coshovasha Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Am pus la realitatea.net / martor ocular Dar au cam taiat din vorbe. De fapt vad ca nu e decat titlul,dar tot e bine ca sunt poze si daca faci comentariu iti da si linkul de me motociclism.ro. Merci mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
călărețul Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Mi-a plăcut deosebit de mult stilul de-a relata cele trăite într-o asemenea călătorie. Felicitări!! Am fost Âşi eu la Budva-Monte Negro de unde am să vă povestesc o întâmplare care n-o s-o uit niciodată. Am închiriat o mobră de acolo să pot hoinării o zii întreagă (ieftin: 12E) prin împrejurimi. Umblând hoinar prin munții lor am trecut pe lângă o casă după care la vreo 200m s-a terminat drumul. Copil cuminte am întors cu ideea s-o iau pe altă parte. Când am ajuns în dreptul casei am văzut un bătrân stând pe lespedea din fața porții cu o puÂşcă cât toate zilele între mâini. Nu pot descrie fiorii de pe Âşirea spinării. Am trecut pe lângă el fără a avea curajul să privesc în lateral. Am răsuflat uÂşurat abia după prima intersecție unde am virat cât am putut de repede. O experiență unică în viață în care am aflat concentrat istoria acelor oameni! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Traseul cel mai scurt nu e sigur.Faza e ca nicaieri nu e "sigur" Unde nu sunt razboaie,sunt hoti...unde nu sunt hoti sunt drumuri nashpa,unde nu sunt drumuri nashpa,sunt TIR-uri (si e pericol de accidente)...unde nu sunt toate astea,iti cade drobul de sare de pe soba in cap...(stii povestea aia...) Cosho, vezi ca cine nu te cunoaste, crede ca aici ai vorbit serios, nu sesizeaza ironia. Când am ajuns în dreptul casei am văzut un bătrân stând pe lespedea din fața porții cu o puÂşcă cât toate zilele între mâini. Nu pot descrie fiorii de pe Âşirea spinării. Am trecut pe lângă el fără a avea curajul să privesc în lateral Ai avut mare noroc. de obicei mai intai trag si pe urma te intreaba ce faci acolo. cred ca moshului i se blocase arma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 de vis... foarte frumoasa calatoria si imaginile. la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Cosho, vezi ca cine nu te cunoaste, crede ca aici ai vorbit serios, nu sesizeaza ironia. Ai avut mare noroc. de obicei mai intai trag si pe urma te intreaba ce faci acolo. cred ca moshului i se blocase arma. Hehe, am luat si eu tapa cu Bikers cafe in dubrovnik, ma asteptam la ceva mai mult decat 4 mese si 3 copii cu scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coshovasha Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 de vis... foarte frumoasa calatoria si imaginile.la mai multe La anul ne gandim la un traseu prin Ucraina dar nu e sigur. Oricum o sa va anuntz pe toti (cei care mi-ati scris ca va intereseaza) cu cateva luni inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cocoshel Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Uraaaa! Poate merg si eu la anul cu voi.In Septembrie incep scoala pentru cat.A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 In Septembrie incep scoala pentru cat.A si in dec examenu! s-a programat la politie cineva ieri, si da examenu pe 1 oct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coshovasha Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Uraaaa! Poate merg si eu la anul cu voi.In Septembrie incep scoala pentru cat.A Potcoava ca potcova, dar cal ti-ai luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 si noi tocmai ne-am intors de pe drumuri... cuvintele nu le pot ordona in asa fel incat sa exprim sentimentele. am plecat 4 motoare si ne-am intors unu cate unu, ca deh, fiecare avea concediu diferit absolut superb. multe de povestit. doar cateva poze. nu stiu ce sa aleg. multam de recomandari baietilor din drobeta. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ...la naiba...nu mai micsorati pozele chiar asa,sa se bucure si ochiul nostru... PS...unde era drumul ala lipsa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coshovasha Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Intre timp am mai fost la Dorna dar drumurile sunt execrabile. Nici macar prin Vatra Dornei nu au asfaltat.E jenant la cat e de frumoasa zona....dar,colac peste pupaza...Frumoasa vara a mai fost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Foarte tare calatoria..o cunosc pentru ca am strabatut-o si eu dar din pacate experinta nu a fost pe 2 roti. Drumurile lor sunt foarte bune..iar cei ce la impart cu tine au o educatie cu mult peste ce gasesti in tara noastra si nu vei intampina surprizele pe care le intalnesti "pe la noi". Sfatul meu pentru cei ce vor sa viziteze aceasta tara ar fi sa dea o tura si pe la lacurile artificiale de la Plitvicka Jezera,merita vazuta acea zona tariful este de 35E dar pe noi nu ne-a controlat nimeni.Acel loc este de-a dreptul divin ,mai ales ca este "patronat"de catre UNICEF. Drum Bun si astfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Foarte tare calatoria..o cunosc pentru ca am strabatut-o si eu dar din pacate experinta nu a fost pe 2 roti.Drumurile lor sunt foarte bune..iar cei ce la impart cu tine au o educatie cu mult peste ce gasesti in tara noastra si nu vei intampina surprizele pe care le intalnesti "pe la noi". Sfatul meu pentru cei ce vor sa viziteze aceasta tara ar fi sa dea o tura si pe la lacurile artificiale de la Plitvicka Jezera,merita vazuta acea zona tariful este de 35E dar pe noi nu ne-a controlat nimeni.Acel loc este de-a dreptul divin ,mai ales ca este "patronat"de catre UNICEF. Drum Bun si astfalt uscat ! lacurile sunt naturale, nu artificiale. tariful de intrare este mult mai mic. recomand drumul split - plitvice facut fara autostrada. daca intrati pe autostrada stati cuminti pe la 140, a trecut un smecher pe langa mine, un x5, cu 200+ (era sa sufle skoda de pee strada desi aveam 130 ) dar in 10 km avea in fata un seria 3 cu geamuri fumurii si pe luneta lui scria "politia" cu leduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 tariful de intrare este mult mai mic. recomand drumul split - plitvice facut fara autostrada. mai exact 110 kuna = 55RON daca nu te grabesti; drum foarte frumos, dar se merge foarte legal, ca sa spun asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 confirm...tocmai m-am intors si eu dintr-o tura ce a cuprins si cam toata coasta croata...am inoptat 2 nopti la plitvice...astfel,am avut o zi intreaga pt a strabate absolut toate traseele...11 ore...merita fiecare calorie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 si noi tocmai ne-am intors de pe drumuri...cuvintele nu le pot ordona in asa fel incat sa exprim sentimentele. am plecat 4 motoare si ne-am intors unu cate unu, ca deh, fiecare avea concediu diferit absolut superb. multe de povestit. doar cateva poze. nu stiu ce sa aleg. multam de recomandari baietilor din drobeta. 10x Din acceasi excursie Uite am facut topic aici tot pe zile, ca sunt asa de multe poze frumoase. http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...c=2782&st=0 Pun aici link, le-am promis baietilor din DTS O vacanta de vis, partizan & co - iete unde ne-ati trimis si nu ne-a placut deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Am ris bine.., cu asa povestitor.., chiar si un biet Transfagarasan,ar parea curata aventura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cocoshel Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Am ris bine.., cu asa povestitor.., chiar si un biet Transfagarasan,ar parea curata aventura!!! Ce vorbesti frate,belea,belea...daca s-ar face un concurs pe teme asta,la 2008 eu topicul asta l-as vota ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Bravo coshovasha, fruoasa calatorie si frumoasa poveste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Foarte frumoase imaginile. Si la mai mare. Felicitari Editat Martie 20, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FunKy Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Superba povestirea,superbe si imaginile.FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 magnific ... totul , ai reusit sa ma faci sa regret faptul ca am optat pt un speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coshovasha Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 Sunt doritori pentru Croatia in restul de vara care a mai ramas ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 da, noi vom merge intre 20 aug si 7 sep Putem vorbi daca se mai hotaraste cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate