SDS Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Ca tot veni vorba de Dacia 1300,...........este din 1972, restaurata integral in 2012 si este inscrisa la Retromobil avand atestat de vehicul istoric. Anul trecut a ajuns pe Transfagarasan si Transalpina: Editat Octombrie 28, 2013 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Ca tot veni vorba de Dacia 1300,...........este din 1972, restaurata integral in 2012 si este inscrisa la Retromobil avand atestat de vehicul istoric. Anul trecut a ajuns pe Transfagarasan si Transalpina: 317576_423816617679217_242784891_n.jpg Da , aici se poate vorbi de restaurare in adevaratul sens al cuvantului . Frumos . Felicitari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Te inseli. Acum mai multi ani, cand era plina tara de 1310 cu "zambetul lui Iliescu", era "cool" o Dacia 1300 sau chiar 1100, bine intretinute. Pentru ca erau vechi si rare. Au trecut anii, au disparut aproape toate 1310, cele ramase au devenit "cool". Istoria se repeta. Doar nervosii cred ca e o conspiratie de moment. Peste 15-20 ani sa vezi ce "cool" o sa fie Loganul. Esti unul dintre cei care nu mi-au inteles mesajul. Ideea consta in faptul ca multi tin la o imagine falsa si vor sa fie intr-un anume trend, cu ce se considera ca e cool, atingand astfel cote foarte inalte ale ipocriziei. Nu era vorba neaparat despre perioada EXACTA cand era sau nu cool Dacia 1300, ci despre atitudinea celor care se schimba dintr-o parte in alta, in functie de cum bate vantul. @ SDS: Frumoasa masina, frumoase pozele. Este a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Va multumesc,.........nu este a mea, eu m-am ocupat de proiectul de restaurare si am participat la intalniri organizate de Retromobil. Asta este masina pe care am restaurat-o: Editat Octombrie 28, 2013 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 multi tin la o imagine falsa si vor sa fie intr-un anume trend, cu ce se considera ca e cool, atingand astfel cote foarte inalte ale ipocriziei.Aia ii recunosti dupa sacou cu maieu, ochelari de soare noaptea si fular vara. Sa restaurezi o 1300/1310 chiar mi se pare "cool", fiind o jucarie pentru oameni mari. Noi inca ne mai putem juca restaurand masinile copilariei/adolescentei, ma indoiesc ca astia din generatiile noi o sa mai poata restaura masini pe injectie, computer de bord, ABS si ESP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Aia ii recunosti dupa sacou cu maieu, ochelari de soare noaptea si fular vara. Sa restaurezi o 1300/1310 chiar mi se pare "cool", fiind o jucarie pentru oameni mari. Noi inca ne mai putem juca restaurand masinile copilariei/adolescentei, ma indoiesc ca astia din generatiile noi o sa mai poata restaura masini pe injectie, computer de bord, ABS si ESP. Cam total de-acord cu ce-ai scris:) SI acum sper ca ai inteles si unde bateam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Aia ii recunosti dupa sacou cu maieu, ochelari de soare noaptea si fular vara. Sa restaurezi o 1300/1310 chiar mi se pare "cool", fiind o jucarie pentru oameni mari. Noi inca ne mai putem juca restaurand masinile copilariei/adolescentei, ma indoiesc ca astia din generatiile noi o sa mai poata restaura masini pe injectie, computer de bord, ABS si ESP. Adrian ce zice, nu zice rau. ii dau dreptate 99%. imi e greu sa vad generatia asta noua de figuranti cu ochelari de soare noapte si fular vara, aifonari cu armani fals la mana si fara un leu in buzunar. eu masina n-am avut, dar nu cred ca am sa uit ca am facut un revelion intr-o Dacie 1310 acu s-o luam asa, cat tinerei mai vezi sa mearga pe o comunista, sa stea de ea..... cum isi ia permisul, cum" mamaaaaaa, ier uan vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) weekendul trecut. pt cicloburu ultima ) Editat Octombrie 29, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Să trăiești! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 pastel... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 F frumoasa poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 cateva hdr canon 1100d obiectiv standard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Super faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 pastel... .. Misto pastelul , .............ora albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Daca stiam ca-s asa apreciate pozele banale la copaci,cu telefonul, bagam si eu asta: )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Daca stiam ca-s asa apreciate pozele banale la copaci,cu telefonul, bagam si eu asta: )) Of, of, of, pai asa vii cu poza? RAW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 ahhaha Adam, priceless:))Culmea,chiar vroiam s-o manaresc putin in Snapseed, pe Iphone, da am zis....fu.ck it, o pun asa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 ahhaha Adam, priceless:)) Culmea,chiar vroiam s-o manaresc putin in Snapseed, pe Iphone, da am zis....fu.ck it, o pun asa )) priceless? ti-a stricat-o. arata ca naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Nu, priceless remarca lui. Sunt sigur ca fotografia in sine reprezinta un troll (cu vignetarea aia etc:)) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) ahhaha Adam, priceless:)) Culmea,chiar vroiam s-o manaresc putin in Snapseed, pe Iphone, da am zis....fu.ck it, o pun asa )) stai linistit TU, te pricepi cu BORMASINA..... A MANARI o poza nu este MANAREALA ...... cateodata este munca si .... poate iese mai bine ca n realitate Editat Octombrie 30, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Of, of, of, pai asa vii cu poza? RAW? adart.jpg Hop si eu cu o editare : . Cred ca se poate face un concurs pe tema asta sa vedem cum vede fiecare lucrurile . O seara faina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 A MANARI o poza nu este MANAREALA ...... cateodata este munca si .... poate iese mai bine ca n realitate E mai nasol cand realitatea e incomparabil mai urata decat poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 stai linistit TU, te pricepi cu BORMASINA..... A MANARI o poza nu este MANAREALA ...... cateodata este munca si .... poate iese mai bine ca n realitate m3n, vad ca repeti ostentativ chiar clipul/metafora aia cu bormasina si nu inteleg unde bati sau poate umorul tau e prea fin pt mine, e cumva sub radarul meu de meltean ) Dar revenind la poze si fotografie, stai linistit, majoritatea cand MANARESC o poza nu fac altceva decat sa traga de niste cursoare in lightroom, niste contras, o vignettare , alea alea si bang bang, shazammmm: poza de pus pe forum. Nu conteaza cata munca depui in postprocesarea unei poze, conteaza daca rezultatul final e mai bun sau daca efectiv ai imbunatatit-o cu ceva. Oricum eu nu prea sunt adeptul acestor obiceiuri. Un fotograf se va distinge de un pozar prin compozitie si alte aspecte, nu prin vignetarea aplicata in postprocesare sau contrastul excesiv si supra-saturatia culorilor Acum decat chiar si DSLR urile si mirrorless urile sunt accesibile aproape oricui , precum si efectele predefinite din lightroom sau alte softuri de 'manareala', s-a impanzit internetul (in special site urile de social media,forumurile) de tot felul de fotografi wannabe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 @Adrian, fotografia (cel putin teoretic) e o arta, la fel ca pictura. Asa ca daca si Dali, si Picasso si Matisse sunt pictori, majoritatea celor care au postat aici sunt fotografi. RAW sau photoshopari, film sau digital, DSLR sau telefon, tot fotografi sunt. Daca tie nu-ti place un stil anume, nu e ok sa razi de acel stil. De gustibus.PS: "gen" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Ma buseste rasul cand faci apel la niste comparatii puerile si aberante intre Dali, Picasso, Matisse.......si photoshopareala de 3 click uri si 3 miscari pe care o fac hipsterii in ziua de azi..Imi amintesc link ul ala viral de pe facebook de acu 1-2 saptamani,cu o galerie plina de CU.RURI, care se vroia....ARTA!.Eu nu am ras de un STIL, ci am ras de tentativele unora de a-si ascunde carentele in domeniul fotografiei prin incercari stangace de a postprocesa esecurile lor. (nu vb de persoane de pe forum,ci in general , de ce-am vazut pe net etc) Acum ai zis de fotografi.......fotografi sunt toti cei care posesorii de aparat foto sau care fac o poza cu un dispozitiv care are capacitatea de a face poze? sau fotograf inseamna ceva cu mai multa substanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate