Sari la conținut

Am Patit-o Si Eu


Mister_sorin
 Share

Postări Recomandate

:D pai da...am cazut si eu odata la 210, m-am ridicat, m-am scuturat, m-am dus sa mai beau ceva ca mi-am dat seama ca 210 era camera de hotel de la mare si eu eram rupt! :kali: :(

 

 

Marfaaaa...... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 115
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

am spus eu asta?te rog citeste mai atent inainte de a face afirmatii gratuite!

 

foarte tare asta :( .

 

Bine ca nu ai patit nimic. In mod sigur nu aveai 160; ai avut doar impresia.

S-a umplut tara de race-ri. Eram si eu pasionat acum vreo 2-3 ani. Dar pe atunci eram un grup restrans de oameni cu capul pe umeri. Au inceput acum toti pustii de 18 ani cu GTI-uri sa se creada mari race-ri si m-am lasat.

Si mie mi se mai intampla la semafor sa ma intarate cate unu sa ma iau cu el, dar nu-i dau decat daca sa zicem eventual am o linie dreapta in fata mea de la semafor, poate nici atunci. Ce-i mai tari la semafor sunt aia care iti fac semn din mana sa-i dai ture sa se auda tare, sau aia care te intreaba : "cat prinde asta sefu'? " . Astia ma amuza de fiecare data. Cand sunt cu masina imi place sa-i mai ingenunchez pe astia care au chef de curse, dar cu motorul....no man.

In fine, bine ca esti teafar dupa ce ai cazut in maieu la 160 km/h :D.

Asfalt uscat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu tot timpul port cu mine in borseta un carnetel,pix ca sa pot nota ceva rapid.

 

ok, poate nu notezi numere de inmatriculare, scuza-ma. poate notezi numele satelor prin care treci, benzinariile si distantele intre ele, scrii poezii pe care tocmai le-ai creat in gand, desenezi schite ale curbelor pe care le-ai luat etc.....

ahhh, si din exprimarea ta faceai referire la notarea numerelor de inmatriculare si aminteai de carnetelul si pix-ul tau, dar oricum, greseala mea. :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, am mai apucat sa postez, am vrut ieri sa postez dar eram prea ametit. Si rectific, nu am fost in tricou, am fost in maieu (handicapat ce sunt, puteti sa ma injurati). Am avut noroc cat cuprinde ca am scapat cu niste julituri....
In primul rand stii parerea generala in privinta echipamentului, asa ca...lasa-ne. In al doilea rand, cred ca tu te-ai tot contrat cu ala cu conserva si eu personal nu agreez asemena fapte de vitejie. Daca ti-au venit stropii stateai chiar in poponeata lui, ceea ce nu e indicat de asemeni. Omule ti-ai cautat-o si acum vii aici sa ce ? Sa-ti plangem noi de mila, sa-l injuram pe cel cu masina sau ce ? Daca intelegi ce vreau sa spun... intelegi, daca nu sigur sezonul viitor vei lipsi oricum. Si cat de placute ar fi curbele totusi...mai usor, tocmai pentru ca nu stii ce intalnesti acolo in curba si sa ai timp de reactie. Poti sa te superi sa nu, nu conteaza doar e vorba de pielea si viata ta.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am reusit deloc sa inteleg cum ai scapat doar cu julituri, care culmea nu te-au impiedicat sa scrii pe forum...sa cazi la 160km/h si sa ai doar julituri??? ma intreb nu sufera corpul tau acum, sau tu nu simti durerea???...in fine, tind sa cred ca nu mai retii cu cat mergeai cand ai cazut...data viit pune-ti geaca ca e mai bine sa lasi bucati din ea pe asfalt decat din tine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am cazut si eu pe la 40-50 ,geaca mi s-a cam ciuruit,casca s-a cioplit(viziera sarita),iar jos la picioare,unde aveam pantaloni scurti ,m-am facut praf.160 sigur nu era viteaza ,poate doar inainte sa intrii in curba ,unde ai mai franat nush ce si ai cazut si u p la 70 sa zicem :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astea sunt fantezii! Nu aveai cum sa ai 160,sa cazi(tu fiind in maieu),si sa scapi cu julituri.

 

Am un prieten care a cazut la 120 in tricou si crede-ma ca nu ai fi vrut sa-l vezi!

 

Ia ros carnea pana aproape de os,si cu multe operatii au reusit sa-i salveze mana dreapta!

 

Daca e asa cum zici tu ,ce sa zic,, BUlan exagerat!!!! :( :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa incep cu inceputul... Ma trezesc, zi frumoasa afara, mi-am zis sa fac un drum pana la timisoara si inapoi, ies pe drum national si vad un audi in fata mea. Cand am ajuns in localitatea Sagu, asta cu audi incepe sa imi faca fite, sa puna frana in fata mea si figuri de astea. Pana la urma s-a decis sa isi spele geamurile si tot rahatul ala mi-a ajuns in ochi (nu mi-am tras viziera de handi ce sunt), ii dau flashuri, il claxonez, nimic. Trecem de Sag si eu tot dupa el, intrecem vreo 3 masini si un camion, mai mergem cat mai mergem, ne apropiem de Vinga si acolo sunt curbe periculoase. Am intrat intr-o curba cu 160 (pe aia am luat-o zilele trecute la 170 fara probleme), el in fata mea, eu in spatele lui si dintr-o data vad nisip. In momentul ala nu am mai stiut ce sa fac, daca puneam frana fata ma dadeam peste cap, daca puneam frana spate derapam si frana de motor nu am mai avut timp sa pun. Mi-am zis sa imi incerc norocul dar am tras o tranta, m-am lovit cu capul de asfalt, mi-am pierdut cunostinta pentru 5-10 minute, nu mai stiu cat. Personajul cu audi normal ca nu a oprit la fel nici un sofer si pana la urma vine o ambulanta care era in trecere. Ma trezesc paramedicii si mai vad un motociclist cu o honda (nu stiu ce era, cbr 600 sau fireblade), el mi-a pus motorul pe cric si ii multumesc pentru gest, el nu a mai putut sa stea ca a avut ceva treaba, pleaca si mai opreste un baiat cu un r6. El mi-a dus motocicleta cu o duba la el acasa si dupa aia a venit cu mine la spital. Eu nu am patit mare lucru (desi ma mir ca am cazut la 160), sunt julit pe bratul drept de la umar pana la antebrat, mai sunt julit pe coaste si pe abdomen, mai am o contuzie usoara la cap si la coloana. Motorul meu (honda hornet 600) are daune destul de serioase, ghidon rupt, bord spart, rezervor spart si daca nu ma insel o problema la un carburator. Tot ceea ce regret este ca nu mi-am luat echipament, daca imi luam nu ma juleam asa de tare dar asta e, bine ca am scapat asa. Concluzie: luati echipament pe voi indiferent cat e de cald afara (aviz incepatorilor) si nu va luati dupa tot felul de handicapati cu masini scumpe... Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine.... :(

 

ba, voi puneti botu' la chestii din astea... tipul e marmota, doar stiti ca nu mai tre' sa inveleasca ciocolata in staniol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate erai prin spatele blocului cu 16 km /h... si la viteza asta poti sa te julesti destul de bine! sincer, la 160..cazatura..te duci mult pe asfalt!

 

 

si marmota invelea....etc!

 

MARMOTA NU MAI INVELESTE CA CICA E ALT AMBALAJ.... :kali: ....CU SIGILIU..(VEZI RECLAMA MAI NOUA :D )

 

ce oameni domne`.. :( ramane marmota fara staniol :D

Editat de cata_30
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am patit mare lucru (desi ma mir ca am cazut la 160), sunt julit pe bratul drept de la umar pana la antebrat, mai sunt julit pe coaste si pe abdomen, mai am o contuzie usoara la cap si la coloana.

 

 

M-am julit destul de serios daca ti-ai pus intrebarea asta. Bratul stang e carne vie. Asa ca nu pot sa spun ca sunt minore dar tot pot sa spun ca am avut noroc mare....

 

Cand te hotarasti la care mana ai facut buba, sa ne anunti. Iti faci cruce cu amandoua si ai uitat care-i stanga, care-i dreapta.

 

Lasa vrajeala, Hornetul probabil ca este bine in continuare pe birou langa tastatura, oricum Burago fac si piese de schimb.

 

Daca intr-adevar ai cazut, nu aveai 160, nu aveai 60. Aveai probabil 16. Cu ochii mei am vazut un singur accident pana acum, Drummerul cat e de lung intins pe asfalt la Amckart. Nu cred sa fi avut mai mult de 80, echipat full, combinezon, cizme, manusi etc. si abia se mai misca de la lovitura. Daca era in tricou il aduna Nightwolf cu farasul si tamponul de vata de pe asfalt.

 

Sau eventual sa ne amintim de Soso-Bum. Care nu avea nici 70 zice el, 100 zic eu. Si uite ca inca nu e intreg. Dar echipamentul l-a scos din cacao.

 

Am mai vazut un accident cu biclicleta la 25 la ora pe asfalt in tricou, crede-ma ca nu mai scria pe nici un forum 2 saptamani.

 

Problema mare la un accident ca cel imaginat de tine nu mi se pare numai lipsa echipamentului ci lipsa conduitei preventive. Poti sa fii imbracat din cap pana in picioare, in fata unei masini tot in cucul gol te aflii. Te tachineaza si-l vezi ca e bou, ori treci de el, ori tragi pe drepta si fumezi o tigara. n stai in poponeata lui si depasiti masini.

 

Si cu toate ca nu cred, daca fapt chiar s-a consumat, puii mei, miracole s-au mai vazut. Lasa motorul de-o parte si ia-ti abnament. Ca norocul l-ai papat pe tot.

Editat de melciu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lznicu

O fi avut 160 dar sigur a mai franat si a redus substantial din viteza si a ramas cu impresia ca avut 160, se imtampla multora chestia asta. In afara de asta conteaza si cum cazi, cum e terenul, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pretene daca ti-ai pierdut cunostinta 5-10 minute si tu la 2 zile esti pe calculator inseamna ca realmente tot sexul tare de pe forumul asta te invidiaza la culme. Care e reteta muschilor tai de otel??

 

Ca sa nu fiu jigodie cap-coada, poate te cred, dar vreau si eu poze cu manutele tale ranite si motoru. La 160 km/h si la cele 60kg minim ale tale cat banuiesc ca ai faceai putin gaura prin asfaltul de acolo. Iar daca tu ai derapat si cazut in curba cand erai in pozitia lu` Rossi adica cu genunchiu jos, inclin sa cred ca piciorusul tau e acum pe drum spre sala de operatii (asta daca il mai ai).

 

Intamplarea face sa cunosc destul de bine curbele p`acolo si crede-ma, nu stiu cum ai intrat tu in ele cu 170 tinand cont ca nu ai vizibilitate. Si eu sunt nebun si am dat 80-90 in curbele alea cu un Opel Astra 1.4 DAR dimineata la ora 3 cand aveam cat de cat siguranta ca daca vad vre-o lumina pe contrasens aia sigur nu e bine si tre s-o las moale ... Dar tu la 160-170 .... permite-mi sa ma inclin in fata ta si sa spun: daca ar fii toti la fel ca tine eu nu as mai avea ce sa masor :(

 

O fi avut 160 dar sigur a mai franat si a redus substantial din viteza si a ramas cu impresia ca avut 160, se imtampla multora chestia asta. In afara de asta conteaza si cum cazi, cum e terenul, etc.

 

Nu exista omu asa ceva ... cat sa reduci de la 160 in alea 2-3 secunde? Oricum te faci praf fara echipament pe tine ... iti rupi o mana, un picior .... eventual gatu ... sau cand te trezesti iti dai seama ca e dimineata!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Posted on: May 19 2008, 08:29 PM

Salut, ma numesc Sorin, am 20 de ani si am o problema. Luna trecuta am dat examenul pentru categoriila A si B, am trecut de A

.

E simplu: incepator da, echipament ba!

 

Posted on: Oct 7 2007, 05:26 PM

Am fugit si eu o data cu scuteru' ca nu am avut casca si am depasit viteza legala eram pe la suta la ora

Daca omul forja scuterul cu 1oo, 16o cu un hornet e o nimica toata la experienta lui.

 

Legea spune si ea ceva in privinta incepatorilor si nu spune degeaba, doar ca e interpretata pe degeaba!!!

Cred ca si politia lasa sa se faca selectia naturala.

 

Categoria A: motocicleta cu sau fară ataÂş; Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul să conducă o motocicletă cu o putere care depaÂşeÂşte 25 Kw sau un raport putere/greutate care depăÂşeÂşte 0,16 Kw/Kg ori o motocicletă cu ataÂş cu un raport putere/greutate care depăÂşeÂşte 0,16 Kw/Kg, numai dacă are o experiență de minimum 2 ani pe o motocicletă cu specificații tehnice interioare sau dacă persoana are 21 de ani Âşi promovează un test specific de cunoÂştințe Âşi comportament.

 

Asa arata o casca dupa o cazatura la aprox 100km/h in drum drept. Echipamentul a fost 80% distrus si o luna de spitalizare pentru ceva oase rupte.

post-7003-1215964280_thumb.jpg

Editat de higheaven
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca tot suntem la capitolul "povesti cu motoreta", trebuie sa mentionez o intamplare aparent tragica cu final amuzant.In drumul spre Bacau de la ultima intrunire moto de anul acesta am mers spre un drum ocolitor prin Oituz impreuna cu Dan si alti 3 prieteni.Inainte de Covasna am oprit la un popas unde ne-am refacut cu o masa copioasa, sucuri reci + umbra racoroasa.Dupa 30 de minute de rasfat pornim la drum, unde dam din nou de soare, piatra cubica si cate 2 -3 masini pe sosea.Imediat ce trec de o cale ferata se aude o un zgomot care semana a cazatura, si il vad pe prietenul nostru Dan cazut pe calea ferata :( .Ne oprim, mergem sa vedem ce a patit omul cat si motorul si constatam ca sunt lucruri minore(crack bar indoit si pantaloni rupti)

 

Il intrebam ce s-a intamplat la care Dan vine cu replica "-Boss, am atipit putin!"

In gluma acesta spune ca daca il va intreba cineva cum a julit motorul va marturisi urmatoatrea poveste:

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

"Eram in drum spre Bacau, circulam cu 185-190 km/h(nu vedeam bine vitezometrul ) si la un moment dat vad un Ferrari galben care imi da flash-uri insitent pt a ma depasi.Accelerez pana la 250-260, Ferrari dupa mine, care cu greu mai tinea pasul; la un moment dat in apropierea unei curbe depasesc un TIR, care la randul lui depasea o caruta.Evit TIR-ul la mm, apoi ma ridic pe o roata, trec usor pe sub cautza lasand scantei in urma, fara a avea mari emotii insa la un anumit moment dat calul se ridica in doua picioare si in lumina soarelui ved doua potcoave care ma orbesc (cling - cling).Ma sperii, las motorul jos si evit accidentarea cu ceilalti participanti la trafic."

 

Doar cateva zgarieturi!

 

P.S. Motocicleta este un Suzuki Intruder de 800

Editat de flr_bmw
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok, poate nu notezi numere de inmatriculare, scuza-ma. poate notezi numele satelor prin care treci, benzinariile si distantele intre ele, scrii poezii pe care tocmai le-ai creat in gand, desenezi schite ale curbelor pe care le-ai luat etc.....

ahhh, si din exprimarea ta faceai referire la notarea numerelor de inmatriculare si aminteai de carnetelul si pix-ul tau, dar oricum, greseala mea. :(

da,mai notez si una alta...dar spre bucuria mea nu as vrea sa notez asa ceva desi multi conservari ar merita asta.Prin prisma ocupatiei mele trebuie sa-mi notez multe astfel as uita...De poezii inca nu m-am apucat,decat sa scriu ceva idiotenii ii las pe altii sa creeze.Copilot nu am ca sa ii desenez schitele si curbele care trebuie sa le iau,asa ca stai linistit.Cum ziceam ii las in plata Domnului.Hai noroc si drumuri bune sa ai!

Editat de kato_arad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

:D foarte tare.

Cred ca s-a dus sa vada daca mai tine faza de ieri si azi, dupa ce si-a schimbat tricoul, din cauza asta n-a mai postat azi....

Cat despre "maieu" ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si rectific, nu am fost in tricou, am fost in maieu (handicapat ce sunt, puteti sa ma injurati). Am avut noroc cat cuprinde ca am scapat cu niste julituri....

 

Zi-mi si mie frate ce marca de MAIOU aveai sa-mi iau si eu.C-o dau in pwla mea de jaka ca si asa mor de cald in ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da,mai notez si una alta...dar spre bucuria mea nu as vrea sa notez asa ceva desi multi conservari ar merita asta.Prin prisma ocupatiei mele trebuie sa-mi notez multe astfel as uita...De poezii inca nu m-am apucat,decat sa scriu ceva idiotenii ii las pe altii sa creeze.Copilot nu am ca sa ii desenez schitele si curbele care trebuie sa le iau,asa ca stai linistit.Cum ziceam ii las in plata Domnului.Hai noroc si drumuri bune sa ai!

 

:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:( foarte tare.

Cred ca s-a dus sa vada daca mai tine faza de ieri si azi, dupa ce si-a schimbat tricoul, din cauza asta n-a mai postat azi....

Cat despre "maieu" ....

 

al dracului de multe commenturi are la pozele cu moto :D

si maioul...ce sa mai :hug: ...muschii fac diferenta :hug: doar vorba aia..."work out daily" :kali: :D :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...