H3llriderr Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Ce sa fie oare? vibrator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Ce sa fie oare? vreo figurina cu bule asezata pe o suprafata metalica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 bag si eu "cateva" din ce am gasit la repezeala pe calculatorul de la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 facute in graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Ce sa fie oare? Un flacon cu apa minerala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Intradevar e o banala sticla de apa minerala sprijinita pe rezervorul "motocicletei" mele.Dupa ce am beut un pahar de vin am inceput sa vad artistic Alta poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 facute in graba Cand ai mai mult timp, incearca povestea asta si vezi ce iese. Ia poza din parc, bag-o in photoshop si inainte sa ii dai filtrul de watercolor, fa o selectie aproximativa pe zona de focus (banca si indragostitii) si salveaz-o de noua. selecteaza apoi layerul din spate (fundalul) si da-i un filtru gaussian blur cat sa piarda din detalii. ia apoi selectia cu zona de focus si arde-i marginile cu feather sau manual, cu un brush cu feather. Ai sa constati ca nu te mai deranjeaza la fel de mult detaliile din background cat sa fii nevoita sa ii aplici de mai multe ori acelasi filtru. La mine e putin diferita situatia pentru ca eu am avut deja adancimea campului de focus din poza si nu a fost atat de mare nevoie de bokeh. E o solutie (mai mult un truc) nu numai pentru watercolor dar si pentru foto in care nu prea te ajuta aparatul sau focusul multipoint e prea sarguincios si iti scoate si detalii pe care nu le vrei. uite varianta 1 cu watercolor direct > si varianta 2 cu selectie si blur de background > > > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 ideea e ca eu nu folosesc photoshop... --- Mesaj completat în 18 Sep 2007 17:12 -------------ceva poze noi?! --- Mesaj completat în 21 Sep 2007 12:48 -------------new pic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 (editat) @ALL Fac o invitatie aici: /index.php?...mp;#entry885267 @RAVEN30HELL unde e clubul Titan? ca si eu sunt din zona si nu stiu nimik... Editat Septembrie 22, 2007 de Barbarossa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 (editat) eu tot ce am e pe aici http://kinetiq.deviantart.com/ nu le uploadez aici ca sunt mari Editat Septembrie 22, 2007 de Blade Of Soul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 (editat) unde e clubul Titan? ca si eu sunt din zona si nu stiu nimik... Ia baga un ochi aici. Titanii se vad vineri seara la 7 (cred) la statia de metrou din parc (nu cea de pe coltul cu magazinul Titan, cealalta). Ora e imposibila pentru mine ca te-as fi insotit eu. Daca iti tii Transalpul in fata Bancpostului de la Campia Libertatii cu Baba Novac, suntem vecini. Editat Septembrie 22, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 da, sukhoi a dat ca intotdeauna informatii corecte ne-ar face placere sa veniti si voi, si nu e obligatoriu sa veniti la intalnirea din parc caci nici eu nu ajungeam pana de curand. ci sa ne sunati apoi si veniti in locul unde ne adunam la un suc. in general ma intalnesc cu ei in bikers sau la micile excursii. --- Mesaj completat în 23 Sep 2007 20:48 -------------numai eu am activitate pe aici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 @raven foarte frumoase pozele 2 si 4 Pun si eu 2 poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 merci preferatele mele sunt 2 si 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Salutari tuturor ......nu am mai intrat de mult pe topicul "Motociclisti in timpul liber" si am observat ca "pasionatii de foto" au ajuns pe pagina a doua ....si m-am gandit sa ma "postez" cu o veverita simpatica pentru a ajunge deasupra "motociclistilor alcolisti".....(sper sa nu supar pe nimeni dar suna foarte urat).. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 vai ce cute e!!! super frumos ai prins subiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 (editat) numai eu am activitate pe aici?! pai daca altii nu mai au aparate, asta e... PS: plus ca unii sunt in carantina si nu pot pune poze daca prindeai copilu ala din partea dreapta iesea ceva suuuuper....dar, oricum e bine de tot ce a inceput sa iti iasa din deget si privire apropo...cand mai treci pe la Ursu, ia aparatu cu trepied sa il folosesti fara blit, ca o sa prinzi portrete faine Am vazut fel si fel de situatii bune acolo, si, majoritatea sunt de-ai nostrii @equilibrium: aia e de plush? faina rau poza...asta da "portret nature" Editat Septembrie 29, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 ma bucur ca m-ai tras de maneca aseara. m-a mirat faptul ca m-ai recunoscut. o sa iau aparatul cu mine, in general il tin in geanta 80% din iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 hmmm nu cine stie ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) Cateva poze mai vechi, unele nu foarte interesante... http://baazalung.deviantart.com/ alte poze PS: Mii de scuze, nu-s in stare sa pun un thumbnail... Editat Septembrie 30, 2007 de Baazalung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) si pt ca observ ca se poarta........ http://annouchkah.deviantart.com/gallery/ Editat Septembrie 30, 2007 de shortgal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 dragute poze!!! @Baazalung: cum e facuta prima? si eu din acest weekend, o parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 (editat) Cu un Konica Minolta Dynax 5d, Obiectiv (tip vechi pt aparate analog) Sigma 50 mm macro f/2.8. Am dat cu un pulverizator peste o panza de paianjen si am tras-o-n poza. # Color/bw: Black and white # Flash used: No # Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 75mm) # Exposure time: 0.0040 s (1/250) # Aperture: f/32.0 # ISO equiv.: 80 # Whitebalance: Manual # Metering Mode: matrix # Exposure: Manual # Exposure Mode: Auto bracketing In rest, se putea si mult mai bine... Poza nu este modificata (din principiu nu fac din astea), chiar daca pare dubioasa focalizarea si efectul de blur, este efectul unghiului si al principiului distantei focale. Primele 3 poze puse sunt pe digi, restul pe film. Editat Octombrie 2, 2007 de Baazalung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 excelente fotografiile!! ma ocup si eu de asa ceva..amator..o sa postez si eu sper.. din viitoarele calatori cu motoru'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate