Philip_HD Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Aici fotografii de la etapa de motocros de la Reghin./index.php?...t&id=337565 Cea care se vede e faina, numai ca e doar una.... Unde sunt restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Cea care se vede e faina, numai ca e doar una.... Unde sunt restul? Am pus linkul gresit.Scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Cea care se vede e faina, numai ca e doar una.... Unde sunt restul? Mda, acum e ok ... SUPER FRUMOASE! Editat Iunie 17, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 "Long way home" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roshk Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Thriller... ...ca tot am vazut ca va plac vechiturile Reusite HDR`urile, tonurile sunt renderizate intr-un mod placut, dar vezi ca ai cel putin un firicel de praf pe obiectiv (sper ca nu pe senzor). Folosesti cumva ultima versiune de PhotomatixPro (2.5.4) ? Mie, personal, mi se pare putin mai greoaie decat cele precedente. Oricum, asfalt uscat si obiectiv curat in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) in uichend... pe undeva pe ruta buc-constanta-tulcea-buc Editat Iunie 18, 2008 de felixcrainicu2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Reusite HDR`urile, tonurile sunt renderizate intr-un mod placut, dar vezi ca ai cel putin un firicel de praf pe obiectiv (sper ca nu pe senzor). Folosesti cumva ultima versiune de PhotomatixPro (2.5.4) ? Mie, personal, mi se pare putin mai greoaie decat cele precedente. Oricum, asfalt uscat si obiectiv curat in continuare! Am multe fire de praf pe oglinda, poate chiar si pe obiectiv, dar nu sunt atat de perfectionist. Astea ultimele nu sunt facute cu Photomatix, am uitat. Le-am facut cu Dynamic Photo HDR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) in uichend... pe undeva pe ruta buc-constanta-tulcea-buc La Vadu, iti zic sigur Hellryder, ala-i praf pe senzor. O pompita sau un sensor swab si ai scapat Iti spune unul care are rasad de flori, dar ii e lene. Editat Iunie 18, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 schimb cursuri de motoretism contra cursuri de fotografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Asta s-ar putea rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) schimb cursuri de motoretism contra cursuri de fotografie numai sa fie postate aici cursurile de fotografie, ca sa invat si eu cate ceva Editat Iunie 18, 2008 de LycanC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 La Vadu, iti zic sigur Hellryder, ala-i praf pe senzor. O pompita sau un sensor swab si ai scapat Iti spune unul care are rasad de flori, dar ii e lene. Fratilor, nu e pe senzor. Il stiu unde e, e pe oglinda. Da, da, cu pompita se rezolva, dar merita deranjul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Viața la țara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 La Vadu, iti zic sigur yep. la vadu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Fratilor, nu e pe senzor. Il stiu unde e, e pe oglinda. Da, da, cu pompita se rezolva, dar merita deranjul? Crede-ma ca-i pe senzor. Daca ai praf pe oglinda, nici macar nu-l vezi prin vizor. Daca e pe ecranul de focalizare, il vezi clar, dar tot nu-ti apare-n poze pentru ca nu acolo e captorul. On the other hand, fa o poza defocalizata unui perete uniform la f5.6 si f22 si te vei convinge singur unei praful. Iar daca e in obiectiv/pe primul/ultimul element, doar in cazul in care poti sa desenezi pe el ca pe o masina, vei observa doar doua lucruri: o mica scadere a contrastului si/sau mai mult flare cand tragi cu o lumina puternica directionala in fata. Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Aici gasiti o multime de lectii. http://www.badorgood.com/ http://www.foto-magazin.ro/ http://www.efoto.ro/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Crede-ma ca-i pe senzor. Daca ai praf pe oglinda, nici macar nu-l vezi prin vizor. Daca e pe ecranul de focalizare, il vezi clar, dar tot nu-ti apare-n poze pentru ca nu acolo e captorul. On the other hand, fa o poza defocalizata unui perete uniform la f5.6 si f22 si te vei convinge singur unei praful. Iar daca e in obiectiv/pe primul/ultimul element, doar in cazul in care poti sa desenezi pe el ca pe o masina, vei observa doar doua lucruri: o mica scadere a contrastului si/sau mai mult flare cand tragi cu o lumina puternica directionala in fata. Atat. OK, asa e. Am facut testul si apareau 3 firicele de praf in poze. Dat cu pompita si nu mai sunt. Pe oglinda insa mai am destul, se vede prin vizor dar nu apare in poze. Merci pentru sfat, nu stiam poanta cu poza defocalizata la f5,6-f22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 pun si eu doua poze dragi mie facute de un motociclist pasionat de fotografie. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 dark_angel, poza a doua e superba! 2 poze de ieri de la plimbare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 dark_angel, poza a doua e superba! 2 poze de ieri de la plimbare: mersi fain de cate ori o sa am ocazia o sa mai pun poze numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 cateva. 1, 3: nice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Praf pe senzor. Dar imi place cum a iesit. Restul le-am pus AICI, imi e lene sa le incarc de doua ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Cea cu Cheviul e superba. Unde sunt facute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Sugestiva. Aparatura : Sony-Ericsson w810i 2 mp pe care il ador. Urmatorul tot Sony Ericsson dar K850i, 5 mp. P.S. n`am avut noroc cu vreun aparat foto din cate am avut asa ca o sa merg pe telefon , avantaj : il am totdeauna la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate