Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 E misto pisica, chit ca am alergie la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Insa cand au scos 5D mark II, Nikon a scos D700, iar la AF nu exista comparatie intre cele 2. Canon a pastrat acelasi AF de k.k.t de pe 5D1. Centralul e decent, dar in low light focalizeaza greu,iar celelalte 9 puncte sunt de decor. Man, eu folosesc cu succes destul de des si punctele laterale si nu am probleme. Depinde ce sticla am pe camera. Daca folosesc 135-ul, nu pot reincadra prea mult ca se duce planul de focus in balarii Cu 35 insa folosesc si eu destul de des central+reincadrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Primele incercari tele cu 70-300 VR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Cap0ne, culmea, la 135 e usor sa faci focus & recompose, la 35L sau 24L cum am eu, e mai greu,mai ales la 24L , daca tragi la 1.4 si subiectul e destul de aproape, se schimba planul focal daca nu esti atent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 tare ipostaza cu pisica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 @skvj: daca vrei sa faci mutarea spre Canon, fa-o acu, si daca o faci,nu lua imbecilitatea aia de 50D. Ori iti iei 5D ori stai in banca ta cu Nikon. Incerc sa vand D3100-le, pachet cu grip si flash. Chiar si 50d-ul mi se pare mult mai ok decat ce am acum. Ma uit si dupa 5D, de mult timp. http://9gag.com/gag/aVO7rKM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 old Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Ca tot pozam pisici sau am pozat la un moment dat, ia inspirati-va si de aici. Daca tot aveti acasa animalutu asta dragalas http://www.demilked.com/girl-cat-friendship-photos-andy-prokh/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Excelent ! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Ca tot pozam pisici sau am pozat la un moment dat, ia inspirati-va si de aici. Daca tot aveti acasa animalutu asta dragalas http://www.demilked.com/girl-cat-friendship-photos-andy-prokh/ Multam! As vrea si eu sa fac o sedinta foto prelungita cu matza de-acasa, in diverse ipostaze pisicesti, dar nu-i "dragalasa" deloc. Editat Noiembrie 19, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Nu e vina pisicii ca nu e dragalasha in poze ci a ta. Daca era dragalasa se poza singura nu avea nevoie de fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Nu e vina pisicii ca nu e dragalasha in poze ci a ta. Daca era dragalasa se poza singura nu avea nevoie de fotograf N-o cunosti. I se mai spune si "Fiara". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Multam! As vrea si eu sa fac o sedinta foto prelungita cu matza de-acasa, in diverse ipostaze pisicesti, dar nu-i "dragalasa" deloc. Da-i biscuiti.. eu asa am rezolvat cu astea 2 de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Biscuiti ? N'auzi ca ii zice fiara ? Tre sa'i dea niste halci de carne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Mai baieti, atentie la ce postati,ca intrati pe teritoriul meu...La capitolul POZE CU PISICI.........RULEZ FIN, ati inteles, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Da' ce va mai plac pisicutele.. Grozave fotografiile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Pai daca-i vorba de poze cu " blana " . . . am si eu cateva : , , , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Primele 2 sunt bestiale.Bineinteles ca modelu-i de vina.Nu ca celelalte n-ar fi frumoase.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Biscuiti ? N'auzi ca ii zice fiara ? Tre sa'i dea niste halci de carne Tru. Fiara reactioneaza bine la carne de pui cruda, orice fel de sunca, chips-uri, parmezan si conopida la cuptor. Lactate nu suporta, deci nu poci sa profit de contrast intre alb si negru. Si ca sa fiu ontopic, iote trei surori bulgaroaice: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Mai baieti, atentie la ce postati,ca intrati pe teritoriul meu... La capitolul POZE CU PISICI.........RULEZ FIN, ati inteles, da? Imi place expunerea in aia cu pisica neagra care trece strada Matzu personal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Da' cu caini n-aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Nope, tot cu mîțe am și io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Poi,la cat dati pe aparate foto,obiective,draci,laci nu va mai raman bani si de caini,te cred si io..Mâțele costa mai putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Poza mea e făcută acu ceva ani, pe film, cu un aparat vechi de vreo 30 de ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Am si catei : , , , , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate