Banzay Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 ... Baaa... ala de se tot baga pe la masini pe acolo e vara-miu baaaa Ce mica e lumea Las' ca se face si el motorist in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Koais Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Da Adrian, in cercuri vicioase mi se spune Dolly Da vere, ceafa de dobrogean nu ma tradeaza niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Superbe poze! Intr-o poza am recunoscut drumul catre plaja Corbu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) Am terminat zilele trecute un film, dar abia azi am reusit sa ...le trag cu telefonul. Nu am scanner, am sa incerc cu dslr-ul cumva in weekendu asta. P.S:patratelele-s pixelii monitorului. Editat Noiembrie 7, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 cwaie, e 10 ron sa-ti scaneze filmul si sa-ti puna pozele pe un stick.....de ce-ti bati joc de filmul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Ianachim pana si cu telefonul face poze mai bune ca voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Am terminat zilele trecute un film, dar abia azi am reusit sa ...le trag cu telefonul. IMG_20131107_230321.jpgIMG_20131107_230420.jpgIMG_20131107_230232.jpgIMG_20131107_230411.jpgIMG_20131107_230343.jpgIMG_20131107_230511.jpgIMG_20131107_230334.jpgIMG_20131107_230405.jpg Nu am scanner, am sa incerc cu dslr-ul cumva in weekendu asta. P.S:patratelele-s pixelii monitorului. si dupa parerea ta, nu ne puteam lipsi de aceasta informatie pretioasa, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 asa e trendu' cool: fotografie pe film! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 cwaie, e 10 ron sa-ti scaneze filmul si sa-ti puna pozele pe un stick.....de ce-ti bati joc de filmul ala? Mi-ai raspuns fara sa intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 O parte cu camera, o parte cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) Si nu era mai simplu sa-i dai nota fara sa mai incluzi toate pozele ? Mai inca doua posturi din astea si schimb soricelul . Editat Noiembrie 8, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Si nu era mai simplu sa-i dai nota fara sa mai incluzi toate pozele ? Mai inca doua posturi din astea si schimb soricelul . OK.Scuze,nu m-am gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 OK.Scuze,nu m-am gandit LOL Poti da quote la tot forumul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 O parte cu camera, o parte cu telefonul Ca sa moara Arthur TM :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Ca sa moara Arthur TM :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 OK.Scuze,nu m-am gandit E ok , toti gresim . Ca sa moara Arthur TM Imi datorezi un mouse Week end fain la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 E ok , toti gresim . Eu am fost pe punctul să-l bag la ignore pe colegul după faza asta dar am văzut că-i pare rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 B&W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ncatalin Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) You can't miss home... sau "Toate drumurile duc acasa..." To infinity... Editat Noiembrie 8, 2013 de ncatalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 You can't miss home... sau "Toate drumurile duc acasa..." To infinity... man unde e facuta prima poza anglia..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ncatalin Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Prima e facuta in Salzburg, cu putina planificare, iar in cea de-a doua e unul din turnurile Petronas... Verde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Bali ...ca tot vrei sa te lasi intrebat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ncatalin Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Nu are legatura locul, sunt doar niste fotografii frumoase, cu forme sau culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Ianachim, poza cu cartuse e a ta? as folosi-o un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate