Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Ai vazut la vanzare multe motoare vechi de 15 ani cu 0 km facuti? da da. nici cei de la ducati nu cred ca au motor de 15ani cu 0Km. stau calm ca am mai vazut eu undeva un motor cu discuri pe fata care cred ca erau facute din tabla si pline de rugina, dar in schimb avea slick-uri roase doar pe parti de la pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Era foarte probabil sa nu cunoasca "reisarii" mioritici valoarea acelui motor din linkul lui wowgamer. Si DA, acel motor chiar FACE peste 80000 euro. Nu voi insirui aici explicatiile acelui pret, il invidiez pe actualul si viitorul proprietar al acelei bijuterii. De remarcat ca pe langa modificarile tehnice si performantele motorului ( care le poate afla oricine cel putin partial din descrierea in limba germana) , acea motocicleta reprezinta mai mult decat o masinarie bine pusa la punct pentru circuit...adevaratii ducatisti stiu de ce. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 salutare....dezmembreaza cineva un ducati? am nevoie accelerator pt un ss1000 din 2004....scz pt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old school Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Era foarte probabil sa nu cunoasca "reisarii" mioritici valoarea acelui motor din linkul lui wowgamer. Si DA, acel motor chiar FACE peste 80000 euro. Nu voi insirui aici explicatiile acelui pret, il invidiez pe actualul si viitorul proprietar al acelei bijuterii. De remarcat ca pe langa modificarile tehnice si performantele motorului ( care le poate afla oricine cel putin partial din descrierea in limba germana) , acea motocicleta reprezinta mai mult decat o masinarie bine pusa la punct pentru circuit...adevaratii ducatisti stiu de ce. Numai bine. si totusi un Desmo la 45k mi-ar surade mai mult. Mesaj completat Vreau sa-mi vand masina.Cum cash nu prea mai este, ma gandeam sa iau in calcul un Ducati si diferenta.Masina este un BMW 318 Ci Coupe cu 130000km, am cumparat-o la 113 mii km din De, acum 4 ani.Fara incidente de nici un fel, la motor nu sa umblat sub nici o forma.Jante BBS,senzori,bla-bla...Iarna sta in garaj incalzit fara a fi utilizata.Masina este in Bucuresti. Doresc un 749, sau SS 600, 620, 750 posibil chiar de 900.Nu refuz nici un 748.As dori inmatriculate/inmatriculabile, chiar si cu defectiuni ,julituri nu ma deranjeaza.Ceva sa se incadreze cam in 3500 e.Detalii in PM. pana la urma cat ceri pe bemveu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rallu_bikes Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Vind aripa fata Carbon ducati corse pt 748 916 stare impecabila -pret 200 ron tel 0735778581-sebastian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Dragilor iaca, dupa ceva munci seculare ce au durat ..o luna, va invit sa aruncati o vizita pe Ducatiblog.ro. Este viziunea proprie a modului in care voiam sa arate ceva de genul unui site Ducati related..cu stiri, evenimente si .. forum. asadar.. fiti bineveniti Mesaj completat Fiti atenti ce faza, la o lotarie din USA premiu.. un Desmsedici RR. Articolul aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macarov Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Salut, Eu am un BMW R 1100 RT din 1998 cu 55000 km dotari: manere incalzite,parbriz electric,sa reglabila pe 3 pozitii, consumabile schimbate recent....foarte buna pentru touring. Cum nu prea mai are lumea bani, e greu s-o vand...asa ca o schimb cu un Ducati 749 pentru cine este interesat. Tel: 0762278146 e-mail: sash_one1@yahoo.com am evaluat-o la 5000 E negociabil. Numai bine...si ma scuzati daca v-am stricat topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Salutare frati ducatisti. Sunt posesorul unei roscate de 750 ss si de curand am iesit la o plimbare cu ea si am facut un accident cu ea. Imi trebuie o noua furca pt ea daca stiti pe cineva care dezmembreaza as fi f fericit sai ofer o noua fata roscatei. Scuzati off topicul dar mie dor sa o vad iar pe sosele! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Bai ducatisti, am adaugat pe ducatiblog.ro peste 280 de MANUALE DE REPARATII DUCATI. asadar.. bagati ochiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Salutare frati ducatisti. Sunt posesorul unei roscate de 750 ss si de curand am iesit la o plimbare cu ea si am facut un accident cu ea. Imi trebuie o noua furca pt ea daca stiti pe cineva care dezmembreaza as fi f fericit sai ofer o noua fata roscatei. Scuzati off topicul dar mie dor sa o vad iar pe sosele! Asfalt uscat! Salut.stiu eu pe cineva care are furca de 750 ss.da un tel. as fi bucuros sa te ajut.0746757437 alin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Vand adidasi PUMA DUCATI originali direct de la producator in ambalaj original. -diferite modele si marimi -raspund pe ID mess: dany92moto@yahoo.com ROG SI OFER SERIOZITATE! -model 1: Culoare: alb - rosu Material: exterior: din piele si textil, interior: textil, talpa: cauciuc -model 2: Culoare: argintiu - rosu Material: exterior: din piele si sintetic, interior: textil, talpa: cauciuc -model 3: Culoare: crem - negru - rosu Material: exterior: sintetic si textil, interior: textil, talpa: cauciuc -model 4: Culoare: Alb- Negru Material: exterior piele, sintetic, alte materiale ; interior textil ; talpa din cauciuc Mesaj completat Vand adidasi PUMA DUCATI originali direct de la producator in ambalaj original. -diferite modele si marimi -raspund pe ID mess: dany92moto@yahoo.com ROG SI OFER SERIOZITATE! -model 1: Culoare: alb - rosu Material: exterior: din piele si textil, interior: textil, talpa: cauciuc -model 2: Culoare: argintiu - rosu Material: exterior: din piele si sintetic, interior: textil, talpa: cauciuc -model 3: Culoare: crem - negru - rosu Material: exterior: sintetic si textil, interior: textil, talpa: cauciuc -model 4: Culoare: Alb- Negru Material: exterior piele, sintetic, alte materiale ; interior textil ; talpa din cauciuc Editat August 6, 2010 de dany92moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi bmw38 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Piese Ducati SS 750 din 2000. Motorul este defect(un piston spart).Comenzi,Telescoape ,Bord,Evacuare, Electronice,Roti,in stare FB,carene si rezervor revopsite.Costi 0766954415 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 de vanzare sidecase ducati originale http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...c&ID=107325 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 De vinzare Ducati Monster S4r din 2004..custom 7000 EURo http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-324331.html Poze in link Contact: victor8502@yahoo.com Tel: 0741660232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 De vinzare Ducati Monster S4r din 2004..custom7000 EURo http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-324331.html Poze in link Contact: victor8502@yahoo.com Tel: 0741660232 Daca era vorba de un SS pregatit de circuit, obtineai pret pentru upgrade-uri de suspensii, evacuare, pc, kituri de motor, carene race etc. Dar la un street din pacate modificarile, in special cele vizuale, nu valoreaza mai nimic la revanzare. Din experienta proprie, nu renteaza sa ingropi bani in motor, decat daca ai de gand sa il tii suficient ca sa nu iti mai pese la sfarsit cu cat il dai. Succes oricum la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Daca se gaseste un entuziast care vrea neaparat modelul asta, o sa o dea. Pentru ca din cate stiu, e singurul S4R de vanzare din Romania. Iar un S4R adus din Italia (de Germania nici nu se pune problema) cu transport si chestiile astea pe el, se apropie de 7000... daca mai pui si omologarea si alte hartoage de la noi, cam pe acolo ajungi. Dar nah... e cam criza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 E negociabil Daca are cineva curaj sa-l vada...negociez de-si mai ia o moto de banii economisiti Mesaj completat De vinzare Ducati Monster S4r din 2004..custom7000 EURo http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-324331.html Poze in link Contact: victor8502@yahoo.com Tel: 0741660232 Pret nou 6000 EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 nu stiu a cui este , dar WOOOW http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Este al unui baiat pasionat despre care umbla vorba ca nu prea a avut jucarii cand a fost mic si acum cand a crescut se joaca cu jucarii din-astea, fiind demn de invidia noastra colectiva de ducatisti. Baga bani multi in mobre si are grija de ele. Mai are una de vanzare AICI. Un Monster S2R 800 mega-tunat care nu a mers pe ploaie in viata lui. Pe de alta parte, daca vrei sa faci afacerea secolului (si nu, nu sunt platit sa fac reclama nimanui, dar asta maine mi-as lua-o daca as avea cum), uita-te pe anuntul asta: Hypermotard 1100 S. Ca sa pui in perspectiva, motocicleta asta stock luata la mana a 2-a din Italia sau Germania nu o gasesti sub 9000 euro (si atunci cu noroc)... And last but not the least, S4R-ul lui Titi arata genial. 6000 discutabil e un pret nedemn pentru motocicleta asta, dar din pacate la noi Ducati-ul nu este vazut la adevarata lui valoare. Tind sa cred ca din cauza lipsei de bani (e tot timpul mai usor sa critici...), dar asta e deja alta discutie. Luati si cumparati, copii! Editat Noiembrie 1, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Intr-adevar, Dragos e unul din pasionatii de Ducati care isi si permite astfel de jucarii! Sa-l luam drept exemplu pentru momentul in care ne vom permite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreyy_geo Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Ducati a prezentat astazi modelul Diavel: http://www.auto24bv.ro/ducati-prezinta-noul-model-diavel/ Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 http://www.bikeshop.ro/src.php?Producator_...amp;act=results 5500 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 www.ducatiblog.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 vreun 749? 999? 1098? stie cineva pe undeva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Uite aici un 999. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate