piccolino Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 picco, al doilea chiar nu e AF-S. Tot pe surubelnita. Din ce-mi aduc aminte, abia de la 70-200/2.8 VR au trecut la SWM. Could be wrong, though. Corect, doar AF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 alte pozne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 @gixxer:misto poza din avatarul de ymsn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 ...si e partea a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 MOTOCICLISTII EXISTA IN TRAFIC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 batranul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Am si eu o intrebare cu referire la noise. Si eu am aceeasi parere ca @infopascom, ca e doar o profunzime redusa a campului. Daca faci testul pe care ti l-a propus, sugestia mea e sa faci cate 2 cadre identice pentru aceeasi valoare ISO, una cu diafragma pe care o folosesti in mod obisnuit (banuiesc ca foarte deschisa), iar a doua cu ea semnificativ mai inchisa (de la 8-11 in sus). Apoi comapara cadrele si vezi la ce concluzie ajungi. Si eu stiu ca zgomotul e cu atat mai puternic cu cat sensibilitatea e mai mare (respectiv granulatia mai fina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Si eu am aceeasi parere ca @infopascom, ca e doar o profunzime redusa a campului.Daca faci testul pe care ti l-a propus, sugestia mea e sa faci cate 2 cadre identice pentru aceeasi valoare ISO, una cu diafragma pe care o folosesti in mod obisnuit (banuiesc ca foarte deschisa), iar a doua cu ea semnificativ mai inchisa (de la 8-11 in sus). Apoi comapara cadrele si vezi la ce concluzie ajungi. Si eu stiu ca zgomotul e cu atat mai puternic cu cat sensibilitatea e mai mare (respectiv granulatia mai fina). Am facut un alt test: http://www.ausphotography.net.au/forum/sho...ead.php?t=66732 Import la RAW cu Adobe Lightroom 3.2 vs DPP 3.8.1 DPP le face mai soft si nu se observa. Intr-adevar este diferenta f2.8 vs f8 la acelasi iso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 mane, tre sa ne facem cont acolo sa vedem si noi pozele care le-ai postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
picatalin Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Salut. Sunt mai nou pe acest forum. Postez si eu cate ceva, urmand sa mai revin daca nu ma injurati foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 mane, tre sa ne facem cont acolo sa vedem si noi pozele care le-ai postat Oopps, sorry nu am stiut. Le adaug aici. Pun comentariile de acolo in english ca nu mai stau sa le traduc. I did the some tests today and here is what I noticed for ISO100: 1. Adobe Lightroom 3.2 has luminance default to 0 (i import and convert to dng) 2. AL3.2 luminance ~=30-40 is equivalent with DPP3.8.1 import 3. Side by side AL3.2 luminance 30-40 and DPP3.8.1 are similar in noise 4. On my screen #1 Dell2209WA, in full screen size, pictures look AMAZING. But zoom1:1 you can see the noise if is not corrected (for AL3.2). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Poze de la Aeronautic show Lacul Morii..Nu profi, doar fun ;P Aeronautic show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 fotografie de toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 fotografie de toamna cam centrata mosule .....cam centrata dar de efect si eu tot cu centru..ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 cam centrata mosule .....cam centrata dar de efect si eu tot cu centru..ca de obicei intradevar mosule, nr 3 este cam centrat dar nu ala este subiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 iar cateodata mai grasesc si eu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 subiectul mult prea in colt, abia observabil )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 intradevar mosule, nr 3 este cam centrat dar nu ala este subiectul auzi ... da, v.au dat drumul cu bicicletele in parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 (editat) normal ca nu, dar pt asta exista teleobiectivele, sa poti fotografia de la marginea parcului auzi...da matale ce nokia aveti de scoate pozele asa de mistoc? Editat Septembrie 19, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 normal ca nu, dar pt asta exista teleobiectivele, sa poti fotografia de la marginea parcului auzi...da matale ce nokia aveti de scoate pozele asa de mistoc? smena 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 are si bluetooth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 (editat) are si bluetooth? fuck ...nu l.am activat...de aia nu ai primit mesajul Editat Septembrie 19, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 nu mah, BT ca sa il conectezi la BMW si sa vezi pozele pe bord Mesaj completat revenim la fotografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Bre, care vreți un set de filtre Hoya pe 55mm (UV, polarizare circulară și ND), că în graba și dobitocenia mea le-am cumpărat fără să le verific cu tubul adaptor pe cameră? Eftin și nou-nouț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 hau maci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate