Sari la conținut

Carter Vs Lantz

knox
 Share

Postări Recomandate

nu-i zice carter? :D ce-i ala carter? hai ca stiti la ce ma refeream http://dexonline.ro/search.php?cuv=carter

daca-s fiabile de ce marii producatori nu pun transmisie din asta si au ramas tot la cea cu lantz? ma refer la suzuki, yamha, kawa...

Transmisia cu cardan e mai fiabila, asa cum s-a mai zis, ungere mai buna, mai putina intretinere, nu depinde asa de mult de lenea utilizatorului de a-l curata.

Suzuki: Intruder 1400, GS 850 si altele.

Kawasaki: Seria de GTR-uri si nu mai stiu de altele.

Yamaha: FJR 1300, ceva XJ-uri, si altele.

Honda: Ceva Shadow-uri, cred ca si Goldwing, cu siguranta mai multe.

Simson, Ural si alte comuniste sint pe cardan.

BMW au inceput sa mai faca si pe lant :drums:

Triumph si Guzii si altii fac moto cu transmisie cardanica.

Dezavantajul major al cardanului este efectul de cardan. Efectul de cardan, dupa cite stiu eu, consta in principiu in interactiunea dintre transmisie si suspensie, respectiv, miscarea de rotatie a cardanului va genera miscare a rotii in plan vertical, si invers.Acest dezavantaj ( si probabil costul si masa), face ca acest sistem nu fie folosit pe larg la motoare de viteza si de teren.

BMW a bagat munca si bani in dezvoltarea acestui tip de transmisie, si rezultatul cercetarii lor sint cel putin 2 modele (din cite stiu eu), respectiv Monolever si Paralever. Nu stiu foarte mult despre ele, dar daca vei cauta pe net, sigur gasesti o groaza de informatii. (Poate raspunde un bmw-ist inrait, ei sint toba de de informatii din astea, si nu numai).

:kiss:

sa nu uitam deasemeni incercarea savantilor sovietici de la Jiguli motors inc de a folosi un motor de tupolev amplasat pe un cadru de nipra si folosirea transmisiei secventiala pe Ciocanele, incercare nereusita de altfel deoarece din cauza trepidatiilor de la ciocanele, cadrul a cedat ducand la moartea cunoscutului pilot, Boris Bitterstein

R.I.P. Boris, ai fost un mare om.. :D :)

Transmisia secventiala cu ciocanele a fost super.Esti tare.. Rid de o ora si nu ma pot abtine :lol: :drums: :drums:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 130
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Transmisia secventiala cu ciocanele a fost super.Esti tare.. Rid de o ora si nu ma pot abtine :kiss: :D :)

asa este, dar, vezi tu, ciocanelele se prajesc in soreanca, si papa transmisie..... :D

Link spre comentariu

asa este, dar, vezi tu, ciocanelele se prajesc in soreanca, si papa transmisie..... :drums:

:kiss: :D :)

Si unde mai pui ca trebuie sa le cureti, ca pe lant, daca nu mai bine :D Si in plus masa suspendata e mare, ceea ce muta centrul de greutate, ca sa nu mai vorbim ca se schimba coeficientul aerodinamic, de unde si necesitatea unui carenaj corespunzator :lol: Si face bani si producatorul de piese de schimb, mai ales ca au interval de service destul de mic :drums:

Link spre comentariu

da, ma, stiu ca ai recunoscut, dar, daca esti prost, ramai asa, nu da alte impresii, oricum se stie ca esti prost, mai mult, prost rau, nu e nevoie sa demonstrezi nimic, te acceptam asa, iti promit io ca te voi accepta ca cel mai prost posibil, ok?

hai, come join us!

hai, ba, ca avem si noi nevoie de papagali ca tine sa ne cumpere bere......stii tu, e destul de greu sa te scoli si sa te duci dupa bere, un oligofren ca tine poate face asta asa, din instinct, fara sa gandeasca ceva si, cel mai important, fara sa i se dea ceva in schimb.

esti unealta perfecta de sclav care nu cere nimic.

doar un gunoi uman care sa ma serveasca si pe care sa ma pis ori de cate ori vreau. mai mult, nu ma costi nimic. pisatul e cald iarna, iti tine de frig, asta e plata ta pe care ti-o doresti. :)

caz tipic de smardoi, bine ca n-ai terminat automatica ca sef de promotie. probabil era peste capacitatea ta. asa-i?

daca nici acum nu te-ai prins de ce te exciti asa tare cand iti bagi un deget in kur sau cand vezi un cuvant ca nu-si are locu intr-un context atunci incearca cu doua degete :D

`ra-ti ai drek de gaozzari :kiss:

Link spre comentariu

caz tipic de smardoi, bine ca n-ai terminat automatica ca sef de promotie. probabil era peste capacitatea ta. asa-i?

daca nici acum nu te-ai prins de ce te exciti asa tare cand iti bagi un deget in kur sau cand vezi un cuvant ca nu-si are locu intr-un context atunci incearca cu doua degete :)

`ra-ti ai drek de gaozzari :D

tinere, romania are nevoie de oligofreni, asa ca vei fi de mare ajutor tarii! :D

"deci fii supus, fata de cel mai sus pus, nu uita ca tara te vrea prost!"(sarmalele reci)

Link spre comentariu

tinere, romania are nevoie de oligofreni, asa ca vei fi de mare ajutor tarii! :)

"deci fii supus, fata de cel mai sus pus, nu uita ca tara te vrea prost!"(sarmalele reci)

stai linistit ca replica ta e valabila si pt tine :D

Link spre comentariu

stai linistit ca replica ta e valabila si pt tine :kiss:

nu am zis ca nu ar fi valabila, insa, tie ti-am adresat-o. :)

a fost cu directie, cu dedicatie, cu ce vrei tu.

ontopic: pana la urma ce ai vrut sa spui cu carterul ala???????? :D

dar fii sincer, spune exact la ce anume te-ai gandit tu la inceput.

Link spre comentariu

stai linistit ca replica ta e valabila si pt tine :kiss:

si de ce ti se pare tie asta? el cel putin stie diferenta intre cardan si carter! ai deschis gura si ai scos porumbelul, acu ramii cu ea asa sa ti-o umple bajetii!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

• Admin

Nu pot sa inteleg rolul tiganelii asteia de pe forum,nu dovediti cu nimic ca aveti scoala pe care o aveti..sau pe care pretindeti ca o aveti!

Este o vorba..degeaba ai bani daca-ti pute gura..la ce folosesc anii aia de facultate la voi daca nu aveti si bun simt?

Este chiar asa greu sa va abtineti de la discutii infantile?

Luigi Vicol

Link spre comentariu

Nu pot sa inteleg rolul tiganelii asteia de pe forum,nu dovediti cu nimic ca aveti scoala pe care o aveti..sau pe care pretindeti ca o aveti!

Este o vorba..degeaba ai bani daca-ti pute gura..la ce folosesc anii aia de facultate la voi daca nu aveti si bun simt?

Luigi Vicol

"Who are you to criticize

To judge and burn the tribes

The world will be extinct

And your flesh will rot with mine"

un pic de Sepultura sa mai inveselim atmosfera :D

Link spre comentariu

"..cand ma uit in jurul meu incep sa ma simt bine"

L.U.V a zis bine domnul @bogdanawo.Da-i foc la diploma aia...

Citindu-ti posturile in ultimile luni ( da!, esti vedeta si eu sunt un fan de-al tau) nu ma astept sa imi dai altfel de replica decat una plina de balegar la adresa mea, dar totusi... pastreaza-ti energia.Nu ma mai poti surprinde.

Editat de Burlacu'
Link spre comentariu

Luigi Vicol

1. pt ca nici o insulta nu vine gratis

2. pt ca ma pot pune la mintea oricarui smardoi (and have fun at the same time) :D

hai sa mai radem un pic de el.

"Who are you to criticize.. bla bla sepultura bullshit

P.S. Satanistu' nu e scris la misto.....

The blood, the wine, the roses.....

Daca doriti sa ma-njurati.....

Revelation compromise, kill the world another time,

In the name of god you die, death to Jesus, crucified.....

This Activeness is One With the Triumvirate of Most High.

The Triumvirate of

Chthhulhu

I Am The Living Active God

Habsu

My True-Will Can Not Be Denied

Amah-Ushumgal-Anna

I Create Myself As Well As My World

Amen

P.S. Satanistu' nu e scris la misto....

ca fapt divers stiati ca: satana imi suge pwula in fiecare zi iar niste sclavi (ca nu dau nume ca se stiu ei) pupa in poponeata astfel de personaje?

se autointituleaza satanistu'. auzi la el.. bine ca n-ai zis iron man, supermanu sau gigi bondu ca suna mult mai misto si inca ceva.. ce pwola mea ai atatea semnaturi ma? una nu-ti ajunge? vrei sa arati la lume ca ai ramas imresionat de la 3 citate.. nu te mai uita cu mata la telenovele (a se sesiza mata fara cratima, ca-asa vrea muschiu meu) ca incepi sa asculti in 2008 casete cu max de cand se juca cu putza in tarana, mai ramai si cu sechele

sa mai inveselim atmosfera :P

Editat de knox
Link spre comentariu

da, ce bine ca mai radem si de awo si de sclavii lui (nu dam nume ca se stiu ei), ca de knox ma saturasem cat s-a ras pe 9 pagini. cnocse, noroc ca ai trecut pe dat pwola la supt, ca nu prea mai aveai ce posta sa ajungi si tu supermembru, deh!

Link spre comentariu

"..cand ma uit in jurul meu incep sa ma simt bine"

L.U.V a zis bine domnul @bogdanawo.Da-i foc la diploma aia...

Citindu-ti posturile in ultimile luni ( da!, esti vedeta si eu sunt un fan de-al tau) nu ma astept sa imi dai altfel de replica decat una plina de balegar la adresa mea, dar totusi... pastreaza-ti energia.Nu ma mai poti surprinde.

nu reusesc sa inteleg de a cui parte esti aici :D

Link spre comentariu

@knox

deci e vorba de transmisie pe/in/sub carter versus lantz?

defineste urmatoarele cuvinte : transmisie, carter, lantz...

:P

tu nu te saturi, nu? :D

ce rost are sa-l pui sa defineasca asa ceva?

io l-as pune sa defineasca prostie, dar pun pariu ca nici asta nu e in stare

stii, oglinda arata realitatea, dar e un pic cam inversata.

pui pariu ca se uita in oglinda si se defineste a fi destept?

:D

Editat de bogdanawo
Link spre comentariu

1. pt ca nici o insulta nu vine gratis

2. pt ca ma pot pune la mintea oricarui smardoi (and have fun at the same time) :D

hai sa mai radem un pic de el.

ca fapt divers stiati ca: satana imi suge pwula in fiecare zi iar niste sclavi (ca nu dau nume ca se stiu ei) pupa in poponeata astfel de personaje?

se autointituleaza satanistu'. auzi la el.. bine ca n-ai zis iron man, supermanu sau gigi bondu ca suna mult mai misto si inca ceva.. ce pwola mea ai atatea semnaturi ma? una nu-ti ajunge? vrei sa arati la lume ca ai ramas imresionat de la 3 citate.. nu te mai uita cu mata la telenovele (a se sesiza mata fara cratima, ca-asa vrea muschiu meu) ca incepi sa asculti in 2008 casete cu max de cand se juca cu putza in tarana, mai ramai si cu sechele

sa mai inveselim atmosfera :P

nu ma autointitulez, asa mi s-a spus :D

nu vreau sa arat nimic nimanui. doar ca atunci cand vad nesimtiti ca tine, dau cu ei de pamant, e simplu. :D

nu a zis nimeni ca trebuie sa le stii pe toate, dar, cand tu perseverezi in dobitocenie ca o scursura umana cand altii te invata de bine, ma jignesti si ma calci in picioare ca sa fii trendi si sa acumulezi posturi, asta se cheama nesimtire, tinere. eu nu tolerez asa ceva, ok?

asadar, ce este carterul? ia zi, daca stii, in ce sens se invarte? :P

Link spre comentariu

nu ma autointitulez, asa mi s-a spus :D

nu vreau sa arat nimic nimanui. doar ca atunci cand vad nesimtiti ca tine, dau cu ei de pamant, e simplu. :D

ma jignesti si ma calci in picioare ca sa fii trendi si sa acumulezi posturi, asta se cheama nesimtire, tinere. eu nu tolerez asa ceva, ok?

gaozarii episodu` 14:

bag seama ca te-ai cam saturat sa te tot fwoota unu in poponeata la fiecare post. ai inteles acum cum e cu excitatia sfincterului cu doua dejete, ca vad ca ti-ai tras si thread cu "gramatica pwolii" in care te dai tatal lor. sef de promotie, sloboz la gura dar nu oricum.. cu coronitza.

aa si nu te mai da ranit cum ca-ai vazut nesimtiti care se iau de un nevinovat ca tine. ca tu ai inceput cu insultele. :P

Link spre comentariu