cicloburu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Poza asta e a unui bun prieten, o pun cu acordul lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 In plus vezi sa nu fii intr-un Embraer (numai LOT zboara la noi cu Embraer). Nu poti face poze prin hublourile lor. Au un filtru de tot ra.h.atul care pacaleste senzorul si da numai alb. In principiu e voie sa faci poze in afara momentelor de aterizare si decolare, ai gasit tu una mai catolica decat papa sau erai intr-un in timpul unui bombardament secret. Cu ce companie zburai? Eu eram ala... Cu Taromul. La intoarcere nu am mai intrebat nimic, dar nici nu am stat cu aparatul foto la vedere. Am tras cateva cadre, dar acu tre sa le descarc sa vad ce a iesit, ca am nimerit destul de nasol locul: pe aripa, ceea ce mi-a mai obturat din campul vizual, plus ca la altutudine de peste 5000m am observat o mica pacla, ca o ceata, desi vizibilitatea era excelenta, fara plafon de nori. Eh, urmeaza sa le descarc si sa vad ce a iesit... Macar de data asta am retinut ca la dus sa imi iau loc pe partea dreapta, iar la intoarcere pe partea stanga... Este vb de ruta Bucuresti - Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 nah, ca mi-ati din nou interesul fata de avioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 nah, ca mi-ati din nou interesul fata de avioane. Azi dimineata, in drum spre Ciorogarla, venind de pe centura, am vazut doua formatii de cate trei avioane (doua motoare cu elice, ceva gen hercules, cargo, oricum).. aveam aparatul in topcase, dar eram impreuna cu niste colegi (patru masini), deci nu puteam sa trag de nebun dreapta.. oricum, pana il scoteam, treceau de mai multe ori pe deasupra mea, numai ca sa-mi faca in ciuda.. Si cu 18-70-ul meu n-as fi prins mare lucru, desi a doua formatie a trecut exact pe deasupra mea.. Tre' sa ma bag macar la un nikkor 70-300 VR.. Sau.. recomandati ceva tele aproximativ aceeasi gama, eventual SH, cam la acelasi pret (maxim 2000 ron)?? Montura Nikon, desigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Tre' sa ma bag macar la un nikkor 70-300 VR.. Sau.. recomandati ceva tele aproximativ aceeasi gama, eventual SH, cam la acelasi pret (maxim 2000 ron)?? Montura Nikon, desigur.. Nikkor 70-200f2,8 VR +un 2x Orice ti-ai lua, sa aiba VR. Eu am un Canon 70-200f4 IS si am imprumutat un Tamron 2x mai vechi de la un coleg. Cu 2x-ul de la Canon nu imi merge autofocusul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Nikkor 70-200f2,8 VR +un 2x Orice ti-ai lua, sa aiba VR. Eu am un Canon 70-200f4 IS si am imprumutat un Tamron 2x mai vechi de la un coleg. Cu 2x-ul de la Canon nu imi merge autofocusul Neica, daca nu ma inseala memorexu', numai obiectivul e f'o 70 de mil.. E un obiectiv genial, dar n-avem bani de d'astea.. mai ales pentru cat de rar bag sedinte foto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Am tras o sedinta foto cu Honda X-11 lui Noldy Pentru iluminare am folosit doua blitz-uri off-camera pe stative (unul din ele cu umbrela pentru difuzia luminii) declansate prin sistem wireless. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Am tras o sedinta foto cu Honda X-11 lui Noldy Pentru iluminare am folosit doua blitz-uri off-camera pe stative (unul din ele cu umbrela pentru difuzia luminii) declansate prin sistem wireless. Enjoy! Astea da poze profesionale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo-ac/dc Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Am tras o sedinta foto cu Honda X-11 lui Noldy Pentru iluminare am folosit doua blitz-uri off-camera pe stative (unul din ele cu umbrela pentru difuzia luminii) declansate prin sistem wireless. Enjoy! Superb motor,superbe poze!!!felicitari si tie si aparatului tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 un ktm si de la mine Mesaj completat complectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 locul unde mai postez din fotografiile mele: http://stephonf8.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Am tras o sedinta foto cu Honda X-11 lui Noldy Pentru iluminare am folosit doua blitz-uri off-camera pe stative (unul din ele cu umbrela pentru difuzia luminii) declansate prin sistem wireless. Enjoy! Foarte faine...se vede ca stii sa te joci cu lumina artificiala, si asta conteaza enorm...Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) @choprider, teo-ac/dc, Mr_ORL Multam de aprecieri. Am mai facut diferite portrete pe strada cu blitzurile de mai multe ori, iar in cateva ocazii au venit fie gardienii, fie vreo patrula de politie sa vada ce OZN-uri lumineaza in orizont. De cele mai multe ori erau doar curiosi, nu aveau nimic de comentat. Nici de data asta nu a fost exceptie, era o tanara gardian care s-a oprit, s-a uitat lung, ne-a pus vreo doua intrebari asa de curtoazie si a plecat incet in cele din urma cand a vazut ca ne vedem de treaba noastra. E amuzant uneori cand ii vezi ca ar vrea sa te ia cumva la intrebari, dar nu stiu cum sa abordeze "situatia", ca sa nu para tampi. Editat Iulie 31, 2009 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 o mica tura prin pesteri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 pentru stephon ai subiecte bune dar suferi la incadrare si compozitie nu critic degeaba da un semn si spun mai mult Mesaj completat pentru darc angel la fel subiecte bune dar ....pot sa spun mai mult dar numai daca se vrea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Doru...din critica se invata! Asa ca...spune mai multe sa stiu la ce trebuie lucrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 pentru stephon ai subiecte bune dar suferi la incadrare si compozitie nu critic degeaba da un semn si spun mai multMesaj completat pentru darc angel la fel subiecte bune dar ....pot sa spun mai mult dar numai daca se vrea asta! astept sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Albumul Meu Acesta este albumul meu ....deocamdata .Sper sa va placa. P.S.Care stiti un site unde pot uploada si eu pozele tot asa ,gen mypictures, numai sa mearga.Fiindca mypictures mi se tot blocheaza. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 mai pun si eu un pesiaj facut din tren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 mai pun si eu un pesiaj facut din tren Foarte interesant cerul, dar pacat ca e putin ars in dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 dreapta este putin ars pt ca era soarele dar mai am una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 prospatura de duminica dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 2 panorame din Muntii Rodnei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unucuktm Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) Diverse culese prin plimbari. Astept sugestii si reclamatii Editat August 11, 2009 de unucuktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
portocaliu Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Diverse culese prin plimbari. Astept sugestii si reclamatii Imi place foarte mult portretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate