SubInfluentza Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Nici nu sunt genul ala de om. Ma simt prost cand spui ca am facut-o cu interes, cand eu am facut-o din lene...si din dorinta de a arata mai multe decat o simpla selectie. N-as fi pus mai mult de 10 cadre, ca sa nu intoxic prea mult In fine, dau un jager pe gat si mergem mai departe As mai pune cu conserve, daca se accepta....cu moto nu prea am avut ocazia sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 praga seara podul charles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 O scurta excursie, la Paris. Astea mi-au placut mai mult. Restul le puteti vedea aici : http://calin-foto.blogspot.ro/2012/12/paris.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 O scurta excursie, la Paris. Astea mi-au placut mai mult. Restul le puteti vedea aici : http://calin-foto.blogspot.ro/2012/12/paris.html MAN bagasi" si tu botu' la MUIERUJ"?? sa stiu si eu niste scoruri nu de alta multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Bune pozele din Palma, dar sunt si foarte bune unele(nu alea cu unitatea de cazare ). Totusi, poznele din Paris le intrec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 (editat) multam Dom`le , erau la legatura , preturi de criza ! Astea 2 sunt misto Pai sunt singurele cu ''miros'' artistic. merci ! Bune pozele din Palma, dar sunt si foarte bune unele(nu alea cu unitatea de cazare ). Totusi, poznele din Paris le intrec... Mie mi se pare invers si cred ca are legatura si cu trairile de acolo.In Paris am avut ceata si vreme urata. Poate ca asta m-a determinat sa ''mulg'' cat pot din ceea ce-am vazut... In Palma eram hipnotizat de apa aceea. Editat Decembrie 17, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Mie mi se pare invers si cred ca are legatura si cu trairile de acolo.In Paris am avut ceata si vreme urata. Poate ca asta m-a determinat sa ''mulg'' cat pot din ceea ce-am vazut... In Palma eram hipnotizat de apa aceea. E posibil sa fi muncit mai mult in Paris din cauza conditiilor fiindca imaginile creeaza o atmosfera mai puternica(cel putin pentru mine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Dom` In Palma eram hipnotizat de apa aceea. daca vrei apa ..... dementiala uite aici la 12 ore de condus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Hrvatska ? unde mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 lefkada grecia de vis .... vorba lu'pompila vara cu un pic de noroc, tare ma mai manaca de o tura... de data asta cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) M-a luat doru de mobra Editat Decembrie 23, 2012 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 (editat) E unu din tovarasii mei, cu care am impartit niste biscuiti pe marginea drumului Bob l-am botezat acolo pe loc. M-a insotit prieteneste vreo 500 de metri Editat Decembrie 23, 2012 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) Palatul Brancovenesc de la Potlogi si un alb/negru , scuzati rezolutia ! Editat Decembrie 24, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) genealogie Editat Decembrie 24, 2012 de big_bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Pun si eu doua cadre asa de amator...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) LA MULTI ANI !!!!!! pasionatilor de fotografie aparate performante si cadere inspirate in noul an....... Editat Decembrie 31, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 (editat) cadre inspirate sau "cadere inspirate", pe-o buca ? La multi ani ! Sa fie un an frumos, cu vreme buna si fara incidente ! Editat Ianuarie 2, 2013 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 cadre inspirate sau "cadere inspirate", pe-o buca ? La multi ani ! Sa fie un an frumos, cu vreme buna si fara incidente ! "cacadre" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Va salut ! Am si eu un kit complet dslr de vanzare; daca nu e locul lui aici atunci rog un admin sa stearga postul Kitul contine: Body :Sony α (alpha) A200 DSLR Camera IR/infrared camera a fost folosit in regim amator ; are in jur de 10000 de cadre . se prezinta intr-o stare buna atat tehnic cat si estetic. Obiective: Konica Minolta AF 17-35mm f/2.8-4 135 Dynax Maxxum Sony Alpha SLR Lens; un obiectiv wide foarte luminos Minolta Maxxum AF 28-80mm F3.5-5.6 Macro Zoom Minolta SONY AF 70-210mm F/3.5-4.5 Minolta AF 50mm 1:1.7 Auto Focus lens Sony Alpha Minolta AF Zoom 35-70mm 1:4(22) 1:4 35-70 Accesorii: - incarcator -cablu de date -card cf 4 gb -declansator de la distanta ;poate fi folosit si pentru mai multe blitz-uri -geanta in care incape o parte din kit (provine de la o camera video sony) -cutia originala;factura de achizitionare body ; Se poate vedea /proba in Bucuresti ;Drumul taberei sau sector 6 pret fix 300 euro schimb doar cu cash Detalii Eugen 0761 737 301 http://www.okazii.ro/aparate-foto-dslr/sony/vand-superkit-sony-alpha-a-200-cu-5-obiective-af-17-35mm-f-2-8-70-210mm-f-3-5-4-5-af-50mmf-1-7-22-declansator-4gb-geanta-cutie-a122105832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 si iar a nins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Salut, O intrebare la voi. Stiu ca aici se discuta mai mult despre aparate performante, dar eu caut exact contrariu. mai exact, caut un apparat foto digital cit mai simplu posibil. Despre ce este vorba: am un unchi foarte drag caruia ii place foarte mult sa faca poze. Colinda tara in lung si lat si tot face cadre. A avut un apparat antic si de demult cu film, ceva facut de rusi ( pt ca astea tin) dar pina la urma s-a busit si ala. Cred ca avea peste 30 de ani. Am uitat sa mentionez cel mai important detaliu. Acest unchi al meu implineste in curind 88 de ani. Dap, ati citit f bine. 88. A intales pina la urma ca apparate cu film, nu se mai fac ( cel putin din alea cum le stia el ) si ca trebuie sa treaca pe digital. e binevoitor omul sa intaleaga si sa incerce epoca digitala, dar caut un model care sa fie doar click pe buton si gata. Are cineva un sfat pentru un model? de preferat un apparat cu baterii normale ( 2 AAuri). mersi anticipat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 (editat) Vezi ca poti gasi pe Okazii aparate cu film destul de bune. http://www.okazii.ro/aparate-foto-film/nikon/nikon-f50-a118685198 sau poti gasi mai multe, dar trebuie sa vezi si ce obiective ai la ele, sa nu iei doar body si sa te trezesti ca nu gasesti obiectiv pentru el... http://www.okazii.ro/aparate-foto-film/?fuzzy=0&sort=pret_asc Iar un digital, cam asa ceva ar fi destul de ieftin si usor de folosit. http://www.f64.ro/products/description/Fuji_Finepix_AX300-Card_4_GB-Husa-Incarcator-Acumulatori_1800mAh/index.html Editat Ianuarie 13, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 ulltima varianta e mult mai realista e un om care nu VA VREA SA SCHIMBE OBIECTIVELE..... totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 ceva poze din vara.. in afara de panorama care e facuta de un prieten, sunt facute cu un bridge la editare nu sunt as si le-am facut la repezeala, dar sunt oke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 cateva fotografii culinare facute zilele trecute , si va rog din nou sa ma scuzati de rezolutia imaginilor ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate