Ravenitza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Din pacate forumul nu mai incarca pozele... eu le pun pe www.photobucket.com si apoi dai copy paste la linkul imaginii... Oricum nu sunt eu in masura sa te invat despre zoom, lumina etc...Nu am cursuri sau ceva in domeniu..eu ti-am zis numai din ce vad, dupa ochi... Editat Aprilie 15, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Din pacate forumul nu mai incarca pozele... eu le pun pe www.photobucket.com si apoi dai copy paste la linkul imaginii... Oricum nu sunt eu in masura sa te invat despre zoom, lumina etc...Nu am cursuri sau ceva in domeniu..eu ti-am zis numai din ce vad, dupa ochi... nu-ti fa griji...n-am pretentii de arta...era o poza care mi-a placut mie...si atat --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 20:02 -------------...se vede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Functioneaza? Se pare ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicn12 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 cateva poze facute anul trecut: mai urmeaza si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 adica culorile par prea colorate, ca si cum nu ar fi naturale. in plus florile albe sunt arse...e contrastul prea puternic spre alb Corect. ti-a raspuns Raven. Nu stiu de ce nu prea imi vin notificari de pe topicul asta, imi vine o notificare la o saptamana sau mai rar. Depinde ce aparat folosesti, sau ce soft de editare. La un aparat mai cu motz, o sa ai prin meniu o setare sa vezi "Histogram" (la DSLR ai sigur, la seria G de la Canon iara parca e, la alte modele nu stiu sa-ti zic). In soft, de ex. in Photoshop, ai o setare numita "Levels" (CTRL + L). Sau in softul de editare al pozelor in format RAW, de la Canon (vine cu Zoom Browser FX), poti sa vezi histograma. La fel in Photoshop Lightroom. Banuiesc ca si pt alte softuri exista ceva echivalent. Ambele iti permit sa evaluezi calitatea pozei. Diferenta este ca, daca vezi histograma in aparat, dupa ce-ai facut poza, poti sa iei masuri, si sa mai faci o poza cu expunere corecta (poza initiala poate fi supraexpusa = arsa, zone de alb stralucitor in care nu se mai vede culoarea initiala sau subexpusa = mult intunecata). In software ai ocazia sa salvezi ce n-ai putut sa faci din aparat. De ex din Zoom Browser FX pot sa subexpun/supraexpun o poza cu pana la 2 stopuri, mergand cu 0,1 (deci ai 40 de optiuni plecand de la poza originala!). Sau in Photoshop modificand setarile din Levels. In Lightroom la fel, te poti juca cu diverse setari, este oarecum echivanent cu Zoom Browser FX, numai ca din cate imi amintesc il poti folosi si pt editat JPG-uri. cateva poze facute anul trecut:mai urmeaza si altele. Frumoasa ultima, pacat ca n-ai bagat si un blitz, sa luminezi personajul. Ar fi mers si un HDR acolo, cred ca iesea superba scena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ceva poze, sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Fara pretentii artistice, doar ca fenomen al naturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanvoiculescu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Revin acum ca merge Forumul cu pozele din Cehia.. Pt. toti cei pasionati de foto vedeti ca pe www.artdigital.ro organizez luna asta un concurs de foto cu premii. Daca sunteti interesati gasiti mai multe detalii pe pagina. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) un unghi interesant Editat Aprilie 22, 2008 de urzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Bogdanvoiculescu mi-ai facut un dor de cehia... frumoase poze. Urzica: in sfarsit initiatoarea topicului ne mai incanta cu o fotografie superba de altfel 1-2 poze...tre sa recunosc ca nu m-am mai ocupat cu asta de ceva timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Love story: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Emi si Robert? frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Emi si Robert? frumoase poze Da, ei sunt, niste frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Era mai mult retoric, ii cunosc destul de bine Frumos subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Era mai mult retoric, ii cunosc destul de bine Frumos subiect Multumesc pentru aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 "Depinde ce aparat folosesti, sau ce soft de editare. La un aparat mai cu motz, o sa ai prin meniu o setare sa vezi "Histogram" (la DSLR ai sigur, la seria G de la Canon iara parca e, la alte modele nu stiu sa-ti zic). In soft, de ex. in Photoshop, ai o setare numita "Levels" (CTRL + L). Sau in softul de editare al pozelor in format RAW, de la Canon (vine cu Zoom Browser FX), poti sa vezi histograma. La fel in Photoshop Lightroom. Banuiesc ca si pt alte softuri exista ceva echivalent. Ambele iti permit sa evaluezi calitatea pozei. Diferenta este ca, daca vezi histograma in aparat, dupa ce-ai facut poza, poti sa iei masuri, si sa mai faci o poza cu expunere corecta (poza initiala poate fi supraexpusa = arsa, zone de alb stralucitor in care nu se mai vede culoarea initiala sau subexpusa = mult intunecata)." mersi de sfaturi...am vazut si io histograma aia,dar se vede ca nu m-am folosit de ea...mai invat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Fara pretentii artistice, doar ca fenomen al naturii. foarte frumos valul de nori:) mai pun 2 poze facute noaptea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ce de fotografii frumoase in ultimele zile.. Pun si eu una, cu dedicatie pentru fetele de pe acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ce de fotografii frumoase in ultimele zile.. Pun si eu una, cu dedicatie pentru fetele de pe acest topic. Multumim, cavalerule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlah Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Salutare! Foto foarte frumoase am gasit pe aici ! Ceva poze de prin muntii nostri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 mai vin si eu cu 2 "publicitati" sa le zicem... si inca 2 flori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Hristos a inviat! Va doresc sanatate si cumpatare. Maine plec in Thassos, daca vine vre-un pasionat de foto de aici mi-ar face mare placere sa mergem la vanatoare de imagini impreuna. SMS la 0722 551 901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Cateva si de la mine. Din weekend-ul asta. Editat Aprilie 29, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Cateva si de la mine. Din weekend-ul asta. Meserie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Prin natura... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate