Sari la conținut

Filme si seriale

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Diarios de motocicleta

“Jurnalul de motocicleta” este adaptarea unui jurnal tinut de Ernesto Che Guevara (Gabriel Garcia Bernal) pe cand avea 23 de ani.

Impreuna cu prietenul sau Alberto Granado (de la Serna) sunt doi studenti tipici care, in cautarea amuzamentului si a aventurii, decid sa traverseze Argentina, Chile, Brazilia si Peru pentru a-si da rezidentiatul la o colonie de leprosi.

diarios-de-motocicleta-592793l.jpg

dpdv motociclistic.. e tras de par, dar este un film interesant.

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Caut titluri de filme de război, din anii 40-50, din alea alb-negru, cu nave, submarine, avioane (WW 2 și early jet era), am văzut odată pe TCM unul cu misiunea unui bombardier în Pacificul de Sud, cap-coadă, da nu știu cum se cheamă, în fine... îmi place mult atmosfera aia, mai puține explozii, puțin story, puține dialoguri, dar o grămadă de substraturi, stilul semi-documentar...

În altă ordine de idei, recomand filmul rusesc Admiral, din 2010, cu Revoluția Bolșevică din 1917!

cauta Kelly's Men (sau, Kelly's Heroes), e mortal, A Bridge Too Far, sau Dirty Dozen. De asemenea, A Hero Too Late. Ce cauti tu este denumita de istorici "Doolittle Mission", o aventura a aviatiei americane in care au bombardat zone industriale ale Japoniei cu avioane pe care apoi le-au abandonat (logistica lor nu exista inca in Pacificul de Vest) prabusindu-le pe coasta Chinei, iar pilotii scapa fiecare pe cont propriu. E palpitant! Am vazut filmul, dar imi scapa titlul. Am jucat si un joc pe PC cu respectiva tema... google is your help si poate afli titlul filmului.

cred ca-i vorba de http://www.imdb.com/title/tt0037366/, Thirty Seconds Over Tokio, The Doolittle Raid.

Editat de lionofjudah
Link spre comentariu

Vizitator _Raul_

Caut titluri de filme de război, din anii 40-50, din alea alb-negru, cu nave, submarine, avioane (WW 2 și early jet era), am văzut odată pe TCM unul cu misiunea unui bombardier în Pacificul de Sud, cap-coadă, da nu știu cum se cheamă, în fine... îmi place mult atmosfera aia, mai puține explozii, puțin story, puține dialoguri, dar o grămadă de substraturi, stilul semi-documentar...

În altă ordine de idei, recomand filmul rusesc Admiral, din 2010, cu Revoluția Bolșevică din 1917!

Nu este chiar ceea ce ai scris tu mai sus dar, din categoria filmelor de razboi ce au legatura cu WW 2, mie mi-a placut :

Editat de _Raul_
Link spre comentariu

"Sucker Punch"

http://www.imdb.com/title/tt0978764/

In final nu e de loc prost asa cum l-au laudat "criticii" de nu l-am vazut pina acum. Dar tre luat cu olea de sare si piper ca in secunda in care cauti "realitatea directa" in el... s-a dus ploii... de suflet.

@Foxbat

iti recomand pe aceeasi tema daca nu ai vazut:

Icehornet

http://www.youtube.com/watch?v=DZ0FlV-5XLI

Vols Blancs

http://www.youtube.com/watch?v=a8_26o3_jq8

si mai sint :)

Link spre comentariu

Am vazut Real Steel aseara, si da, este foarte bun filmul. Tine putin peste 2 ore, dar nu m-a plictisit nici macar un minut.

era cat pe ce sa postez si eu :)

nice movie,indeed

Spilberg :)

Link spre comentariu

Vizitator _Raul_

Din categoria Real Steel - am vazut si eu...:hug:

Am ras cu lacrimi la el. Aproape 2 ore cat a tinut am facut misto non stop cu ceilalti cu care ma uitam la film.

La un moment dat m-am dus in bucatarie, am inceput sa prepar farfurii cu mancare, ei imi faceau rezumatul si continuam mistourile peste pult. .

Cam dupa o ora din el faceam deja concurs de ghicit replicile ce urmau :crack:.

Uneori ma intreb care este limita la care pot ajunge gunoaiele astea de filme americane, cam care este publicul care plateste bilete sa le vada si, mai presus de toate, se mai si bucura nespus de ele. :(:rusinica:

Dar imi trece repede...:rolleyes:

Acuma, sicer sa fiu, eu as recomanda Real Steel doar unui pustan de 10-16 ani sau unui tovaras de care vreau sa fac misto.

Poate este de vina si faptul ca sunt in concediu, vad ceva mai multe filme in perioada asta si deja nu mi se mai pare nimic interesant la majoritatea.

Din categoria "filme misto de popcorn" eu l-am vazut si mi-a placut mai mult asta :

http://www.youtube.com/watch?v=a9XNwq2uGnE

.

Editat de _Raul_
Link spre comentariu

Ce tot laudati Real Steel? Mie mi s-a parut mediocru. Acuma nah, la cinema, orice film pare mai spectaculos, da pe compu de acasa... am si atipit de cateva ori apoi am derulat pana aproape de sfarsit sa vad cum il face mortal kombat pe ala mare si negru :)

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Filme si seriale