Ravenitza Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Imii cer scuze pentru offtopic, insa am si eu o mare rugaminte la voi. Dati si voi un vot aici: http://jospalaria.protv.ro/index.php?uid=198146 . Ai niste palarii in stanga bifeaza cate crezi tu pentru Razvan Voiculescu. Este un motociclist fotograf care merita tot respectul. Merci anticipat. Pentru cine vrea mai multe detalii despre el sa acceseze: www.enisalamotoadventure.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Mishto tare topicul asta, Felicitari celor care posteaza poze aici, multe sunt chiar frumoase si cu simt artistic, o zi buna si asfalt uscat cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 cateva cadre facute de mine ... mai in serios mai in plictiseala ... astept iarna sa vina, sa vad zapada ... sper sa va placa POZELE MELE .... sper sa nu ma injurati ca va trimit pe blog sa le vedeti dar multe din ele depasesc limita maxima si as fi nevoit sa le modific ca sa le afisez pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 cateva cadre facute de mine ... mai in serios mai in plictiseala ... astept iarna sa vina, sa vad zapada ... sper sa va placa POZELE MELE .... sper sa nu ma injurati ca va trimit pe blog sa le vedeti dar multe din ele depasesc limita maxima si as fi nevoit sa le modific ca sa le afisez pe forum ! Muuult prea pretentios titul blogului pentru pozele care salasluiesc in el. Pozele sunt mult prea banale, ca sa nu mai zic ca nu au nici o tangeta cu arta si tehnica foto. Dar e un inceput in toate... poti incepe prin a citi multa tehnica foto si esti pe drumul cel bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Muuult prea pretentios titul blogului pentru pozele care salasluiesc in el. Pozele sunt mult prea banale, ca sa nu mai zic ca nu au nici o tangeta cu arta si tehnica foto. Dar e un inceput in toate... poti incepe prin a citi multa tehnica foto si esti pe drumul cel bun. Stiu ... am mult de invatat dar e un hobby ... incerc sa invat ... oricum trebuie timp si zeci de poze ... cat despre titlu ! nu am gasit nimic interesant atunci ... poate ai dreptate, e cam exagerat dar poate candva o sa fie destul de adegvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Eterna mea iubire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 pentru piccolino ! ilumineazane poate aflam ceva noutati! sau poate ca o privire atenta ar arata alt ceva. a era sa uit am trait din foto ceva timp acum multi ani adevarat dar poate o incadrare sau putin noroc ar schimba ceva! am vazut cateva foto foarte bune pe aici ! am uitat iar ca de sant batran motociclist am lucrat pentru REUTERS. si aia nu te tin degaba! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 pentru piccolino ! ilumineazane poate aflam ceva noutati! sau poate ca o privire atenta ar arata alt ceva. a era sa uit am trait din foto ceva timp acum multi ani adevarat dar poate o incadrare sau putin noroc ar schimba ceva! am vazut cateva foto foarte bune pe aici ! am uitat iar ca de sant batran motociclist am lucrat pentru REUTERS. si aia nu te tin degaba! succes! Incerc sa inteleg demersul Dvs. intr-ale interpretatului spuselor mele. Reformulati, si de la capat! Cu stima, Piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Cateva cu o vaga tematica moto, facute pe o insula. uau. CBX-u' de'o mie, unde ai pozat asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 o fotografie buna are mai multe elemente constructive! plus mult talent e o inbinare . un simt dar si noroc! exemplu personal prind un pont fac cateva foto publicate afara spun concurentei ce am facut ma roaga duma acolo ok o fac face un foto exceptional se publica in news week adica a fost mai tare si afost todeauna mai tare ADRIAN POPESCU si SIGHETY RADU MI-A FOST MENTOR SI PRIETEN ESTE LA REUTERS INCA CRED ! deci !!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 o fotografie buna are mai multe elemente constructive! plus mult talent e o inbinare . un simt dar si noroc! exemplu personal prind un pont fac cateva foto publicate afara spun concurentei ce am facut ma roaga duma acolo ok o fac face un foto exceptional se publica in news week adica a fost mai tare si afost todeauna mai tare ADRIAN POPESCU si SIGHETY RADU MI-A FOST MENTOR SI PRIETEN ESTE LA REUTERS INCA CRED ! deci !!!!!!!!!!!!! Nu inteleg, dar ce legatura are asta cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) cateva poze facute cu tel mobil Mesaj completat un rasarit absolut superb Editat Septembrie 9, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Intrebare pentru dslr'isti: cum duceti cu voi aparatul? In topcase, tankbag, rucsac? Eu momentan il duc in topcase, dar as vrea sa imi iau un tankbag in care sa il pot pune, fiind destul de incomod sa deschid de fiecare data topcase'ul(mai ales cand mai am si ceva prins de el). Ar fi probleme cu vibratia motorului(monocilindru) sau daca tankbag'ul are magneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 io cred că mai bine cari aparatu într-un rucsac. ideal ar fi un rucsac foto, ca să stea el fix Âşi bine. merge Âşi într-un rucsac normal, dacă îl "împănezi" bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Eu il duc in geanta foto. Am un Tamrac mare, in care imi incap aparatul, blitzurile, obiectivele si accesoriile. Si mai am si o geanta ingusta si inalta in care pun stativele de la blitzuri si umbrelele pentru difuzia luminii. Aia arata ca o geanta pentru o arma. Cand ma duc undeva, nu le pun pe moto, le iau pe ambele direct pe mine, in diagonala, sa se incruciseze. Cred ca arat ca Mad Max iesit la vanatoare (zise el modest). Dar in cazurile cand nu am nevoie de tot echipamentul, folosesc doar un rucsac. Simplu si usor. Legat de vibratia motorului, daca pui camera in geanta pe motor direct fara vreo forma de amortizare, intr-adevar ar putea sa dauneze DSLR-ului, pentru ca mecanismele din interior sunt destul de sensibile la "stres" mecanic. Shutter-ul e primul care isi da duhul, oricum, din cauza uzurii, in mod normal dupa 50.000 cadre la DSLR-urile entry level. Dar daca mai e si supus unor zgaltaieli continue, s-ar putea ca numarul sa scada. De aceea recomand rucsacul, tocmai pentru ca in cazul asta corpul tau devine un amortizor, protejandu-ul pe termen lung. Editat Septembrie 10, 2009 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Si eu tot in spate il car. Am rucsacul ASTA. In el intra frumos aparatul, blitzul si obiectivele. Ba?ca are si compartiment separat pentru altele (gen incarcatoare sau alte acareturi, portofel, o bluza de schimb si mai stiu eu ce altceva) plus compartiment special pentru laptop (laptopul de 17" de acasa intra la fix). Singurul dezavantaj e ca nu are un sistem de prindere al trepiedului. In rest ok, am mers la drumuri cu el in spate, dar nu prea-mi place sa stiu ca am in carca asa ceva. Plus, ca daca pun si laptopul, devine foarte greu. Am mai mers cu rucsacul foto pe saua spate si prins frumos cu plasa. Parca e un pic mai relaxant asa decat cu el in carca. Si mai am un aparat, un Fuji S5100. Ala incape la fix sub sa si de cele mai multe ori, pe ala il car dupa mine. Editat Septembrie 10, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Ai putea sa te uiti si la astea. Sunt mai mici, au loc suficient pt un aparat, 2-3 obiective si multe accesorii. E si mai ieftin, cred, insa avantajul cel mai mare este husa de ploaie integrata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Atunci o sa merg in continuare pe varianta rucasc si in el geanta foto. Pana la ghiozdan foto mai am de asteptat din cauza pretului. In plus mi se par mult prea scumpe pentru ce am eu si care imi sunt necesitatile. Pana sa dau 350lei pe un rucsac in care ar intra numai un D60 cu obiectiv kit 18-55vr ar trebui sa mai imi cumpar un 16-85, 70-300, 10-24, niste filtre pentru ele, un blitz, un trepied, telecomnda pentru declansare si daca tot am asa ceva un d300. Atunci mi s-ar parea ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Cateva din Grecia... ... restul AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) @RobbieB, Very nice! Editat Septembrie 11, 2009 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) RobbieB, felicitari maxime ! Mesaj completat o fotografie buna are mai multe elemente constructive! plus mult talent e o inbinare . un simt dar si noroc! exemplu personal prind un pont fac cateva foto publicate afara spun concurentei ce am facut ma roaga duma acolo ok o fac face un foto exceptional se publica in news week adica a fost mai tare si afost todeauna mai tare ADRIAN POPESCU si SIGHETY RADU MI-A FOST MENTOR SI PRIETEN ESTE LA REUTERS INCA CRED ! deci !!!!!!!!!!!!! are you for real ? Editat Septembrie 12, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Ma bucur ca v-au placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) niste... restul Editat Septembrie 12, 2009 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 uau. CBX-u' de'o mie, unde ai pozat asa ceva ? Pe o insula, dupa cum spuneam. In Anglia. Da' mai am cu mobra respectiva si din alta parte: Garmisch Partenkirchen 2007 BMW Motorrad Days 2007. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate