MCN Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCN Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! ) Mesaj completat scuze ptr repetare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 MCN, BAFTA LA VANZARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 MCN, BAFTA LA VANZARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 E vreun ecou pe aici sau vad eu dublu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCN Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 E vreun ecou pe aici sau vad eu dublu? Nu, merge prost site-ul iar eu am dat 7000 de click uri ca sa se incarce...sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Noroc cu scutu de la TT ca altfel... Editat Aprilie 15, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) ...inca un fraier care ia de buna publicitatea BMW. Sper ca omu macar e ok. Bine ca avea aparatori de namol dar nu avea crashbaruri... i-ar fi salvat probabil cilindru' Totusi... cate kg tre sa ai si la ce soc se poate face in asa hal praf? Editat Aprilie 15, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Omu avuse accident cu ea, nu a rupt-o la offroading Si cilindru dreapta era futut, si mesterii care i-au adunat-o, nu i-au pus bine distributia si se intreba de ce nu is orizontalele sagetile cand era la PMS pe compresie, vrand sa isi regleze supapele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCN Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 VANDUT GS, poza cu fatza zambitoare mare A NOULUI POSESOR pe forumul celalalt, ca asta IAR, DIN NOU, MEREU, NU MERGE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 ghidonu arata criminal. nu-mi place deloc stilul coditei in schimb. paint job-ul e foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Oribilitate, insa la mare fel ghidou si toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 De vanzare BMW R 1150 GS, 95.000 km, din 2000. Motocicleta functioneza perfect, fara nici un fel de probleme. pret 3500 euro. 0742436897 0735293157 inca e valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 inca e valabil 450 km intre doua plinuri. Chiar ca iubesc motoru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Salut , Am o pereche de anvelope nefolosite 110/19 150/17 Metzeler KAROO (T) ,au etichetele pe ele 550lei. 0766580229. Nu pot incarca pozele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Salut , Am o pereche de anvelope nefolosite 110/19 150/17 Metzeler KAROO (T) ,au etichetele pe ele 550lei. 0766580229. Nu pot incarca pozele . le vreau eu!...ce am de fabricatie sunt?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Asa am si eu un Michelin Anakee din 2003, nou nout. Nu ma tine sa-l pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Cand mi-am luat gumele noi, printre informatii, am citit ca daca e mai vechi de 6 ani nu e safe sa il pui, chiar daca e nou cauciucul. Asta recomandat de producatorii ce vand gume. Repet, la masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Baieti, iertati-mi ignoranta Am rasfoit acest topic si alte saituri, dar nu reusesc sa imi dau seama ce diferente sunt intre R 1150 GS "normal" si R 1150 GS Adventure In afara de sa, (dubla la GS si simpla la Adventure) eu nu vad diferentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) Baieti, iertati-mi ignoranta Am rasfoit acest topic si alte saituri, dar nu reusesc sa imi dau seama ce diferente sunt intre R 1150 GS "normal" si R 1150 GS Adventure In afara de sa, (dubla la GS si simpla la Adventure) eu nu vad diferentele Pai ar fi asa: - Rezervor mai mare (30L) - Suspensii mai jmechere si cu o cursa mai lunga - shaua dintr-o bucata si mai inalta - crashbar si scut aluminiu - parbriz mai mare - mai multe optiuni de accesorii, sau unele accesorii deja stock la adventure - cutiile nu stiu daca erau sau nu stock Editat Mai 6, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Pai ar fi asa: - Rezervor mai mare (30L) - Suspensii mai jmechere si cu o cursa mai lunga - shaua dintr-o bucata si mai inalta - crashbar si scut aluminiu - parbriz mai mare - mai multe optiuni de accesorii, sau unele accesorii deja stock la adventure - cutiile nu stiu daca erau sau nu stock cred ca si cutia are niste diferente la rapoarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Corect, viteza a 6a la adventure are raport normal, nu extra lung (cum e la non-adventure), iar una din accesoriile posibile doar pt adventure e viteza 1 foarte scurta (pt offroad tehnic, de ex). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Corect, viteza a 6a la adventure are raport normal, nu extra lung (cum e la non-adventure), iar una din accesoriile posibile doar pt adventure e viteza 1 foarte scurta (pt offroad tehnic, de ex). si mai este o diferenta!...pretul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 aham...in sfarsit m-am luminat si eu cu privire la diferente! dar imi spune-ti va rog si ce model de boxer e acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate