skvj Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 M.am hotarat sa vand d3100 si sa.mi iau ceva mai spre profi si m.am oprit la 2 modele, D200 si D2x/D2xs ...sau ar mai fi d90. Ce ziceti? Nu exclud nici Canon, doar sa intre in suma asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 si cu cat te-ai gandit sa vinzi d3100? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 M.am hotarat sa vand d3100 si sa.mi iau ceva mai spre profi si m.am oprit la 2 modele, D200 si D2x/D2xs ...sau ar mai fi d90. Ce ziceti? Nu exclud nici Canon, doar sa intre in suma asta. Cu ce te limiteaza d3100 ? Camerele la care te gandeai stii ca au vreo 8-9 ani de cand au fost lansate, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Pai am zis asa un 1200 ron, pachet in care intra geanta Lowepro adventura 160, filtru uv si cpl, 18-55, neckstrap, acu, incarcator si body. Stiu ca.s vechi, dar ma incanta butoanele dedicate,faptul ca.s mai mari, deci grip mai bun, displayul lateral, in-body focus motor si alte cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 @crazy-devil daaaa ... ia telezoomul ăla chinezesc ... e p i z d ă Şi-a pierdut destulă lume timpul pe aici să-ţi răspundă şi ai ajuns la o concluzie pe măsură atitudine de doi lei. am intrebat, si daca vrei raspunzi civilizat, daca nu..... ignora ca nu plange nimeni pentru asta. Apropo.. dar ce fel de wild life ai vrea sa faci in viitorul apropiat? Si am o vaga impresie ca are niste aberatii cromatice mai mari decat ce apare acolo in poze. tot ce tine de wildlife. pasari, animale, glu glu glu, bau bau... Să pozeze iepuri pe cîmp în timp ce conduce un tractor ? Cu o mînă pe volan şi cu una face focus manual. Hai să fim serioşi ... aceiasi atitudine.... nimic de obiectat, doar de comentat. Pentru wildlife si un 300mm pe format redus mi s-a parut de multe ori prea scurt. Ma rog, vorbim si noi ca sa nu tacem. tocmai de aia intrebam pt ca vazusem pe ala cu 400mm care parea relativ ok, doar ca eram in dubii legat de calitatea chinezeasca, low cost. Atunci schimba tactica si camufleaza-te mai bine undeva mai aproape de subiect ca sa compensezi focala. De ex, in primavara puteam fotografia caprioare si si iepuri cu telefonul care avea 4X. de multe ori, puteam sa ma apropii foarte bine de ele incat sa fac poza cat de cat clara. bineinteles ca tactica va fi "camuflajul" Ala e zoom? Ca din scurta privire aruncata arata a fix. Restul au completat colegii. Nu faci wildlife cu asa ceva. Nici din tractor nici de pe trepied Spunea ceva de 15-30X daca nu ma insel. (din ce-am vazut) Pentru muritori raman fixele deschise, mai accesibile, si apoi jonglezi din crop un pic. m-am gandit si la asta. ideia e sa am ceva doar pt fotografii la distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 TITANIC..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Nici din tractor nici de pe trepied De pe trepied sa stii ca poti face wildlife. Evident nu cu un cap panoramic sau cu bila ci cu asa cev care iti permite si miscarea aparatului dupa cioara zburatoare Poti incepe cu 70-200/f2.8 ca sa-ti faci idee de preturi.La focala asta mai trebuie adaugat un teleconvertor altfel, tot mai aproape de urs trebuie sa mearga M.am hotarat sa vand d3100 si sa.mi iau ceva mai spre profi si m.am oprit la 2 modele, D200 si D2x/D2xs ...sau ar mai fi d90.D90 il gasesti mai usor in stare mai buna. ideia e sa am ceva doar pt fotografii la distanta.Pt fotografia la distanta costurile sunt destul de mari. DC? 1. Obiectivele cu focale mari sunt foarte scumpe daca sunt luminoase (uber fucking scumpe daca sunt noi). 2. Pentru wildlife la focale mari ai nevoie de timp scurt de expunere. Pt iepuri in mijlocul lanului nu-i problema dar cand mergi in padure unde sa zicem ca dai de adevaratul wildlife, lumina e slaba. Din cauza asta trebuie ori sa ai un obiectiv mai luminos, ori sa ai aparat care duce bine la ISO mare. ISO mare iti trebuie nu doar pentru a compensa luminozitatea ci si din cauza punctului 3 3. Majoritatea fotografiilor wildlife care au un subiect rapid, sunt facute la timpi de expunere foarte mici. 1/1000 -1/2500 sau chiar mai scurti. La focale mari deja tremuratul mainii este mai evident si de aceea daca vrei sharpness iti trebuie si viteza mica de declansare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Mai lipsea sa-l injuri de mama pentru c-a pus o intrebare banala. Dottore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Am gasit d200 mai ieftin decat d90, asta si faptul ca e weather sealed l.a introdus in lista. Ce.mi mai face cu ochiul e canon 1d mk2 care iarasi e accesibil ca pret Foloseac obiective manuale, pe m42, iar posibilitatea de a introduce valoare aperturii manual e un lucru imposibil pe 3100, dar pe care mi.l doresc. D2x/xs mi.a atras atentia pentru ca am vazut ca e folosit inca de fotografi profi in studio. Foloseac obiective manuale, pe m42, iar posibilitatea de a introduce valoare aperturii manual e un lucru imposibil pe 3100, dar pe care mi.l doresc. D2x/xs mi.a atras atentia pentru ca am vazut ca e folosit inca de fotografi profi in studio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Sobolan cu coada stufoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Eu tot stau si ma intreb ce naiba de monitoare aveti acasa de va afiseaza poza la rezolutia la care o puneti pe forum )) Sau la voi da resize si la mine nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Eu am un Dell full HD de 23" IPS, resize se face automat la upload mai nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Din pacate sobolanul e neclar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Eu tot stau si ma intreb ce naiba de monitoare aveti acasa de va afiseaza poza la rezolutia la care o puneti pe forum )) Sau la voi da resize si la mine nu? adica iti apare poza mare cand dai click pe ea? eu obisnuiesc sa iau poza si sa o deschid in "new tab" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Da... trebuie sa caut sobolanu cu coada stufoasa in colturile monitorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Din pacate sobolanul e neclar. daca nu ma insel, a focaliat pe copac? parca se vede mai clar copacul. Da... trebuie sa caut sobolanu cu coada stufoasa in colturile monitorului deschide-l in tab nou. i-al cu mouse-ul si tragel in fereastra noua. eu asa fac. alta solutie nu am pe laptop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 conservar nocturn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 conservar nocturn A iesit bine! Eu am stat prin casa weekend-ul asta... ....si pe balcon (Pacman sun): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Parca ma inclin tare spre d200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Gandac de apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) 2 instantanee fara prea multa bataie de cap. Editat Iulie 22, 2013 de Kali Pozele care reprezinta copii nu se pot afisa decat cu acordul parintilor sau tutorilor legali. Indiferent daca se incadreaza la arta sau nu. Cu atat mai mult cand este vorba despre nuditate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Lol se uita la umbra...ca e mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 am nevoie de mai mult de 200mm pt mai multe pustiul i-o arata copilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 am nevoie de mai mult de 200mm pt mai multe pustiul i-o arata copilei. nu e prima data cand pui poze cu copii in cucu gol. esti pedofil or something? pe de alta parte, daca tu, uitandu-te la ce au postati ceilalti colegi pana acum, consideri ca locul pozelor tale e aici pe forum, atunci ma tem ca toate sfaturile din lume nu te ajuta cu nimic... n-ai nici o treaba cu fotografia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 De . . . week end . . , , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate