Joon Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 (editat) Azi, Cabana Piatra Arsa o singura observatie , daca scoteai plafonul ala de masina din cadru era nota 10 ! in orice caz este super !!! ps. cum e sus terenul , este noroi pe partea off-road ? ca vreau sa bag o tura cu bicicleta pana la Bolboci pe marti sau miercuri .... Editat Mai 7, 2013 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Wallpaper 3 cai frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Comoara naturii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 La Sub Piatra: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 plaja cu NESTEMATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 acu' ca sa ma bag si eu in seama ca draga doamne ma pasioneaza fotografia...... pun si eu o poza, care pt mine pare reusita.... adica pana in prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thdon Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 o rubrica foarte interesanta in forum, ma bucur ca am dat peste ea, multe poze frumoase de care ma pot bucura in momentele libere la serviciu mai adaug si eu cateva si sper sa fie pe placul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Si una cu mobre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 acu' ca sa ma bag si eu in seama ca draga doamne ma pasioneaza fotografia...... pun si eu o poza, care pt mine pare reusita.... adica pana in prezent Nu prea vad rostul celei de-a doua flori. E ca si cum ai face portretul unei femei frumoase in care iti mai apare si nasul unui strain. Comoara naturii Imi place Vulcanii Noroiosi (Buzau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 @Biserica fortificata de la Biertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Nu prea vad rostul celei de-a doua flori. E ca si cum ai face portretul unei femei frumoase in care iti mai apare si nasul unui strain. da, doar ca poza este strict la subiect. adica acel boboc. este o poza needitata si facuta intamplator. fara a analiza. totusi abia ma invat sa tin aparatul in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 posteaza dupa ce treci urmatoarele 3-4 nivele/niveluri, dupa cel in care inveti sa-l tii in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thdon Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 da, doar ca poza este strict la subiect. adica acel boboc. este o poza needitata si facuta intamplator. fara a analiza. totusi abia ma invat sa tin aparatul in mana. daca doresti sa inveti cate ceva din carti mai intai, am o colectie destul de interesanta de pdf-uri, da-mi un PM (iar in rest, ca la motociclism... practica, practica, practica) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) La racoare: Editat Mai 10, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Sf. Mihail, Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 La racoare: Unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 La Scarisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 posteaza dupa ce treci urmatoarele 3-4 nivele/niveluri, dupa cel in care inveti sa-l tii in mana lasa we, nimeni nu s-a nascut invatat. incet incet. acum sunt in concediu si nu am timp, dar cand ma intorc acolo, o sa am timp.... daca doresti sa inveti cate ceva din carti mai intai, am o colectie destul de interesanta de pdf-uri, da-mi un PM (iar in rest, ca la motociclism... practica, practica, practica) ) da,o sa revin cand ma intorc din concediu. atunci timpul imi permite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Edinburgh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 m-i se pare mie sau este cam inclinata spre stanga ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 asa, un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 m-i se pare mie sau este cam inclinata spre stanga ?! Noup, esti pacalit de perspectiva. La fotografia de arhitectura se folosesc obiective specializate sau daca nu e buget se corecteaza erorile tilt/shift din photoshop. Asta ca fapt divers, nu e cazul cand vorbim de snapshot-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 m-i se pare mie sau este cam inclinata spre stanga ?! numai gramatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Nu degeaba ii spune Frumoasa: Pentru zoom: https://picasaweb.google.com/lh/photo/jnZW94urz_kM_1eUkO_bEK9qO_EXFaW_InMb5uohGek?feat=directlink https://picasaweb.google.com/lh/photo/1vKgSz-_79qwmzXZyokQNq9qO_EXFaW_InMb5uohGek?feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) Salutari all ! Cine ma ajuta cu nisthe poze alb negru cu moto,ceva retro,cafe racer sau chiar si modele noi,ceva mai deosebit asa,pt wallpaper ? Orice fel de poze sunt binevenite. Editat Mai 13, 2013 de Alex-bring-da-noise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate