GIV 32 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 vaaaaaiii, abia a inceput iarna!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Ce, doar nu-i prea mare R1100-le ca sa mergi cu el pe zapada, nu? Hai cu cauciucurile de iarna si cu manusile de schi! Mesaj completat http://video.google.com/videoplay?docid=1727027774947676256# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Been there, done that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Been there, done that ...si imi tii mie morala ca nu-i bine sa merg iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Lasa ca cresti mai mare si capeti experienta si vezi cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Lasa ca cresti mai mare si capeti experienta si vezi cum e Ma, daca stau bine sa ma gandesc... anu trecut o dat jeepu peste mine ca am mers iarna. Si din asigurari and stuff am luat ceva BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCN Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Ma, daca stau bine sa ma gandesc... anu trecut o dat jeepu peste mine ca am mers iarna. Si din asigurari and stuff am luat ceva BMW ! Pe logica asta eu zic ca nu vrei o motoreta si mai buna ! Altminteri am fost la endureala in we, amuzament copios! Totul inghetat bocna, abia daca am facut rost de un pic de namol de pus pe haine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Ce, doar nu-i prea mare R1100-le ca sa mergi cu el pe zapada, nu? Hai cu cauciucurile de iarna si cu manusile de schi!Mesaj completat http://video.google.com/videoplay?docid=1727027774947676256# ...eu ma refeream strict la gilceava ce a inceput pe topicul asta!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) . Mesaj completat Winter fun Editat Decembrie 14, 2010 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 ce frumooooos!...si eu vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Se simt vibratii in curbe de viteza mica la roata spate cu cauciucul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Se simt vibratii in curbe de viteza mica la roata spate cu cauciucul ala? Nu, de unde ai scos-o? Din contra, as spune ca din experienta pe care o am cu serpentinele de pe la noi ... sunt mai mult decat ok - se lasa destul de bine pe curbe! Sunt cauciucurile cu care am cumparat motocicleta si ... erau destul de echilibrate - n-am simtit niciodata simptomul pe care-l pomenesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Cand cauciucurile se aplatizeaza din cauza profilului la curbe de viteza mica se simt vibratii. E un fapt dovedit si testat de mine cu Anakee si Tourance. Advrider e plin de intrebari de genul asta. Uitandu-ma la profilul asta sunt aproape sigur ca ai avea aceleasi vibratii. D-aia am postat la 1150GS/GSA pentru ca din asta am avut. Nu stiu cum e la 1200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Cand cauciucurile se aplatizeaza din cauza profilului la curbe de viteza mica se simt vibratii. E un fapt dovedit si testat de mine cu Anakee si Tourance. Advrider e plin de intrebari de genul asta. Uitandu-ma la profilul asta sunt aproape sigur ca ai avea aceleasi vibratii. D-aia am postat la 1150GS/GSA pentru ca din asta am avut. Nu stiu cum e la 1200. Aha, acum am inteles. Pai fara sa fiu subiectiv - repet, pana le-am dat jos - nu am simtit deloc cele descrise de tine. Ba chiar am fost foarte incantat de comportamentul lor pe traseul Cheia - Brasov - facut nu doar o data. Si apropos - nu-mi dau seama cat de bine se poate vedea in pozele de mai sus - da' pana la aplatizare ... mai sunt multi km de facut! Eu le-am schimbat pentru ca ... nu erau chiar cele mai bune pentru nisip - desi nici acolo nu s-au facut de ras! Editat Decembrie 22, 2010 de tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Se vede clar ca mai au pana la aplatizare. 10.000 km zici? Eu la 8.000 eram cu ele patrate deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 (editat) Not the best photoshop job, but kudos for posting them! ...shit aici nu-i advrider! Da mah, is tari Editat Decembrie 23, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 (editat) de pe site-ul NASA. e doar micsorata in photoshop Editat Decembrie 23, 2010 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 de pe site-ul NASA. e doar micsorata in photoshop Asta dovedeste doar ca NASA a ajuns pe luna abia in anul 2000. Pozele si filmarile au fost facute atunci, iar in 2168 au fost trimise inapoi in timp in anul 1968. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 in 1969 1150-ul era prototip NASA. Pentru ca nu fusese inca testat in conditii apropiate celor de pe Pamant, l-au scos pe piata d-abia in 2000, dupa testarile de pe Marte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 l-au scos pe piata d-abia in 2000, dupa testarile de pe Marte. Gresit. Testarile au avut loc pe Luna. Se doreste acreditarea ideii ca NASA a fost pe Marte. Dezinformare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 in 1969 1150-ul era prototip NASA. Pentru ca nu fusese inca testat in conditii apropiate celor de pe Pamant, l-au scos pe piata d-abia in 2000, dupa testarile de pe Marte. Putini stiu ca Viking 1 nu a mai functionat dupa aterizarea pe marte pentru ca s-a infipt cricu de la un R1250GS in solul martian si a cazut peste proba, strivind-o! Mesaj completat Gresit. Testarile au avut loc pe Luna. Se doreste acreditarea ideii ca NASA a fost pe Marte. Dezinformare! ...si mai putini stiu ca Viking 1 aterizase pe Phobos, nu pentru Marte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 R1250GS Fara poze, no joy! Show us the pics! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Fara poze, no joy! Show us the pics! DA MA 1250 CA ATASASE UN SCUTER PE POST DE BRICHETA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 :) na,asa ma!...asa va vreau!...gata cu gilceava, ca nu va sta bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate