todea Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Cu lumia 520 si putin lucrat la contrast.Sa inteleg ca a iesit bine?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Cu lumia 520 si putin lucrat la contrast.Sa inteleg ca a iesit bine? ) nu nu, focusul e pe stalpul din stanga. ...glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) (atata timp cat printre noi nu e nici un Joe McNally doar critici de la acel nivel). M-a sunat McNally si m-a rugat sa pun eu o poza ca el nu are nimic special pregatit Editat Octombrie 31, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 todea & cap0ne: la colt cu voi, ce-s cu pozele astea centrate si in focus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) Atentie, poza post-procesata! https://picasaweb.google.com/lh/photo/HcnjKeWKH02wML43zmqjHdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Editat Noiembrie 1, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 bai, ce soft de prelucrat pozele imi recomandati. am folosit Capture NX2 care mi-a satisfacut pe deplin cerintele. parca am mai incercat candva lightroom dar mi s-a parut cam complicat. Capture NX2 nu-l mai pot folosi din cauza ca era trial, iar ca sa-l cumpar era vreo 170GBP vreau ceva usor de utilizat care sa nu-mi dea batai de cap la a edita o poza. nu vreau high tech si nici ca sa-mi pun @Photography p.s. sa fie si freee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Incearca Gimp. E open source si e destul de user freindly - pentru niste levels, contrast, saturatie si sharp e numai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Picasa e simplu de folosit, are si tot felul de preseturi and stuff. Si pt cultura foto http://www.beforethey.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Picasa e simplu de folosit, are si tot felul de preseturi and stuff. Si pt cultura foto http://www.beforethey.com/ Multumesc pt cultura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Un set "noroios": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Misto alea cu triburi (si subiectul e tare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 F reusite noroioasele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Halloween . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 S-a uscat dovleacu'.Noroc cu poza proaspata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Uber tari pozele cu triburile. o poza mai vintage de acum 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Halloween . . . Hands of the dead. Umbla la balansul de alb, sa dai pielii o culoare sanatoasa. Anul trecut, pe vremea asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 hermeneutica pixelilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Daca tot eram in trecere, m-am gandit sa ma opresc si sa trag vreo doua poze de sus... Toamna nu e chiar asa de interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Editia de toamna retro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Scuzati-ma, am gresit usa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 "naked"....in the woods. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 cos cu fructe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 warlock, cateva precizari,daca-mi permiti. e simpatic cosuletul dar poza pare facuta...cu un telefon. predomina balansul prea cald. si daca duceai cosul langa geam, sa obtii mai mult 'depth' (datoriat luminii), cred ca iesea mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Am avut montat 18-55 pe camera, mi-a fost cam dificil lene sa pun pe cel de 50 (cu bagajele facute si cu un prichindel de 1 an nu aveam cum sa stau mult). Am "avut" doar lumina zilei... seara nu am mai avut energie pentru reconstitui scena cu lumini adecvate / trepied. Imaginea e prelucrata, am atenuat putin zonele mai luminoase. Editat Noiembrie 4, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Doar ma laud ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate