Budd Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Blocul motor, gata pentru revizie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Ce face un HP4 cu d-alde ZX14,Busa,K9,K5,etc: face face ... nimic de zis dar si pretul e pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 http://youtu.be/pAZtEyKRoMc http://youtu.be/pAZtEyKRoMc Thought the s1000rr would have left it for dust, seems like the torque of the busa made the difference Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 ii vechi filmu` ..busa nu e stock ,sa mai discutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Stiu.......da am eu una stock in caz de ceva Stiu.......da am eu una stock in caz de ceva Blasfemie nu? nu se poate ........bmw-ul.......vai )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Am testat si eu in week-end un S1000RR. Am fost incantat de experienta. Putere mare, destul de controlabila, frane incredibil de bune. Un singur punct slab: intra foarte repede in voblaj, pe acceleratie mai agresiva. Poate se rezolva din reglajul amortizorului de ghidon. Daca a fost copiata in proportie de 80 % dupa R6 ... modelul + 06 ... are acelasi defect ... ba chiar amplificat. S1000RR .. e un R6 de 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 http://www.nocarnofun.com/the-modified-s-1000-rr-by-san-diego-bmw-motorcycles-becomes-worlds-fastest-bmw-motorcycle/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Ma cam bate un gand... si ma bate destul de tare... imi place mult S1000 RR-ul... la mine inca mai e sezon vreo luna cel putin, sa o comit oare? Partea mai trista este ca aici majoritatea au truck-uri si sunt o gramada de indieni si arabi care nu au nicio treaba cu volanul, plus drumurile betonate care nu au aderenta asfaltului totusi... hmmm... Editat Octombrie 11, 2013 de RedCap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ma cam bate un gand... si ma bate destul de tare... imi place mult S1000 RR-ul... la mine inca mai e sezon vreo luna cel putin, sa o comit oare? Partea mai trista este ca aici majoritatea au truck-uri si sunt o gramada de indieni si arabi care nu au nicio treaba cu volanul, plus drumurile betonate care nu au aderenta asfaltului totusi... hmmm... Ia-ti un K1300S mai bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Eu am zis de MOTOCICLETA, nu de ce masina sa imi iau, nu imi duce grija in privinta masinii te rog, sa ramanem la subiect totusi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Relax, Emperor glumea, vezi topicul acesta. Ontopic: Daca ai banii de S1000RR, ia-l. HP4. Editat Octombrie 11, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 In 2014 apare varianta noua pt. S1000RR asa ca cine vrea, mai bine mai asteapta. Intre timp o sa apara si un naked bazat pe 1000RR, va fi numit probabil S1000S. http://rideapart.com/2013/09/2014-bmw-s-1000-s-spied-testing-in-germany/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ce face un HP4 cu d-alde ZX14,Busa,K9,K5,etc: Esti simpatic )) Lasa motoarele de 1000 in cutiuta lor, alde ZX 14 si Busa sunt in alta liga 1000 cmc vs 1400, fa si tu niste brainstorming ("secretul" este cuplul mai mare la cmc mai mare, la viteze mari evident se termina suflul la miare pe cand "barosanele" mai trag, e chestie simpla de matematica/fizica) PS: s-au filmat si vecinii mei dintr-o Dacie cand au depasit un Porsche 911 Turbo pe autostrada, deci e mai "tare" Dacia evident. Te-am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Lasa teoria la o parte, si fa un test drive cu BMW-ul, restul sint povesti. Hayabusa, nu merge numai pe autostrazi care-s libere si trec prin fatza locuintei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Relax, Emperor glumea, vezi topicul acesta. Ontopic: Daca ai banii de S1000RR, ia-l. HP4. Hmmm... nu stiam de topicul ala, chiar nu aveam habar. Sa vad daca mai pot conduce pe aici cu permisul meu de RO sau cu ala international desi am impresia ca nu mai e valid, si aici am doar pentru A permis ( B daca e raportat la RO)... ufff... ca de motor nu am dat examen aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 BMW S1000RR cu 247 cp http://www.autoevolution.com/news/247-hp-bmw-s1000rr-from-kws-motorsports-70111.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Nu face 5 ture pe circuit , la a 6-a crapa motorul, asta, daca-i pe bune. 215cai am vazut si eu, asta cu benzina de peste 100, pina la 245cai, e cale lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Pe baza lui S1000RR a aparut naked-ul S1000R. Detalii pe topicul dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 S1000RR incinge un Aventador si un Veyron de 1200 cai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 S1000RR incinge un Aventador si un Veyron de 1200 cai! Si filmarea de pe motocicleta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Esti simpatic )) Lasa motoarele de 1000 in cutiuta lor, alde ZX 14 si Busa sunt in alta liga 1000 cmc vs 1400, fa si tu niste brainstorming ("secretul" este cuplul mai mare la cmc mai mare, la viteze mari evident se termina suflul la miare pe cand "barosanele" mai trag, e chestie simpla de matematica/fizica) PS: s-au filmat si vecinii mei dintr-o Dacie cand au depasit un Porsche 911 Turbo pe autostrada, deci e mai "tare" Dacia evident. Te-am pupat Intr-o tara cu 300km de autostrada si cu motoare limitate la 300km/h nu vad de ce as alege Busa sau ZX14. Doar pentru confort, carat pasagera in lux, poate niste valize laterale pentru o fuga in Grecia. Altfel, pentru orice fel de tentativa de mers tare aleg un miar in orice zi. De prin 2007 asa miarele iau 300 si intr-a 5-a, evident daca le turezi. Ca Busa are cuplu,da e frumos, dar cand o sa vrei frane, agilitate, etc, o sa te trezesti ca tu conduci un fel de autobuz fata de miar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Da, problema e in citi metri opresti autobuzul care merge cu peste 300km/h, stim toti ca atunci cind nu te astepti, schimba unul banda fara sa se asigure, acela merge cu 120-140, autobuzul cu 300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Da, problema e in citi metri opresti autobuzul care merge cu peste 300km/h, stim toti ca atunci cind nu te astepti, schimba unul banda fara sa se asigure, acela merge cu 120-140, autobuzul cu 300. atunci in acel caz, nu mai conteaza ca esti cu miar sau cu 1400.... deoarece esti deja in anitcamera la Sf Petru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Miarul nu prinde 300km/h, un 287-290 maxim. Si e vorba in citi metri (kilometri) prinde aceasta viteza, ZX14, Hayabusa depasesc 300km/h in mai putini metri. Adica, sansa de a te da cu viteze apropiate de 300km cu miarele sint destul de rare, iar la 250km/h, real, nu cit arata pe bord, mai poti avea sanse sa eviti duba care a schimbat banda, daca motoreta are sistem de frinare de top, cauciucuri noi, si riderul ceva antrenament la frinare. Pe Busa, nu o sa ai niciodata asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Miarul nu prinde 300km/h, un 287-290 maxim. Si e vorba in citi metri (kilometri) prinde aceasta viteza, ZX14, Hayabusa depasesc 300km/h in mai putini metri. Adica, sansa de a te da cu viteze apropiate de 300km cu miarele sint destul de rare, iar la 250km/h, real, nu cit arata pe bord, mai poti avea sanse sa eviti duba care a schimbat banda, daca motoreta are sistem de frinare de top, cauciucuri noi, si riderul ceva antrenament la frinare. Pe Busa, nu o sa ai niciodata asa ceva. Tu zici ca kilometrajele la miare sunt mai "contrafacute" decat cele de la hiperbikes gen Busa si ZZR? Adica atunci cand tie iti indica 299 pe ceas digital la un miar ai 287-290, iar daca indica 300 la ZZR ala prinde intr-adevar 300? Ca nu inteleg. Sau te referi la Busa si ZZR fara limitare electronica la 300 indicati pe ceasuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate