laurmlau Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Pigeons took my doughnuts!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Frumoasa rau potaitza Trebuia sa dai si cu nitel blitz ca lumina de umplere. Il scoteai mai bine din fundal si nici nu mai avea ochisorii asa negrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Frumoasa rau potaitza Trebuia sa dai si cu nitel blitz ca lumina de umplere. Il scoteai mai bine din fundal si nici nu mai avea ochisorii asa negrii am incercat si nu era diferenta , imi trebuie neaparat un obiectiv mai luminat ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Va admir si va respect ceea ce faceti, am incercat si eu sa ma apuc de fotografiat ... imi plac foarte mult macro-urile. Am avut un Fujifilm S9600 acum cativa ani ... 9Mp ... ce fain era Una din pozele care mi-a placut cel mai mult: Spor la fotografiat, faceti o treaba extraordinara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Cateva poze din toamna : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Îmi plac foarte mult încadrările tale și liniile puternice pe care le prinzi. Culorile de asemenea, toamna e cel mai fain de fotografiat. Pe aceasta o apreciez în mod deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Multumesc pentru apreciere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) iarna Editat Ianuarie 21, 2012 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 N-am mai pus și eu o poză tare de demult. Asta e așa cum a ieșit pe film, evident, după scanare. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Stiu ca nu va plac conservele, dar nu dati cu pietre Editat Ianuarie 21, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Braila...seara ...pe bac.Putin miscate din cauza valurilor... Editat Ianuarie 26, 2012 de samurai_jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_rosu5 Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 film is not dead yet ~cine recunoaste de unde e a treia poza,cea cu macaraua -e tare sa vedem...care is artisti pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) judecand dupa (fix in ordinea asta am facut-o): - cladiri : venetia - poza anterioara: venetia - google: venetia Editat Ianuarie 28, 2012 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 De sezon....Brasov.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Nikon D800 D800E Official Promo Video - Joy Ride ★★★★★ HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Stiu ca nu va plac conservele, dar nu dati cu pietre super tare setul de poze, am vazut si restul. bravo ! tie si celorlalti care posteaza aici... bag si eu o conserva ca mi-e tare draga : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zipper Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 (editat) Stiu ca nu va plac conservele, dar nu dati cu pietre Felicitari! O intrebare mai tehnica: Sunt facute pan and shoot sau dintr-o alta masina? Editat Februarie 9, 2012 de Zipper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Ciucas cu luna plina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Foarte frumoasa prima poza. Felicitari ! Cum ai facut-o? Ma refer la setari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Nu mai stiu exact dar din cate imi amintesc ISO aproximativ 2000, diafragma aproximativ F8 , timp de expunere 1-2s, n-am trepied, aparatul l-am tinut sprijinit de un stalp al balconului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Una veche, făcută pe film... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Daca intereseaza pe cineva, vand un kit D3100 18-55mm f/3.5-5.6 AF-S DX VR, cumparat de nou in noiembrie, folosit foarte putin (100-200 poze), in stare noua cu garantie inca 1 an jumate, toate accesoriile in cutie, etc. 1600 Lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Am un curs de foto scanat. Eu nu am apucat sa-l citesc. Cateva exemple din continut, aleatoriu : Intereseaza pe cineva? PS Nu stiu cam sa-l pun aici, are cam 165 pagini, 680 Mb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate