MotĂśrizer Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) probabil ca avea un inceput de ridicat pe o roata si i-a stricat unghiul corect dar mai am una Editat Aprilie 6, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviusm Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Covorul de aur Crud Destin Dincoace de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 @flasiusm imi plac toate fara nici un comentariu @florin ktm: foarte bune "action shot"urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Un portret mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Un portret mai vechi ce mamaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Frumoasa,nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Frumoasa,nu ? mirobolanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Cine-i baba? unde`i critica shorty? place sau nu poza, zi ca da "smile and wave" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 un necunoscut iubitor de arta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salutare!Ati putea sa-mi recomandati un filtru UV si o lentila macro pentru un Lumix FZ-8 (52mm)? Multam! Multumesc inca o data pentru recomandari tuturor pasionatilor de foto de-aici. Data viitoare dau de baut. Spor la critica! PS: Ma intereseaza si un filtru ND. E posibil sa primesc un pic de ajutor fara sa fiu nevoit sa calc pe cineva pe coada pentru a fi bagat in seama? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Multumesc inca o data pentru recomandari tuturor pasionatilor de foto de-aici. Data viitoare dau de baut. Spor la critica! PS: Ma intereseaza si un filtru ND. E posibil sa primesc un pic de ajutor fara sa fiu nevoit sa calc pe cineva pe coada pentru a fi bagat in seama? Multam! Bre, nu o lua in nume de rau, dar eu, unul, n-am nici cea mai mica idee ce filtru ar folosi Panasonicul, si mai ales cat de bun este.. Banuiesc ca asta e cazul si cu ceilalti - probabil predomina nikon-ul si canon-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) Bre, nu o lua in nume de rau, dar eu, unul, n-am nici cea mai mica idee ce filtru ar folosi Panasonicul, si mai ales cat de bun este.. Banuiesc ca asta e cazul si cu ceilalti - probabil predomina nikon-ul si canon-ul.. No problemo. Panasonicul e dat doar ca reper. Teoretic orice filtru pe 52 mm ar merge, dar habar n-am ce brand si ce tip sa aleg (Hoya, Cokin, Kenko, etc.), pentru ca accesoriile originale Panasonic nu le gasesc pe nicaieri. Editat Aprilie 10, 2009 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) de ce nu te duci la F64 sa discuti direct cu cei de acolo? iei aparatul cu tine, te lamuresc pe loc, poate si cumperi Editat Aprilie 10, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Am fost o data si nu m-au convins ca se pricep. Ii voi vizita din nou, numai sa-mi fac timp sambata. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Panasonicul e dat doar ca reper. Teoretic orice filtru pe 52 mm ar merge, dar habar n-am ce brand si ce tip sa aleg (Hoya, Cokin, Kenko, etc.), pentru ca accesoriile originale Panasonic nu le gasesc pe nicaieri. Printre cele mai bune calitativ sunt B+W (Germania) si Hoya (care poseda si marca Pentax). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) Clubul XM RAID ...un traseu de noapte foarte dificil...(scuzati zgomotul de imagine dar,....avand in vedere ca era bezna... ) Editat Aprilie 12, 2009 de samurai_jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicisxn Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Pun si eu cateva poze...nu am nimic in comun cu fotografiatul profi...sunt poze facute de mine ,care imi plac foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Salutare tuturor impatimitilor foto ! As avea nevoie de un manual de utilizare pentru un Zenit 12. M-am chinuit pe Google insa fara rezultat, mizez pe voi Aparatul e ca in poza: Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Din iesirea de weekend stiu ca nu era o ora potrivita pt ca batea soarele la maxim da asta e nu m-am dus numa pt pozat .....oricum astept pareri +- Editat Aprilie 13, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicisxn Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 A durat vreo 15 secunde sa gasesc manualul...cum te-ai chinuit tu nu stiu zenith_12_xp.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Din iesirea de weekend stiu ca nu era o ora potrivita pt ca batea soarele la maxim da asta e nu m-am dus numa pt pozat.....oricum astept pareri +- Era mai interesant daca ai fi focalizat pe ea, iar imaginea din oglinda sa fie blurata (depth of field), pentru o nota de subtilitate. Asa, compozitia imi pare cam haotica. Oricum, nu are impact prea puternic poza.. Keep trying, though! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Era mai interesant daca ai fi focalizat pe ea, iar imaginea din oglinda sa fie blurata (depth of field), pentru o nota de subtilitate. Asa, compozitia imi pare cam haotica. Oricum, nu are impact prea puternic poza.. Keep trying, though! O incercare de macro cu obiectivul stock..... Asa ceva ? (deja ne pregateam sa plecam si nu m-am incadrat bine )...oricum merci pt parere si sfat Editat Aprilie 13, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 O incercare de macro cu obiectivul stock..... Asa ceva ? (deja ne pregateam sa plecam si nu m-am incadrat bine )...oricum merci pt parere si sfat O incercare destul de ok pentru un obiectiv stock, incearca insa ca focusul sa fie pe bug.. e dificil, de multe ori necesita multiple shot-uri (unele chiar focus stacking), dar punctul de interes este gangania. Da, asta mi se pare ceva mai reusita, desi daca te-ai fi dat umpiiiiiiiic mai in stanga, ar fi fost mai ok (n-ar mai fi acoperit-o oglinda, si n-ai mai fi fost plasat in "fundul" oglinzii). Parere personala, desigur, gusturile difera.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 O incercare destul de ok pentru un obiectiv stock, incearca insa ca focusul sa fie pe bug.. e dificil, de multe ori necesita multiple shot-uri (unele chiar focus stacking), dar punctul de interes este gangania. Da, asta mi se pare ceva mai reusita, desi daca te-ai fi dat umpiiiiiiiic mai in stanga, ar fi fost mai ok (n-ar mai fi acoperit-o oglinda, si n-ai mai fi fost plasat in "fundul" oglinzii). Parere personala, desigur, gusturile difera.. Am incercat cu focusul pe bug dar nu prea am reusit sa pun direct pe ea ...n-a vrut sa stea ca un catel cuminte si nici bomboane n-am avut la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Salutare tuturor impatimitilor foto ! As avea nevoie de un manual de utilizare pentru un Zenit 12. M-am chinuit pe Google insa fara rezultat, mizez pe voi Aparatul e ca in poza: Numai bine ! Uite un link la manualul Zenit TTL.E aproape identic,singura deosebire cred ca este la exponometru(TTL are indicatorul cu ac,iar 12 cu LED-uri). http://cameras.alfredklomp.com/zenitttl/manual/ Acum am ajuns la postul prin care deja te-a ajutat cineva. Editat Aprilie 13, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate