MirceaB Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 pentru DESERTFOX1943: cred ca stiu unde ai facut 3 dintre poze. Una e de pe cetatea Devei si inca 2 la manastirea Prislop. E adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 rucar-bran Ma nervezi cu cat de sharp e obiectivu' ala . Foarte faine, in special a doua. Poti (doar de curiozitate) sa urci una in "original"? Sau macar fara prea multe prelucrari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 rucar-bran Mi se pare mie sau sunt putin subexpuse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) Ma nervezi cu cat de sharp e obiectivu' ala . Foarte faine, in special a doua. Poti (doar de curiozitate) sa urci una in "original"? Sau macar fara prea multe prelucrari... noah, nu e chiar asa sharp ), poza este facuta RAW, nu am dat importanta la w/b, asa ca iti voi arata si varianta de jpeg a aparatului si varianta jpeg a mea scoasa din RAW RAW: JPEG aparat: Mi se pare mie sau sunt putin subexpuse? nu stiu ce sa zic.. probabil am facut eu "reglaje" proaste din raw , display-ul de la laptop ma fura grav de tot Mesaj completat tot pcrai Editat Aprilie 1, 2010 de veics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Cand scrii un post nou, da-i cu ADDREPLY nu cu FASTREPLY. La fel,apas butonul ptr a atasa poza,si imi apare optiunea din bara de sus,din bara explorerului sa dau allow la scripted windows.Dau allow,si mi se deschide fereastra ptr URL,nu din my computer.Cunoaste cineva aceasta setare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Foloseste UPLOAD, nu "insert image" de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Foloseste UPLOAD, nu "insert image" de sus. Da man,am inteles,ca inainte uploadam poze la greu,dar acum nu-mi mai apare efectiv caseta cu UPLOAD.Am intrat si in manage attachamants,am spatiu mai mult decat suficient,si degeaba.Sa aibe legatura cu explorerul care i-l folosesc?Este 8.Asa pe alte siteuri nu face fite.Sa existe o setare,pe care sa o fi schimbat-o eu in ultima vreme fara sa vreau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Incearca si cu Firefox-ul, vezi daca ai aceleasi probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 De pe alt device am reusit! Ce ar trebui sa cunosc cel mai bine din setarile manuale ale lui Canon G7?Sau mai bine zis,as putea scoate din setarile manuale ceva mai bun decat folosit in modul auto?Imi doream un aparat foto ceva mai bun decat sabonierele obisnuite,dar in acelasi timp nu vroiam un DSLR pentru ca este odata prea mare,implica alte cheltuieli,adika atasarea altor obiective,plus invatatul folosirii acestuia.Am zis ca compromisul intre cele doua clase este undeva pe la seria G de la Canon.Cei care sunt in domeniu cu fotografiatul,rog sa-mi dea ceva sfaturi.Ma intereseaza capitolul ala unde de exemplu fotografiezi subiectul in fata,si vrei sa creezi efectul de blur in spate,adika de ceata.Si daca se poate si invers,subiectul din prima linie sa iasa in ceata si spatele sa iasa clar.La fel cu claritatea din prima linie,se poate largi spectrul acesteia prin asa numita diafragma.Sper ca nu v-am incurcat cu intrebaruile mele,si-mi cer scuze cu necunostinta in domeniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Pai, bine ca ai reusit. In al doilea rand, nu mai posta poze asa de mari, fa-le si tu un downsize. Se pot vedea la fel de bine si la 1024x868. Iar in al treilea rand, ai cont pe CoputerGames, vezi ca la sectiunea Foto e un topic intreg dedicat incepatorilor cu manuale, tehnici de fotografiere etc... http://forum.computergames.ro/72-foto.html http://forum.computergames.ro/72-foto/6110...incepatori.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 CEC Bank si Piata Constitutiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Un curcubeu frumos deasupra Clujului acum vreo ora: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 CEC Bank si Piata Constitutiei dar stiu ca ai obiective prietene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 dar stiu ca ai obiective prietene... +mult post-procesare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 +mult post-procesare before / after? poti sa pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 +mult post-procesare Vino odata si Joia pe la 19... 19:15 in piata Constitutiei o sa ai multe mobre si mobristi de pozat si mobriste . Vremea sa fie faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) @veics, spune`mi si mie terog, cu ce program faci pano? ms Editat Aprilie 15, 2010 de Ecko72t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 @veics, spune`mi si mie terog, cu ce program faci pano? ms exifu' zice PTGui pro. Veics, sper ca ai licenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Vino odata si Joia pe la 19... 19:15 in piata Constitutiei o sa ai multe mobre si mobristi de pozat si mobriste Vremea sa fie faina Am fost joia, pe aia cu masina i-am gasit intamplator, adica, nu intentionam sa-i pozez, bine, recunosc, nu intentionam sa fac panorama 360 in pta constipatiei , am vrut sa vin aseara, da' era urat si m-am gandit ca n-o sa vina multa lume. @veics, spune`mi si mie terog, cu ce program faci pano? ms PTGUI exifu' zice PTGui pro. Veics, sper ca ai licenta oh, da, normal , cum scrie acolo, licenta pro )) ah, era sa uit, la panorame, cand zic post-procesare ma refer la editarea pozelor din RAW, cealalta cu CEC-ul este HDR, am uitat sa o fac RAW si pe aia Editat Aprilie 16, 2010 de veics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 PTGUI Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Am fost joia, pe aia cu masina i-am gasit intamplator, adica, nu intentionam sa-i pozez, bine, recunosc, nu intentionam sa fac panorama 360 in pta constipatiei , am vrut sa vin aseara, da' era urat si m-am gandit ca n-o sa vina multa lume. Am uitat sa adaug... "cind e frumos afara" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Am uitat sa adaug... "cind e frumos afara" atunci sa speram ca joia ce urmeaza va fi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 @Veics, mai pune niste panorame te rog , si da`mi si mie niste sfaturi cum le realizez Sau un site util. Stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 @Veics, mai pune niste panorame te rog , si da`mi si mie niste sfaturi cum le realizez Sau un site util. Stima ! poze facute de mine: http://veics.viseaza.eu si cum sa realizezi, cauta aici: http://www.panoramas.dk/panorama/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 poze facute de mine: http://veics.viseaza.eusi cum sa realizezi, cauta aici: http://www.panoramas.dk/panorama/ Multumesc mult, insa tre sa`mi iau un translator Frumoase poze realizate de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate