vasquez Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 salutare stie cineva mai multe despre anvelopele Hidenau trebuie sa-mi schimb anvelopele pe GS500-ele meu pe unde am intrebat mi-au spus ca imi pot aduce marca asta despre care eu nici nu am auzit tot ce stiu este ca sunt germane dar calitativ .... la pret sunt cam la jumate fata de Bridgeston (asta am pe motoreta) multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Noroc A fost o discutie despre aceasta marca pe un forum vecin, anume -> http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=2471 Acum... zic sa dai un ban si sa stii ca stai linistit. Mai ales la capitolul "incaltari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 frate, is cele mai faine gume din lume! za' best! iti spun asta din proprie experienta cu un dr 250 s si un ttr 600 P.S: sunt lesinat dupa power slide-uri pe udatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 salutarestie cineva mai multe despre anvelopele Hidenau trebuie sa-mi schimb anvelopele pe GS500-ele meu pe unde am intrebat mi-au spus ca imi pot aduce marca asta despre care eu nici nu am auzit tot ce stiu este ca sunt germane dar calitativ .... la pret sunt cam la jumate fata de Bridgeston (asta am pe motoreta) multzam decat ceva SH "de firma", mai bine ceva nou .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Eu am pe fata si se comporta foarte bine pana acum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 am noi fata /spate ..sunt f bune .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasquez Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 tot nu m-au convins problema nu era de bani ci de faptul ca lumea vroia sa mi le vanda pe astea am sa optez totusi pt. Pirelli Sport Demon imi inspira mai multa incredere cei care au pareri bune despre heidenau se dau cu enduro sau mixt eu cu gs-ul ma dau doar pe asfalt avand in vedere experienta mica pe care o am, nu as vrea sa testez pe pielea mea Heidenau prefer sa dau ceva mai multi bani (cam 670 fata de aproximativ 400 cu heidenau) si sa ma simt mai in siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 tot nu m-au convinsproblema nu era de bani ci de faptul ca lumea vroia sa mi le vanda pe astea am sa optez totusi pt. Pirelli Sport Demon imi inspira mai multa incredere cei care au pareri bune despre heidenau se dau cu enduro sau mixt eu cu gs-ul ma dau doar pe asfalt avand in vedere experienta mica pe care o am, nu as vrea sa testez pe pielea mea Heidenau prefer sa dau ceva mai multi bani (cam 670 fata de aproximativ 400 cu heidenau) si sa ma simt mai in siguranta ok, plateste cuvantul care marcheaza firma..........esti tru! de anvelope dayton a auzit cineva? am gasit pt auto, pe 13 inch in carrefour, ieftine ca braga, de iarna, chiar bestiale, bat oricand goodyear sau pirelli. fiti baieti destepti, platiti firma, nu calitatea bravo, ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ok, plateste cuvantul care marcheaza firma..........esti tru! de anvelope dayton a auzit cineva? am gasit pt auto, pe 13 inch in carrefour, ieftine ca braga, de iarna, chiar bestiale, bat oricand goodyear sau pirelli. fiti baieti destepti, platiti firma, nu calitatea bravo, ma! cu respect coane awo.......asta in primu rand......si din cate am inteles sunt mai de soi decat Mitas urile ......ca de dalea scumpe "nu e bani"..........si nici nu cred ca merita atata doar ptr firma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Daca tu te simti mai in siguranta (desigur, e vorba de un efect psihologic) Eu pe GPZ imi pusesem Maxxis, foarte bune, n-am avut nici o problema cu ele.Am atins si 195 km/h. Dar daca tu vrei neaparat sa dai mai multi bani, e placerea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Daca tu te simti mai in siguranta (desigur, e vorba de un efect psihologic) Eu pe GPZ imi pusesem Maxxis, foarte bune, n-am avut nici o problema cu ele.Am atins si 195 km/h. Dar daca tu vrei neaparat sa dai mai multi bani, e placerea ta. Si cand te gandesti ca maxxis aveam eu pe bicicleta candva ... Ca tot veni vorba de cauciucuri, eu nu cumpar nimic, iau totul gratis , chiar si asa ... firma nu conteaza ci mai degraba vechimea cauciucului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Habar nu am cum sta Heidenau la capitolu gume de strada. Au insa unele profile de off-road destul de bunicele. Mai mult de atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Am avut eu Heidenau cand am avut Piaggio Sfera. Modelul ala de cauciucuri a fost reusit. Pt. vitezane nu cunosc... Editat Februarie 17, 2009 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tubles99 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 pt touring-enduro firma are cauciucuri ff ok (avut si testat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 pt touring-enduro firma are cauciucuri ff ok (avut si testat) Subscriu si eu. Ce ma enerveaza sant cei ce se inchina la cate o un brand cunoscut si nu concep ca pot exista si lucruri bune la preturi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Subscriu si eu. Ce ma enerveaza sant cei ce se inchina la cate o un brand cunoscut si nu concep ca pot exista si lucruri bune la preturi decente. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UrDaRaDU Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 eu am Heidenau pe O Honda v65 sabre motor de 1.100 centimetri cubi 94 de N/M si 88 de kw putere pe fata o am de 2 sezoane si e aproape ca nou ... e exceptional Heidenau o sa il incerc si pe spate... ca imi uzeaza foarte rapid spatele motocicleta ) =)) decat pirelli... sau Dunlop... mai bine asta sau chiar Metzeller... treaba ta... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate