cicloburu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Laboratorul meu era instalat pe mașina de spălat Albalux 11! Lampă roșie nu aveam, foloseam o pernă gonflabilă de plastic (roșu) tăiată și pusă peste abajurul din baie. Ca să măresc mai mult decît mă lăsa aparatul îl întorceam și puneam hîrtia pe un scaun (mama mia ce greu mai scoteam clarul!), dar ieșeau niște poze din care învățam puțin cîte puțin. Am învățat puțină tehnică fotografică prin clasa a opta, apoi n-am mai lucrat vreo 8 ani, timp în care am uitat aproape tot ce învățasem la cercul foto de la școală. Totuși, mi-am reamintit destul de repede puținul pe care-l știam, am mai pus mîna pe cîte o carte, am mai vorbit cu unul și cu altul, am stricat o grămadă de hîrtie și soluții... Am și acum cîteva poze care-mi plac, dar e evident că nu-s de calitate, ci sînt numai amintiri plăcute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 asta e cu hartie multigrade? mie-mi place, mai pune daca mai ai. eu nu am luat cursuri deloc, dar am fost la facultate la arte in bucuresti un an, acum sunt la cluj in anul 3-licenta. nu se mai preda nimic pe partea de foto argentica, dar daca-ti place, te chinui singur. la cluj, spre exemplu, fostul laborator are doua-trei pc-uri pe care se predau lucrari in format digital si atat. la bucuresti, am fost la un nene care era izgonit de la sectia foto catre cei de la pedagogie. dupa ce am petrecut doua ore in lab-ul lui, am iesit de acolo si m-a acuzat ca i-am furat telefonul, pentru ca era prea beat. anul trecut am fost in cehia si am stat cu cei de anul I. acolo inca ii invatau sa scoata si ii invatau sa scoata BINE. aveau si un Toyo View cu care faceai pe planfilm in studio, precum si un gigantic aparat de marit pe care te invata sa operezi, daca erai interesat. nu mai zic si de tehnici alternative cen ciano sau altele, la care veneau diferiti artisti care lucrau special cu tehnicile respective. plus vizite minim o data la doua saptamani a artistilor contemporani din cehia/slovacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 ...mai pune daca mai ai... Hîrtia pe care o foloseam de obicei era Bromură Contrast BC 111. „La cererea telespectatorilor”, mai postez una. Viitoarea mea soție surprinsă în prima noastră excursie. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) cu pasiunea mea(filmare si editare) ... nu am gasit loc decat acilea... nu stiu daca am nimerit bine, ... dar am decat ceva poze in miscare ... o fi bune o fi rele... vedeti si voi... Editat Mai 15, 2013 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Frumos, mi-a placut. Un filmulet de prezentare a litoralului romanesc asa cum e el. Cu ce ai filmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 mister google? Eu pot sa-ti ofer , cateva . . . din ce am reusit eu sa fac . Nu-s stralucite dar mi-s mandru de ele ! Se pare ca am raspuns altei persoane ! Scuze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Frumos, mi-a placut. Un filmulet de prezentare a litoralului romanesc asa cum e el. Cu ce ai filmat? camera e slaba tare... un handycam samsung smx f30 cu rezolutie slaba. chiar daca am umblat mult la corectii de culoare, imagine... nici nu se compara cu ce trage un dslr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 camera e slaba tare... un handycam samsung smx f30 cu rezolutie slaba. chiar daca am umblat mult la corectii de culoare, imagine... nici nu se compara cu ce trage un dslr. Cu timpul , o sa-ti procuri si jucarii mai serioase ! Ai gasit destule " cadre " bune din care se vede ca ai ochi ptr frumos ( nu ma refer la ele , eternele . . ) ! Cu siguranta , practica iti va aduce satisfactii ! Multa bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Ca tot m-am apucat sa fac curat prin arhiva, mai gasii cateva poze de calatorie facute cu bridge-ul pe alte meleaguri. Sper sa va placa. Cinque Terre, Italia: Milano: Florenta (Perseu al lui Benvenuto Cellini din doua perspective): O curte din Pisa: Dubrovnik: Si un peisaj cu mobre in Muntenegru: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Eu pot sa-ti ofer , cateva . . . din ce am reusit eu sa fac . Nu-s stralucite dar mi-s mandru de ele ! Se pare ca am raspuns altei persoane ! Scuze ! Imi plac foarte mult pozele,in special a 2 a merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Imi plac foarte mult pozele,in special a 2 a merci Subscriu si ma inchin ptr poza " Dubrovnik " ! Salutari all ! Cine ma ajuta cu nisthe poze alb negru cu moto,ceva retro,cafe racer sau chiar si modele noi,ceva mai deosebit asa,pt wallpaper ? Orice fel de poze sunt binevenite. Iata si una color si ceva . . . bonus : , sau . Sper sa nu supar pe nimeni ca am inundat topicul cu poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 @doctor x: cateva chiar imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 @Doctor X, faine poze camera e slaba tare... un handycam samsung smx f30 cu rezolutie slaba. chiar daca am umblat mult la corectii de culoare, imagine... nici nu se compara cu ce trage un dslr. Imi place montajul si melodia folosita, ...a iesit OK chiar daca filmarea nu e foate buna din punct de vedere al calitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Ca tot m-am apucat sa fac curat prin arhiva, mai gasii cateva poze de calatorie facute cu bridge-ul pe alte meleaguri. Sper sa va placa. Faine pozele. Ce bridge ai folosit ? Unghiul de cuprindere in unele poze pare mai mare decat normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 (editat) Faine pozele. Ce bridge ai folosit ? Unghiul de cuprindere in unele poze pare mai mare decat normal. Multam! Pozele mai late sunt, de fapt, panorame, facute din mai multe cadre lipite (intre 3 si 6). Aparatul folosit a fost un Panasonic FZ38. Editat Mai 17, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Lectie de istorie in Edinburgh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Una calda, de acum. Sunt fulgere misto, dar nu mai pot sta, e vantul prea puternic si-mi zboara aparatul cu tot cu trepied. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Bai, ce ti-a iesit! Bravo! mai rar te mai intalnesti cu fulgere din astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Una calda, de acum. Sunt fulgere misto, dar nu mai pot sta, e vantul prea puternic si-mi zboara aparatul cu tot cu trepied. Foarte frumos! Poti sa imi spui si mie ce setari ai folosit la aparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Una calda, de acum. Sunt fulgere misto, dar nu mai pot sta, e vantul prea puternic si-mi zboara aparatul cu tot cu trepied. ti-a iesit bine. din pacate aseara nu am avut nici un aparat pe mana ca de la mine din balcon se vedea nima bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Una calda, de acum. Sunt fulgere misto, dar nu mai pot sta, e vantul prea puternic si-mi zboara aparatul cu tot cu trepied. Dublu fulger, dublu "like"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Una calda, de acum. Sunt fulgere misto, dar nu mai pot sta, e vantul prea puternic si-mi zboara aparatul cu tot cu trepied. Ai nevoie de multa rabdare si de mult noroc sa poti prinde o astfel de poza ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 am si eu cateva cadre, nu le-am scos din aparat. eu am reusit abia pe la o expunere de 1secunda 1/2 si diafragma peste 8. altfel nu prea mi-a iesit nimic. Am setat sa imi retina ultimele 3 cadre si faceam continuu pana prindeam ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Bai, m-ati facut sa scot trepiedul pe balcon pe furtuna de-acu' juma' de ora. Am incercat un "interval shooting", 50 de cadre la 5 secunde intre ele, dar n-a fulgerat deloc. Doar vant si ploaie. Ghinion curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 poate sa-mi spuna cineva de ce a iesit o poza blurata rau, in conditile in care am folosit aceleasi setari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate