Vlad S Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 De duminica(Cetatea lui Gelu - aproape de Valea Ierii): Locul foarte frumos, doar ca lumina a fost extrem de proasta: in jur de ora 12 si pe deasupra era si pacla. Fara post procesare arata si mai nasol. Tot stateam si ma uitam la prima poza, o incadrare centrala avantajeaza cetatea pentru ca se vede mult mai bine cum ii pozitionata(izolata) fata de dealurile din jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Un "snapshot" de saptamana trecuta.... Editat Aprilie 14, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelijus Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Salutare, postez aici o intrebare la care am nevoie de un raspuns rapid: Cunoasteti pe cineva care ar putea sa faca servicii de fotograf (eventual si video) la o nunta , in data de 23 mai in statiunea 2 mai? Gasitorului reconpensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Daca vrea cineva sa folosesaca vechile obiective Pentakon,Helyos,etc. pe filet m42,la aparatele Canon si Nikon,am adaptoarele necesare.De asemenea capace utile la reglarea balansului de alb. PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Se zice ca fotografia e o meserie curata. Sa nu mai zic ei de fotografii speologi, care vin cu 2kg mai grei din tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Is curios cum suporta aparatele si mai ales obiectivele asa "ambient". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Un portret din week end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 De Ctrl-V am fost la un gratarel, la curtea unui prieten.. am profitat de asta pentru a folosi inelul de inversie (doua exemple, restul AICI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Am pus o galerie noua pe site, DECADENTA. Paragina, decrepitudine, parasire. http://www.vertizontal.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 De Ctrl-V am fost la un gratarel, la curtea unui prieten.. am profitat de asta pentru a folosi inelul de inversie (doua exemple, restul AICI) Ai cam avut praf pe senzor... Imaginea 68 imi place Am pus o galerie noua pe site, DECADENTA. Paragina, decrepitudine, parasire. http://www.vertizontal.ro Foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 New pics: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Imi place a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Imi place a doua merci doarr atat? Sa stii ca m-am obisnuit si cu criticile tale, asa ca astept si asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Doua poze de primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 merci doarr atat? Sa stii ca m-am obisnuit si cu criticile tale, asa ca astept si asa ceva! Acu n-am toane de critica ) si nici nu prea am ce sa critic la aia. Imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Elena, uite critica: ZGOMOOOT!! De ce atat de pixelat? E facut la rezolutie f mica, cu mobilu' sau... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Elena, uite critica: ZGOMOOOT!! De ce atat de pixelat? E facut la rezolutie f mica, cu mobilu' sau... ? Poza isi mai pierde din calitate cand ii dau adjust contrast si resize...Initial a fost facuta cu 8 megapixel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Poza isi mai pierde din calitate cand ii dau adjust contrast si resize...Initial a fost facuta cu 8 megapixel... Ai fotografiat pe automat,iar el si-a setat timpul de expunere la 1/500,insa la ISO 400,ceea ce,pentru un aparat ca asta, este deja prea mult.Daca setai pe manual sau prioritate de timp,la ISO 100 si cel mai scurt timp posibil (la scena asta poti folosi si 1/30 ca nu alearga nimeni) nu aveai asa zgomot.In plus,dupa prelucrare,alege o rata de compresie redusa,pentru a nu pierde prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Romania, tara membra a Uniunii Europene. Anul 2009. Ziua de Pasti. Editat Aprilie 23, 2009 de Hellryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Romania, tara membra a Uniunii Europene. Anul 2009. Ziua de Pasti. Ce se intampla in cea de a treia fotografie e super,din pacate din ce in ce mai rar,chiar si la tara.Acolo era forumul si chatul lor. Editat Aprilie 23, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Romania, tara membra a Uniunii Europene. Anul 2009. Ziua de Pasti. Ce se intampla in cea de a treia fotografie e super,din pacate din ce in ce mai rar,chiar si la tara.Acolo era forumul si chatul lor. Si mie imi place fotografia a treia. Doar bidonul de Castrol din fundal e in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 acum l-am vazut si eu. Pai e vorba de 2009, altfel nu puteai sa iti dai seama daca nu comploteaza cumva impotriva boierului pe la 1907. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Restul imaginilor din aceeasi serie AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ai fotografiat pe automat,iar el si-a setat timpul de expunere la 1/500,insa la ISO 400,ceea ce,pentru un aparat ca asta, este deja prea mult.Daca setai pe manual sau prioritate de timp,la ISO 100 si cel mai scurt timp posibil (la scena asta poti folosi si 1/30 ca nu alearga nimeni) nu aveai asa zgomot.In plus,dupa prelucrare,alege o rata de compresie redusa,pentru a nu pierde prea mult. Din contra era pe manual...(cat de manual pot pe un aparat compact) de cu o seara in urma, cand am facut pozele astea am uitat de acest aspect (graba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 .. nu sunt pasionat sa zic asa..dar mai fac cate o poza..cand gasesc ceva interesant.... cu poza asta am castigat o mica plimbare cu avionu la aerodromul Clinceni oferita de ziaru' Libertatea.... tema era..poza de la inaltime ..ceva de genu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate