misionaru Postat Miercuri la 18:50 Share Postat Miercuri la 18:50 Acum 23 ore, Kagemusha a spus: Nu oficial/autorizat Ducati. Eu aș merge la reprezentanță. Dacă nu vrei să mergi la ei, cred că se bagă Andu. Nu știu unde te afli, el este undeva pe lângă București. Dacă ești interesat și nu știi cum să dai de el am numărul lui pe undeva acasă. Ajung acolo la sfârșitul săptămânii în curs. Numai bine! Da, nu intrebam pentru cei oficiali/autorizati. Sunt din Bucuresti, dar, din pacate, nu stiu cine e Andu. Un singur service am mai vazut ca face asta, din cate am intrebat pana acum si anume Moto Spa, care e tot din Bucuresti. Sunt interesat si de ce sugestie ai, doar daca poti da ceva feedback pentru Andu. Adica, asta era si dilema mea, sa merg in alta parte sau la reprezentanta. Orice feedback m-ar ajuta, daca a fost cineva in alta parte si cum a decurs. Multzam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate