Phaniske Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) uite si lacusta.. Wow...si eu care vazusem doar una Editat Octombrie 21, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 PS:unde e lacusta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ..si eu care credeam ca e aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Dupa atata ploaie au aparut si norii cei frumosi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) Dimineata la Brasov: Pozele sunt asa cum au iesit din aparat, nici un fel de modificare. Primele doua pe Sunset, a treia pe Landscape. LE: Micsorate nu mai sunt asa interesante... Editat Octombrie 22, 2009 de Skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Dupa atata ploaie au aparut si norii cei frumosi.. Vad ca pozele is facute cu D40x. Daca imi permiti sa te sfatuiesc: scade putin saturarea imagini culorile fiind mult prea puternice, creste putin luminozitatea in zona subexpusa si scade-o in zona norilor. Dimineata la Brasov: Pozele sunt asa cum au iesit din aparat, nici un fel de modificare. Primele doua pe Sunset, a treia pe Landscape. LE: Micsorate nu mai sunt asa interesante... Is interesante pozele....gaura din nor are legatura cu cea din Moscova? Mesaj completat Si mai adaug si eu cateva fotografi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Una de azi: Si serios ca va puteti da cu parerea, sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Una de azi: Si serios ca va puteti da cu parerea, sfaturi... ... eu am salvat-o ca background pt desktopul de la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Hop si eu c-o poza "tematica". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 (editat) Mare 2008 - facute pe film apoi scanate Editat Octombrie 25, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 un mic golf de weekend, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Un autoportret din seria "ala negru de respira greu" Realizat cu blitzuri off-camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Un autoportret din seria "ala negru de respira greu"Realizat cu blitzuri off-camera. Imi plac protectiile de la manusi.. Foarte reusita poza, poate ar fi fost mai impresionanta daca background-ul ar fi fost de o nuanta ceva mai diferita.. ori un gri mai deschis, care sa sublinieze mai mult silueta, ori un negru in locul bleomarinului, care sa lase mai mult la "ghiceala".. Dar, per total, foarte ok. Insa blitzURI off? Cate, si in ce pozitii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Noaptea Vrajitoarelor si Giurgiu Port Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Imi plac protectiile de la manusi.. Foarte reusita poza, poate ar fi fost mai impresionanta daca background-ul ar fi fost de o nuanta ceva mai diferita.. ori un gri mai deschis, care sa sublinieze mai mult silueta, ori un negru in locul bleomarinului, care sa lase mai mult la "ghiceala".. Dar, per total, foarte ok. Insa blitzURI off? Cate, si in ce pozitii? Manusile sunt o pereche mai veche. Sunt mai mult de oras. Fundalul e gri, dar nuanta albastruie e data de un white balance setat manual pe mai rece. Intr-adevar, era evidentiat contrastul daca fundalul era expus mai mult. Nu e rea nici sugestia cu negru complet. Luminile sunt de studio, doua, de 600 si respectiv 300 Ws, cu octabox-uri, asezate simplu fata in fatza la 180 grade, iar subiectul intre ele. Editat Octombrie 28, 2009 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Manusile sunt o pereche mai veche. Sunt mai mult de oras.Fundalul e gri, dar nuanta albastruie e data de un white balance setat manual pe mai rece. Intr-adevar, era evidentiat contrastul daca fundalul era expus mai mult. Nu e rea nici sugestia cu negru complet. Luminile sunt de studio, doua, de 600 si respectiv 300 Ws, cu octabox-uri, asezate simplu fata in fatza la 180 grade, iar subiectul intre ele. Manusile ar fi fost de mare efect daca ar fi fost intr-un punct focal mai important - un punct de culoare pe un fundal relativ monochromatic.. Oricum, per total imi place.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Manusile ar fi fost de mare efect daca ar fi fost intr-un punct focal mai important - un punct de culoare pe un fundal relativ monochromatic.. Oricum, per total imi place.. Subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soryyn Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ....de prin concediu..... muntii prin Austria, Dunărea prin Budapesta Âşi ceva autohton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Transalpina, la sfarsitul lui iulie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea727 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Frumoase pozele!!! Iti dau o stare de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) canon ola impatimiti ai fotografiei. am achizitionat un canon eos 350D (digital rebel XT). puteti sa-mi recomandati niste tutoriale sau carti pe marginea subiectului ? sunt multe documente pe torrenturi dar sunt sigur ca mi-as pierde timpul studiand asa ceva : The Complete Guide to Professional Wedding Photography. Editat Octombrie 30, 2009 de deadcow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) canonola impatimiti ai fotografiei. am achizitionat un canon eos 350D (digital rebel XT). puteti sa-mi recomandati niste tutoriale sau carti pe marginea subiectului ? sunt multe documente pe torrenturi dar sunt sigur ca mi-as pierde timpul studiand asa ceva : The Complete Guide to Professional Wedding Photography. E un aparat foarte bun pentru inceput, sa-l folosesti cu placere!! Cat despre tutoriale, va trebui (inainte sa inveti despre compozitie si alte "baliverne") sa inveti ce inseamna expunere, ISO, shutter speed, aperture, si alti cativa termeni.. aceste lucruri, desi par incredibil de plictisitoare, te vor ajuta enorm! Citeste cat poti de pe acest site, pune in practica tot ce poti (cat de des poti) din tot ce inveti, si o sa fii surprins cat de repede vei observa diferenta dintre poze si fotografii! Daca vrei sa te axezi pe un anumit tip de fotografie (portretistica, peisaje, macro, sau orice ti-o mai trece prin minte), cauta pe site-ul respectiv (si pe altele de profil) tutoriale axate exclusiv pe tipul respectiv de fotografie.. Daca nu te descurci cu engleza, cauta site-uri romanesti (sunt destule), unde sunt explicate aceleasi lucruri destul de bine (dupa ~15 ani de computeristica, am devenit angloidiot: limbajul tehnic imi pare mult mai usor de inteles in engleza decat in romana :P ).. Editat Octombrie 30, 2009 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 lafel poti sa intrebi si aici ce nu intelegi si iti raspundem cei care se pricep, mai mult sau mai puti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) .... Editat Octombrie 31, 2009 de Ecko72t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate