Vlad S Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Am si eu un "animalut" pozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Ca proaspat posesor de Nikon D3000... ce program (freeware) recomantati pt editarea/prelucrarea jpg, raw-urilor? cel care o venit cu camera CaptureNX e doar o versiune trial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) Bă, dacă mai scrii cicloburu cu "c" mare te-am ras! ...aaa, Zenitu' nu e cadou, e pentru primul set de poze făcut cu el, capisci? ÂŞi mulțam de urare, am văzut că ai observat, să trăieÂşti! Ia uite aici vr-o doua pozitii din filmul expirat in 92...adica primul film bagat in Zenit Asa, de proba...greul maine il iau de la marit!Am developat dupa reteta Agfa Final F(revelator pierdut in negura vremii, dar ma bate gandul ca pe viitor sa testez renumitul D-70, acesta fiind un clasic consacrat dar si mai usor de construit decat cel pe care l-am folosit), si le-am scos la atelier ca n-am spatiu de camera obscura pt aparatu de marit!Spre marea mea surprindere, filmele au iesit la developat chiar foarte bine, inclusiv niste filme la fel de vechi dar care au fost expuse cam cand eu aveam 12 ani Evident ca nu lipsesc nici "erorile" tipice vechimii si nici defectul de scanare, in aceste poze...ca idee: PS: mai am nevoie de niste substante pt cand oi mari, pt ca vreau sa scot si tente sepia, dar si verzi...Clasic frate LE: si sa ma laud, in ultima poza, e peisaj din spatele casei mele, ca doar m-am mutat pe malu baltii Editat Octombrie 1, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cu gandul la Delta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Inca doua proaspete din primul film LOMO Asteptand... Prietenie: Si doua la fel de proaspete, din filmul nou, neexpirat: Puritatea naturii: Coloana infinitului muncitoresc: Si ma opresc aici Editat Octombrie 3, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Cateva fotografii din Croatia! http://stephonf8.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Mici incercari, n-am mai facut asta de ceva vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Ca proaspat posesor de Nikon D3000... ce program (freeware) recomantati pt editarea/prelucrarea jpg, raw-urilor?cel care o venit cu camera CaptureNX e doar o versiune trial. Adobe Lightroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Cum se spala geamurile in 2009, azi in drumul taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Un portret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Am auzit un termen in fotografie si nu apare pe google prea usor; este vorba de centrul de fuga al unei poze. este corect termenul? sau am inteles eu gresit? la ce se refera si ce legatura este intre calitatea pozei si acesta. Am intrebat direct si nu am scormonit in paginile precedente deoarece am nevoie de un raspuns relativ rapid si la obiect . Merci. Nu sunt fotograf si nici pasionat de foto, dar imi place sa stiu cate ceva din fiecare domeniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Am auzit un termen in fotografie si nu apare pe google prea usor; este vorba de centrul de fuga al unei poze. Centru sau linii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 eu am inteles centru. exista si linii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Linii da. De "centrul de fuga" nu am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Am auzit un termen in fotografie si nu apare pe google prea usor; este vorba de centrul de fuga al unei poze. este corect termenul? sau am inteles eu gresit? la ce se refera si ce legatura este intre calitatea pozei si acesta. Am intrebat direct si nu am scormonit in paginile precedente deoarece am nevoie de un raspuns relativ rapid si la obiect . Merci. Nu sunt fotograf si nici pasionat de foto, dar imi place sa stiu cate ceva din fiecare domeniu. Exista, daca scoti aparatu in campusul centralei de la Cernavoda, acela va fi centrul de fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 am inteles, deci sa caut linii de fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Salut, Ma pasioneaz si pe mine fotografia, am cateva fotografii puse pe un site. Daca vrea cineva sa le vada si sa-si dea cu parerea. www.photoranger.com/bogdanilie . Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 doar una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 O poza si un fragment din textul de pe blogul de l-am lansat recent pe internet, blog ce reprezinta o lunga poveste insotita de imagini, imagini alb negru, pe film, care sper sa placa si sa trezeasca nostalgie... Voi incerca sa uploadez zilnic o noua imagine insotita de povestioara pe tema ei, asa ca, daca doriti si va place, va mai astept... O mica precizare, inafara de rama, pozele nu au absolut nicio modificare... Lunga asteptare a iubirii... “Departarea e pt iubiti ca vantul pt flacara. daca e mica, o stinge, daca e mare, o inteteste” mi-a spus odata Ioana, protagonista imaginii respective!Nu stiu al cui este citatul, de unde l-a aflat, dar mare dreptate avea… Cunoasteti ce inseamna asteptarea?Cunoasteti ce inseamna iubirea si sentimentul ei?Cred ca nu exista om pe pamant care sa nu fi fost imbatat de sentimentul iubirii, acest sentiment care naste razboaie, care face din oameni, munti, sau care apropie persoanele indiferent de timp si spatiu, care face ca oamenii sa fie mai buni si mai frumosi!Cu adevarat este cel mai frumos sentiment…Einstein insusi punea iubirea in explicatia lui proprie despre teoria relativitatii: “O secunda petrecuta intr-un cuptor incins trece precum un veac, si un veac petrecut impreuna cu persoana iubita trece precum o secunda”…si asa este! " Restul aici: http://panchromaticlife.wordpress.com/ sau la semnatura, in banner Mesaj completat Incerc si o minima modificare a unei poze.... Recunoasteti cum a fost modificata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Adunate de pe drum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 10-11 oct. 2009 - Sfinx si Valea Screzii - PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 una peste care m-am impiedicat cand sortam niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Montajul video cu aparatul si obiectivele, substantele, si echipamentele folosite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Uitandu-ma intr-un acces de nostalgie prin geanta ce adaposteste vechiul Nikon, am descoperit 6 filme b/w. 5 Ilford si un Agfa... Daca le doreste cineva care inca lucreaza pe film, dati un PM. Am mai gasit si un filtru de polarizare Canon pt obiective de 48mm si 2 inele adaptoare pt. filtre: de la 49 la 46 mm si de la 49 la 52mm Evident, le donez... Editat Octombrie 12, 2009 de RobbieB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate