decat scena in care isi gaseste nevasta moarta. In schimb, fazele cu demonii zburatori(valkyriile sau cum s-o scrie) aduc mai mult cu Constantine. Hitman e un film bun. Cel mai mult mi-a placut faza in care el sare cu o franghie si intra intr-o camera unde 2 copii se jucau Hitman(jocul) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Daca nu ati vazut filmul coreean Oldboy, vizionatil. O sa va lase masca din toate punctele de vedere. Este genul de film pe care ati fi dorit sa nu il fi vazut. De asemenea un alt film exceptional este Batoru rowaiaru; o baza pentru multe filme de acest gen ( lupta pe viata si pe moarte intr-un loc izolat). Film coreean despre razboiul dintre coreea de sud si nord transpus prin lupta dintre doi frati taekukgi - the brotherhood of war. Revin la cerere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patko Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Schindlers List,trebuie sa dau vreo explicatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 MODIGLIANI Sa stii ca Modigliani mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 1.Un pianist pe ocean 2.Pianistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Recomand : Sweet Liberty - o comedie "placuta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 fight club,requiem for a dream,natural born killers,pulp fiction,rezervoir dogs,bitter moon,elephant,the dreamers,jeux d'enfants,le ballon rouge,mulholland drive,portocala mecanica,coffee and cigarettes,satra,gadjo dilo,vremea tiganilor,arizona dream,pisica alba ...,underground....si muuuuuuuuuuuuuuuulte altele...m-am plictisit un pic.. " jeux d'enfants " asta tre sa-l vedem, neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Am vazut ieri Jumper. Este un film S.F. foarte fain ca si idee si realizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) JCVD - SUPERRRRRRRRRRRRRRRR FILM recomandat fanilor "van dam" Editat Decembrie 6, 2008 de grownup.punk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 nu va uitati la Transporter 3 ca o sa va para rau sau la Wanted daca nu ati facut deja greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 tocmai am vazut death race .... f tare filmu... finalul cam previzibil, da oricum f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) tocmai am vazut death race .... f tare filmu... finalul cam previzibil, da oricum f tare Predictibil si fain, dar un MAD MAX nou ar fii fain! Editat Decembrie 9, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Pillow Book Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Filmul de pe locul 11 :laugh: http://www.imdb.com/chart/action Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) JCVD - SUPERRRRRRRRRRRRRRRR FILMrecomandat fanilor "van dam" Am crescut cu JCVD. Imi voi face timpul sa il vad. M-as mai uita la filme cu vD, la varsta asta ? Da . La misto, la o betie cu prietenii. Daca credeti ca v-ar interesa un film despre prietenie, dragoste, tinerete, creatie si nonconformism intelectual atunci ar trebui sa vedeti "RePrise". Este filmul care, dupa aproape 10 luni de zile de mediocritati, mi-a dat incredere in faptul ca pot vedea si ceva pentru sufletul meu. Pe o insula pustie ar sta in rucsac, alaturi de "Invaziile barbare" si, poate, multe alte filme. War Inc. O satira politica (creata la Hollywood), ce poate (totusi) induce zambete care nu par fi ale noastre. Punisher - The war zone. Imita f bine benzile desenate din care provine - replici scurte si la obiect. Violenta este eeexceeesivaaa, dar f. captivanta (iti vine sa vb singur despre cat de multa e). Secole (sau milenii) distanta fata de primul The Punisher care este un esec al industriei, dpmdv. The Day the Earth Stood Still. Genul de film la care observi clar ca a plecat de la o carte mai buna decat el. Intriga foarte interesanta ca idee, insa prea putin dezvoltata + un final total neinspirat. Nota 7,8 - 8. Doomsday - Englezii observ ca au o adevarata obsesie pentru scenarii epidemic - apocaliptice (imi aduc aminte de 28 hours later) insa Doomsday merita pt 2 lucruri (nu pot sa cred ca spun asta) - o scena in care un Bentley sport este ajuns din spate si agresat pe sosea de o rabla din anii 80 - probabil un Ford ? Nici macar umor englezesc nu poate fi categorisit - 3 minute din film in care simti ca te uiti la un Mad Max al anilor 2000 - poate si pentru imaginile unei Scotii devastate de virusul care aproape eliminase rasa umana, reinstaurand salbaticia naturii. Pana una-alta ma pregatesc de "Lemony Snicket`s A Series of Unfortunate Events" si Religulous Editat Decembrie 21, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Che: Part One (2008) astept si partea a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) Lemony Snicket`s - merita pentru interpretarile cameleonice impecabile ale lui Jim Carrey (alt termen nu imi vine in minte pentru multitudinea de roluri ciudate jucate fara cusur) si pentru decoruri/imagine. Ca poveste devine deja deprimant la un moment dat. Muult prea apasator. Asta mi-a taiat tot entuziasmul. Am mai servit ieri : * Hitman - un fel de The Saint cu Val Kilmer mai nou. Film de duminica, cand o arzi aiurea la un popcorn. Fainut, din punctul asta de vedere. * The X-Files - I want to believe. Mai mult un thriller politist, dar care un subiect f. ciudat (nu S.F. 100% ) si care mi-a cam facut pielea gaina (nu sunt fan al filmelor de gen). Interesant. Asa, de genul sa nu adormi prost si ceva peste. Nu va spun despre ce era vb. fiindca as strica tot farmecul. Uitati-va la el, daca sunteti fani thriller. Editat Decembrie 22, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosn69 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 uite unu...nu lam vazut inca, doar traileru The Motorcycle Diaries Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate