adiy Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 (editat) buna sticla. ce e? Editat Iulie 17, 2010 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Un Canon 135mm f2 L. Sunt indragostit de el, singurul lucru care ii lipseste acestui obiectiv este stabilizarea de imagine Mesaj completat Si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Savona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 din cate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 din cate Daca la mine te`ai referit, atunci din 6 sau 7 nu mai stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 da la tine ma refeream, vad ca se foloseste des tehnica asta, sa incep sa experimentez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Savona Dovada ca Pamantul este rotund ! Faina panorama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Multumesc. Am plecat din Torino catre Savona prin ploaie, aproape de Sav am gasit minunatul cer alaturi de soare, iar la plecare se vede de unde incepe si se termina soarele:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 adaug ceva mai noi.facute ieri la Vartop/Arieseni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Savona vezi ca daca pastrezi trepiedul pe toata raza de 180/360 de grade perfect orizontal o sa-ti iasa mai dreapta panorama, acum nu stiu daca asta ai vrut sa obtii sau nu, dar poti corecta si din soft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 vezi ca daca pastrezi trepiedul pe toata raza de 180/360 de grade perfect orizontal o sa-ti iasa mai dreapta panorama, acum nu stiu daca asta ai vrut sa obtii sau nu, dar poti corecta si din soft Multumesc, insa nu am avut trepied la mine Pe viitor am sa tin minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Editat Iulie 20, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Salut. Ce camera foto ai tu? Poate iti pot da un sfat. Daca e DSLR sau compacta cu ceva setari mai complexe, incearca sa setezi pe punctul central focusul si mai departe e ca la ambreiaj... juma' de cursa apasat, verde, apoi pana la capat si ai facut poza. Compune imaginea inainte sa apesi pana la final. Editat Iulie 20, 2010 de infopasscom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Salut. Ce camera foto ai tu? Poate iti pot da un sfat. Daca e DSLR sau compacta cu ceva setari mai complexe, incearca sa setezi pe punctul central focusul si mai departe e ca la ambreiaj... juma' de cursa apasat, verde, apoi pana la capat si ai facut poza. Compune imaginea inainte sa apesi pana la final. e compacta, o facusem repede poza sa nu fuga albina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Am gasit un Olimpus e 420 cu obiectiv 17,5-45mm la un pret bun, de la 15 mil redus la 10 mil (nou), si ma bate gandul sa il iau. Chestia e ca nu e foarte mare si ar fi bun pt turele cu motoru. Rog pe cei care pot si se pricep, sau au, sa imi zica dc e o afacere buna. Tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Ajutati-ma si pe mine cu un sfat.Am gasit un Olimpus e 420 cu obiectiv 17,5-45mm la un pret bun, de la 15 mil redus la 10 mil (nou), si ma bate gandul sa il iau. Chestia e ca nu e foarte mare si ar fi bun pt turele cu motoru. Rog pe cei care pot si se pricep, sau au, sa imi zica dc e o afacere buna. Tnx Pai, avand in vedera ca la F64 pretul e de 15.000.000 numai body (link) , eu zic ca la 10 mil kit nou e chiar chilipir. Daca mai ai si garantie la el, atunci go for it. Accesorii se gasesc destule pentru el, asa ca nu-ti face griji de obiective in plus sau mai stiu eu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Ajutati-ma si pe mine cu un sfat.Am gasit un Olimpus e 420 cu obiectiv 17,5-45mm la un pret bun, de la 15 mil redus la 10 mil (nou), si ma bate gandul sa il iau. Chestia e ca nu e foarte mare si ar fi bun pt turele cu motoru. Rog pe cei care pot si se pricep, sau au, sa imi zica dc e o afacere buna. Tnx Go for it! Simplu. E un aparat super-fain, micut, usor, doar ca ai grija la obiectiv. In general, kit-ul vine cu un 14-42, care e un obiectiv mai nou. 17,5-45 asta se dadea kit la aparatele Olympus mai vechi. Uita-te bine la zgarieturi, la cum se misca zoom-ul si cum se aude autofocusul. In mod normal, ar trebui sa fie silentios. Si nu te speria: they're all made in China (asta ca sa nu ai surprize). Intreaba cate cadre are aparatul (probabil l-a resetat). Si ai rabdare cu el, ca sunt usor alterate si functiile unui aparat compact, dar si ale unui DSLR (crop factor 2x - obtii mai greut un DOF ca lumea) si iso pana la 800 (dupa 800 e nerecomandat). Un aparat foarte bun de calatorii, concediu si familie fiind usor, micut si simplu. Are si live-view chiar, asta pentru sotiile care nu se pot uita prin vizorul camerei foto. Spor si lumina buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Acuma pun si eu o intrebare mai "tampita" DSLR-urile de obicei nu fac si captura video? Pt ca ma uitasem la modelul de care intrebam ieri(Olimpus e 420 ) si nu face. Asta m-a lasat un pic pe ganduri pt ca parca ar fi fost mai bine daca ar fi facut. Exista si dslr-uri care fac? Tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Acuma pun si eu o intrebare mai "tampita"DSLR-urile de obicei nu fac si captura video? Pt ca ma uitasem la modelul de care intrebam ieri(Olimpus e 420 ) si nu face. Asta m-a lasat un pic pe ganduri pt ca parca ar fi fost mai bine daca ar fi facut. Exista si dslr-uri care fac? Tnx Da. Exista, dar sunt mai scumpe si filmarea la ele e complicata si/sau precara. De obicei autofocusul e lent si trebuie sa-l faci tu manual (ceea ce inseamna ca vei pierde de multe ori subiectul din imagine si va fi blurrata, zoomul care e pe inel, senzorul care se incinge mai tare si mai repede - asta afecteaza rezistenta camerei in timp dar si durata de timp care va fi redusa la cateva minute de filmare). In rest, e misto un DSLR care filmeaza daca vrei sa faci filmari profesionale, cu fade-in si fade-out din blur, cu bokeh misto, o calitate cu mult mai buna a imaginii, focusul selectiv (fiind manual, combinat cu apertura deschisa da niste efecte de hollywood). Sper ca te-am lamurit. E-420 ala e bun la banii aia. Dar mai gandeste-te... daca vrei filmare si poze multe, ia-ti o compacta tip bridge (Nikon P100, Canon SX-1, Panasonic FZ-38). Spor si lumina buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Imi da-ti si mie niste sugestii ? Urmeaza sa-mi iau un alt body, am 2 sticle, 70-300 vr si 17-50 2.8 vc. Am banii pt un d90 , sh evident, sau sa vand 17-50 si sa cumpar 18-105 vr in locul lui si sa merg pe D300 cu diferenta ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Imi da-ti si mie niste sugestii ?Urmeaza sa-mi iau un alt body, am 2 sticle, 70-300 vr si 17-50 2.8 vc. Am banii pt un d90 , sh evident, sau sa vand 17-50 si sa cumpar 18-105 vr in locul lui si sa merg pe D300 cu diferenta ? Multumesc. depinde ce vrei sa faci cu el...as lua D300 clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Si eu m-am jucat zilele astea cu D200-le unui prieten (eu am D80) si mi-a placut la nebunie. Extrapoland un pic, cred ca mi-ar placea mai mult D300 decat D90. Pe de alta parte, D90 cu 17-50 2.8 vs D300 cu 18-105 VR... 17-50 2.8 e Tamron? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate