georgem Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 O poza putin prelucrata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Aveti careva un trepied de vanzare la un pret decent? Am un D40 pe care il folosesc in regim de amator, la iesiri in natura si concedii si nu vreau sa investesc intr-un trepied nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 D5000 + 55-200VR + o excursie prin gradina: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Aveti careva un trepied de vanzare la un pret decent? Am un D40 pe care il folosesc in regim de amator, la iesiri in natura si concedii si nu vreau sa investesc intr-un trepied nou. Te sfatuiesc ca daca iti place fotografia si iti va placea pentru mult timp in continuare sa nu faci economie cand dai bani pe un trepied. Spre diferenta de aparat, un trepied bun nu ajunge sa aiba prea putin pixeli si nici prea multe cadre. Asa ca pana la o schimbare, tehnologia va trebui sa evolueze cativa ani ca sa apara ceva nou care sa renteze si in plus, va trebui sa simti si tu nevoie de ceva mai mult. Asa ca: -nu lua ceva ce are intarituri pentru picioare de genul(un trepied bun are picioarele suficient de puternice sa nu fie nevoie de rigizare): http://www.f64.ro/giottos-vt806-trepied-foto-husa.html -fi atent la greutate(daca va trebui sa il iei cu tine si sa il duci pe umar/in spate nu vrei sa fie prea greu) -vezi sa fie cat mai stabil(important e daca faci o fotografie cu expunere de cateva secunde si bate vantul intre incet si mediu sa nu iti iasa imaginea miscata) -fi atent ce greutate suporta(la nivel de amator e bine sa suporte macar 2kg - cam cat cantareste un body gen D90 cu o lentila cu lungime focala mare) -vezi sa aiba cat mai putine mecanisme si inchizatori din plastic si materiale slabe(acestea sunt primele care o sa cedeze, mai ales daca ai ghinionul sa pice) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 (editat) Greutatea e foarte importanta daca vrei sa te plimbi cu el (chiar daca ai husa de pus in spate)! Eu mi-am luat trepied bun. Fara suportii aceia intre picioare, tine bine D80+ 70-300 si SB800-le dar cand trebuie sa-l car imi rupe spatele!!!!! In schimb am vazut la cineva ce inseamna trepied profi (trepied de 800ron nu de 250 cum am eu). Intr-un deget il caram... nu stiu cum naiba le echilibreaza asa bine de le simti ca pe o pana. Si acum poze... outdoor. Era de asteptat ca atunci cand am locatie unde sa pozez in conditii de studio lumea sa vrea poze in alta parte. Pozele le-am facut intr-o cladire parasita dar pe care nu eu am descoperit-o Editat Iunie 12, 2011 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Multumesc pentru sfaturi. Nu vreau sa mi iau nici o chinezarie ieftina insa nici ceva profi care costa f mult. Verific periodic site urile de foto-market, poate gasesc ceva bun s-h. Apropos, daca vrea cineva un set de inele macro la schimb pe un trepied, da ti mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Si acum poze... outdoor. Era de asteptat ca atunci cand am locatie unde sa pozez in conditii de studio lumea sa vrea poze in alta parte. Pozele le-am facut intr-o cladire parasita dar pe care nu eu am descoperit-o Un cadru reusit si foarte bun din punctul meu de vedere. Incadrarea modelului, cadrul propriu zis, felul in care cade lumina si chiar si verdeata din fundal par sa fie fix acolo unde trebuie si exprima ideea plecari, parasirii, etc. E o fotografie foarte expresiva si naturala. Restul imaginilor sunt intre bun si foarte bune ca realizare, dar le gasesc putin plictisitore datorita faptului ca ipostazele sunt oarecum uzuale si le lipseste expresivitatea si naturaletea. Spor in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Sa vad ce mai am din seria aia care sunt mai anormale. Din pacate nu mi s-a dat acordul sa pun toate pozele... O poza din serie mi s-a parut foarte reusita dar nu am fost lasat sa o pun nici pe blog, chiar daca am zis ca fac orice numa sa primesc acordul pentru acea poza Poza de care zici tu ca pare naturala, este naturala pana se ajunge la lumina. Lumina nu este naturala. Exista si o greseala greu de observat pentru ca acel obiect poate fi orice altceva decat o umbrela alba. In acel cadru blitz-ul a fost pus afara, dupa usa, si declansat prin simpatir cu ajutorul blitz-ului de pe aparatul foto. La fel am realizat si prima poza cu tigara la geam, lumina nu este naturala ci este blitz-ul pus afara la 2m inaltime ca sa cada umbrele in unghi. Si evident inclusiv acea poza cu lumina din dulapiorul de la birou este realizata la fel, blitz-ul pus acolo si declansat cu blitz-ul de pe aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Acuma ca ai zis de defect, am observat umbrela. Prin naturala desemnam atitudinea modelului si faptul ca scena pare desprinsa din realitate. E o diferenta mare cand subiectul se uita in obiectiv, stie ca e fotografiat si se comporta ca atare sau cand se comporta cat mai natural. In cazul acesta, atitudinea modelului da o nota de veridicitate clipei surprinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 pun si eu o poza .... ap. e un nikon compact.. restul e photoshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 mai pun si eu cateva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Editat Iunie 16, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 F TARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Unele dintre poze, dupa parerea mea sunt subexpuse. (stiu, e usor sa critici...) asa ca nu trageti in pianist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) F TARE Mersi Unele dintre poze, dupa parerea mea sunt subexpuse. (stiu, e usor sa critici...) asa ca nu trageti in pianist. ÂŞtiu Încă câteva ...Âşi cu mine una ...aÂşa de fitze =)))) Editat Iunie 17, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Superbe pozele .Pentru un incepator care nu prea a invatat multe din arta fotografiei mi se par...superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Superbe pozele .Pentru un incepator care nu prea a invatat multe din arta fotografiei mi se par...superbe. MDB nu este o incepatoare in fotografie , nu ai accesat blogul ei inca si nu i-ai vazut posturile pe nikonisti.ro unde lucrarile sale sunt foarte apreciate , eu trag cu ochiul in stanga si in dreapta pe forumuri ca poate mai bag ceva la cap despre fotografie, asa am dat peste operele MDB .... imi cer scuze ca te-am dat de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Superbe pozele .Pentru un incepator care nu prea a invatat multe din arta fotografiei mi se par...superbe. MDB nu este o incepatoare in fotografie , nu ai accesat blogul ei inca si nu i-ai vazut posturile pe nikonisti.ro unde lucrarile sale sunt foarte apreciate , eu trag cu ochiul in stanga si in dreapta pe forumuri ca poate mai bag ceva la cap despre fotografie, asa am dat peste operele MDB .... imi cer scuze ca te-am dat de gol Ce Âşobolani încuiați doamne , bă voi chiar nu aveți viață pe cuvântul meu . În acest topic sunt postate fotografii de la telefon mobil la aparat foto mai mult sau mai puțin performant . Eu bag aici pozele că sunt în temă cu forumul nu ca să mă laud eu cu ele , nu am zis niciodată că fac poze bune sau proaste eu doar am postat , dar ce să facă unii ca voi , deja întreceți femeiile , MAI RĂU CA NIÂŞTE ĂAĂE =)) ...vă invit să mai ieÂşiți Âşi voi din casă , la o shaorma în lipie de piele cu de toate ( fac cinste ) eventual dau Âşi autografu' meu dacă ne vedem că în general n-am timp :-s Apropo , apreciez mult Hitlerică că te uiți pe forumuri Âşi îmi vezi operele de artă ...să-mi laÂşi adresa să-ți vând câteva să ai pe ce să-ți freci " furtunu' din grădină " , poate aÂşa vei reuÂşi să dai Âşi tu drumu' la " apă " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Mda..amandoi ati inteles gresit.M-am referit la mine ca sunt incepator,din punctul de vedere al unui incepator(eu) mi se par ..superbe.Imi pare rau daca am ofensat pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Mda..amandoi ati inteles gresit.M-am referit la mine ca sunt incepator,din punctul de vedere al unui incepator(eu) mi se par ..superbe.Imi pare rau daca am ofensat pe cineva. Replica ta din pacate era putin cam ambigua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Replica ta din pacate era putin cam ambigua... A fost scrisa de pe telefon si in graba..mi-am dat seama ca poate intelegeam si eu acelasi lucru..scuze inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Pentru tine îmi retrag cuvintele atunci ... dar dacă ai fi în locul meu Âşi de fiecare dată când ai posta ceva să se ia mereu de tine lumea fără să faci/zici ceva ai reacționa ( zic eu ) la fel ...O zi bună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Ce Âşobolani încuiați doamne , bă voi chiar nu aveți viață pe cuvântul meu . În acest topic sunt postate fotografii de la telefon mobil la aparat foto mai mult sau mai puțin performant . Eu bag aici pozele că sunt în temă cu forumul nu ca să mă laud eu cu ele , nu am zis niciodată că fac poze bune sau proaste eu doar am postat , dar ce să facă unii ca voi , deja întreceți femeiile , MAI RĂU CA NIÂŞTE ĂAĂE =)) ...vă invit să mai ieÂşiți Âşi voi din casă , la o shaorma în lipie de piele cu de toate ( fac cinste ) eventual dau Âşi autografu' meu dacă ne vedem că în general n-am timp :-s Apropo , apreciez mult Hitlerică că te uiți pe forumuri Âşi îmi vezi operele de artă ...să-mi laÂşi adresa să-ți vând câteva să ai pe ce să-ți freci " furtunu' din grădină " , poate aÂşa vei reuÂşi să dai Âşi tu drumu' la " apă " da interesant ce zici tu aici , remarc un mod ciudat de a primi un compliment ( era o parere sincera cea ce am scris anterior)!! scuze pentru postul anterior daca te-a ofensat atat de mult incat sa scrii postul de mai sus , mult succes .... Editat Iunie 19, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 @Schumy CJ Hm... feedback-ul tau m-a facut sa-mi dau seama de o chestie. Pana acum lucram pe recuzita si atitudini cand pozam. Dar vad ca tu ai observat o "situatie". Pe viitor o sa adaug in lista si anumite situatii ca precis va ajuta la creativitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 La o tura de weekend, by Nokia si GoPro (ca se cara draq cu dSLR-ul dupa el la o iesire cu cortu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate