bocosb Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Super pozele!!sunt editate sau direct din camera? Da stiu de 70-200 de la canon dar cum zici si tu foarte scump!Ar mai fi o varianta sa vand obiectivele care le am si sa raman cu un 70-200. Nenea care mi-a facut poza asta zicea si el de un 70-200 Sunt "din camera" ceva cropuri si ajustari de contrast/levels din ps ca nu aveam destule carduri la mine si am tras jpeg - asa a fost situatia atunci. Varianta sa iti vinzi tot si sa iti iei un 70-200 nu stiu cat e de practica.. o sa ramai cu un aparat cu care nu o sa poti face nici o poza normala de vacanta. Eu as tine si un 18-55 macar pe langa 70-200. Si pentru sporturi cu motor merg si alte focale pana la urma, in functie de cata minte ai lipsa ) astea de ex le-am facut cu un 17-40L chiar la 17mm si sunt multi fotografi care trag la raliuri cu obiective wide. Vad ca tot pozezi pe la cross - incearca sa te apropii mai mult, foloseste timpi de expunere mai mici pe prioritate de timp de expunere(poti sa incepi pe la 1/125 si mergi in sus sau jos in functie de ce iese) si fa paning ca sa obtii un motion blur pe fundal, ar trebui sa iti iasa ceva ok si cu ce ob. ai acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Bun sfatul cu paning!de tinut minte Momentan am un canon 50mm 1.8,canon zoom lens 75-300mm 4-5.6,tamron 18-270mm 3.5-6.3 si un canon 28-135mm 3.5-5.6is, care ar fi de preferat sa scap de ele in favoarea unui 70-200? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Bun sfatul cu paning!de tinut minte Momentan am un canon 50mm 1.8,canon zoom lens 75-300mm 4-5.6,tamron 18-270mm 3.5-6.3 si un canon 28-135mm 3.5-5.6is, care ar fi de preferat sa scap de ele in favoarea unui 70-200? daca vrei 70-200, oare la care ai putea renunta? pe de alta parte, la cat costa 70-200 L IS USM, n-are sens sa vinzi nimic din ce ai. material, oricum nu te ajuta cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Am vazut 70-200 4L fara IS la vanzare la aprox. 1500 lei.. deci s-ar aduna ceva fonduri si daca vinzi din obiectivele ce le ai. Dar cred ca primul pas ar fi sa incerci sa pozezi cu cele pe care le ai si sa vezi daca te prinde, si daca ai rezultate. S-ar putea sa nu ai inclinatii si asta e un domeniu in care degeaba arunci cu bani in probleme. De ex. la pozele alea de mai sus cu motocicletele pe circuit am folosit diafragma destul de inchisa la 5, 7.1, tocmai ca sa obtin un timp de expunere mai mare la iso 100 - pentru cadre de genul asta(cu paning) nu ai nevoide de 2.8 si nici de IS neaparat. Incearca sa faci poze cu 75-300mm ala ce il ai acuma data viitoare cand mergi pe la cross, folosind setarile astea. Pe TV, iso 100, timp de expunere intre 1/200 si 1/300, focusul pe AI servo si sa urmaresti subiectul cu punctul de focus central incercand sa misti aparatul doar in plan paralel cu solul si sa eviti miscarile pe plan vertical. Poti sa faci practica cu masinile ce trec pe o strada, de la diferite distante fata de marginea strazii, diferite focale si modificand timpul de expunere pana iti iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Nu cred ca fac eu mare branza in arta fotografiei si sincer cam multe obiective ma incurca..nici macar nu le cunosc rostul la toate.Cred ca mi-ar fi mult mai bine sa raman cu max 3 obiective de baza..50mm unul de vacanta si unul de sporturi cu motor.Am sa incerc reteta lui bocosb si vedem ce iasa.Gata ajunge cu off'ul.Sarbatori fericite la toata lumea! @bocosb mersi de sfaturi!dau o bere de ne-om vedea vreodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Din seria "brn 2b wild" ... gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Nu cred ca fac eu mare branza in arta fotografiei si sincer cam multe obiective ma incurca..nici macar nu le cunosc rostul la toate.Cred ca mi-ar fi mult mai bine sa raman cu max 3 obiective de baza..50mm unul de vacanta si unul de sporturi cu motor.Am sa incerc reteta lui bocosb si vedem ce iasa.Gata ajunge cu off'ul.Sarbatori fericite la toata lumea! @bocosb mersi de sfaturi!dau o bere de ne-om vedea vreodata in locul tau luam cel mai pizdos' compact camera si stateam linistit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 mi-a facut pofta bocosb de poze cu panning Din arhiva din vremuri mai demult apuse: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 place mult prima.. relfexia nemiscata si in focus a masinii in balta aia care teoretic e blurata din cauza paningului - good one pun si eu una din plimbarea de vineri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 O ia razna tehnologia : http://www.wired.com/2014/04/lytro-illum/?mbid=social_fb#x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 O vorba spunea ca putem pune omul pe luna, dar nu puteam repara o poza focalizata gresit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 ceva de de sezon , verdeata si ploaie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) adevarata Biserica. Bazzzzzzz Bazzzzzzzz! Editat Aprilie 24, 2014 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Aia cu bondaru-i super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Mercic frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Unwanted relationship si Din categoria BZZZZ Editat Aprilie 25, 2014 de Phoenix79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 azi, valea Rasnoavei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Unwanted relationship DSC_54581.jpg si Din categoria BZZZZ DSC_55701.jpg Sunt frumoase ambele, desi eu nu as fi mers pe alb negru la prima poza. Oricum,categoria BZZZZ rulezzzzzzz!))) Ruxi, e interesanta, dar pentru un impact mai puternic, as fi mers pe HDR, ca sa pot beneficia de toata lumina posibila. In plus, "curge" in dreapta. Cu o mimima editare, poate iesi fain. Editat Aprilie 27, 2014 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Melc-melc......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Louis> din pacate este facuta cu telefonul; eram pe moto la o tura si am zis sa las aparatul acasa... Multumesc de pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) azi, valea Rasnoavei una ceva mai clara, tot de ieri Editat Aprilie 28, 2014 de choprider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Ciupercute: Editat Aprilie 28, 2014 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Attack of the killer ants: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 asss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 F reusita poza cu furnicile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate