Razorbladed Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Buna initiativa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Mai depinde si de blitz si de suprafata pe care se reflecta ca sa iasa ceva umbre interesante. Mie una nu-mi place de nici o culoare felul in care cade lumina pe subiect cu blitzul stock. Foarte buna initiativa cu tema, dar cred ca mai okay ar fi sa alegi tu prima tema, tinanand cont ca ai deschis ideea si pe viitor castigatorul o decide pe urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 mai am si eu ceva poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 asta merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 si 3 pozne de la mine . astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) PS nu au trecut prin PS, cred ca se observa Editat Mai 22, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 si 3 pozne de la mine . astept parerile voastre Prima nu-mi spune nimic, sincer sa fiu. A doua ar fi fost mult mai interesanta daca ai fi folosit un shutter speed mai mare, pentru claritate.. asa, e dificil de inteles faptul ca kezdia aia e un lichid stropshit.. Pasarichea imi place, dar as fi bagat-o umpiculescu in PS, as fi intunecat pasarichea in sine, incat sa-i ramana doar silueta pe fondul valuretzelor.. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 as fi bagat-o umpiculescu in PS, as fi intunecat pasarichea in sine, incat sa-i ramana doar silueta pe fondul valuretzelor.. Parerea mea! SI l-ai fi inclus in plan indepartat si pe Yoda acolo Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 si eu cu un peisaj cerul imi place rau cum a iesit si ce nori suprapusi erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Pareri? Mie personal imi place a doua poza,dar nu stiu parca a-si face ceva cu contrastul....oricum nu-mi permit sa comentez inca,e doar o parere......imi place Editat Mai 25, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Mie personal imi place a doua poza,dar nu stiu parca a-si face ceva cu contrastul....oricum nu-mi permit sa comentez inca,e doar o parere......imi place Si eu o am preferata tot pe a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Vin si eu cu 2 poze de seara: Astept o critica cat mai subiectiva si de calitate. Momentan vreau sa ma apuc de invatat tehnica, mai ales din punct de vedere compozitional unde consider ca e baza fotografiei. De asemenea incerc sa lucrez si in PS, dar e nevoie de multa rabdare sa inveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Prima nu-mi spune nimic, sincer sa fiu. A doua ar fi fost mult mai interesanta daca ai fi folosit un shutter speed mai mare, pentru claritate.. asa, e dificil de inteles faptul ca kezdia aia e un lichid stropshit.. Pasarichea imi place, dar as fi bagat-o umpiculescu in PS, as fi intunecat pasarichea in sine, incat sa-i ramana doar silueta pe fondul valuretzelor.. Parerea mea! aparatul meu e un cannon sx100is. pozele au fost facute cu, si aici urmeaza o blasfemie, camera pe auto nu dati cu pietre dar habar n-am ce setari conditioneaza ce si etc. sunt paralele cu domeniu asta... dar sunt dispus sa invat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
|ucif3r Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 un motor pe plaja. 2008 de la un conservar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) As propune ceva daca tot suntem cativa pasionati pe aici. De exemplu, sa fotografiem dupa o anumita tema aleasa in comun, cu timp de lucru, si la sfarsitul deadlineului sa posteze fiecare ce a facut pe tema respectiva si apoi sa discutam acolo. Castigatorul alege tema urmatoare. Macar asa e ceva interesant, activ, umbli cu aparatul in mana sa cauti subiecte, nu mai declansezi aiurea si vii aici si spui "uite ce-am facut, unde am gresit, sau mai bine nu-mi spuneti nimic, mie imi place asa".... Deci, nimeni interesat? Intre timp se pot posta si pozele care n-au legatura cu ce am spus eu mai sus. Editat Mai 28, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Interesanta ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Deci, nimeni interesat? Intre timp se pot posta si pozele care n-au legatura cu ce am spus eu mai sus. Pai hai cu tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Interesanta ideea. Buna initiativa ! Foarte buna initiativa cu tema, dar cred ca mai okay ar fi sa alegi tu prima tema, tinanand cont ca ai deschis ideea si pe viitor castigatorul o decide pe urmatoarea Pai hai cu tema. Pentru cei care si-au exprimat dorinta, ei bine, prima tema: REFLEXII REGULI: DEADLINE 8 IUNE. SE ACCPETA FOTOGRAFII CU REZOLUTIA MAXIMA 1280 pixeli (pe latura cea mai mare, nu de alta, dar nu am chef sa deschid cearceafuri de 4Mb, si in plus de asta, orice viewer de poze stie si cu resize), PORTRAIT, LANDSCAPE, CROP, RGB, B&W, SEPIA. FIECARE POSTEAZA DOAR O SINGURA POZA, SE ACCEPTA ATAT POZE FARA POSTPROCESARE CAT SI POZE INTENS PRELUCRATE IN PROGRAMELE DE EDITARE FOTO. NU SE ACCEPTA POZELE TRUCATE! Succes! "Castigatorul" alege tema urmatoare. Nu e musai sa pozati ACUM pentru tema de mai sus, se accepta si poze mai vechi. Nu e musai ca tema de mai sus sa se invarta in jurul motocicletelor. Editat Mai 28, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 aaaaa. reflexii..... imi place si mie tema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 bun bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 http://community.webshots.com/user/Mat_Hab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Pentru cei care si-au exprimat dorinta, ei bine, prima tema: REFLEXII REGULI: DEADLINE 8 IUNE. SE ACCPETA FOTOGRAFII CU REZOLUTIA MAXIMA 1280 pixeli (pe latura cea mai mare, nu de alta, dar nu am chef sa deschid cearceafuri de 4Mb, si in plus de asta, orice viewer de poze stie si cu resize), PORTRAIT, LANDSCAPE, CROP, RGB, B&W, SEPIA. FIECARE POSTEAZA DOAR O SINGURA POZA, SE ACCEPTA ATAT POZE FARA POSTPROCESARE CAT SI POZE INTENS PRELUCRATE IN PROGRAMELE DE EDITARE FOTO. NU SE ACCEPTA POZELE TRUCATE! Succes! "Castigatorul" alege tema urmatoare. Nu e musai sa pozati ACUM pentru tema de mai sus, se accepta si poze mai vechi. Nu e musai ca tema de mai sus sa se invarta in jurul motocicletelor. pot sa va propun sa faceti 2 comisii de jurizare- una compusa din cei ce au habar cu ce se mananca fotografia, si una din profani care se uita si spun doar - "aia-mi place, fara regula treimilor, incadrari, prelucrari etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Ripson, eu am bagat ideea doar ca sa facem ceva calumea, sa dam viata threadului. Presupun ca nu vor exista orgolii in ceea ce priveste acordarea "premiului" si ca asta o facem just for fun. Ar fi frumos sa avem o sectiune separata, de foto, cu galerii personale si alte discutii pe aceasta tema, gen recomandari aparate si obiective etc si la fiecare tema din asta, se postau fotografiile intr-un topic nou cu pool, si se vota. Dar na, nu cred ca e nimeni interesat de asa ceva pe forumul asta, asa ca momentan sa dam drumul la treaba asa, si vedem ce o iesi. Editat Mai 28, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate